26 / 05 / 2024

yeraltı vagon otoparkı

yeraltı vagon otoparkı

Metro vagonları için Halkapınar’da 93 milyon liralık yatırımla iki katlı yeraltı otoparkı kurmaya hazırlanan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Perşembe gününden itibaren bölgede yeni trafik düzenine geçiyor.

Konya Meram'da yeraltı otoparkı inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Meram'a yeraltı katlı otopark inşa ediliyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, söz konusu otoparkın inşaatını inceledi.

Murat Kurum: 81 ilde yeraltı otoparkı inşa edilecek!

Ümraniye’de park sıkıntısını çözmek amacıyla inşa edilecek üç katlı zemin altı otopark projesinin temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla düzenlendi. 

Edremit Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi geliyor!

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın en önemli seçim vaatlerinden olan Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi hayata geçiriliyor...

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya katlı yeraltı otoparkı ve meydan!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata Katlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlenmesi'nin açılışı yapıldı.

Tekirdağ'da katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan meydan düzenlemesi projesi tamamlandı. Proje kapsamında yapımı tamamlanan katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı.

Şahinbey Belediyesi yeraltı otoparkını 233 bin TL'ye kiraya verdi!

Şahinbey Belediyesi 2017 yılında 280 bin TL + KDV’ye kiraya verdiği otoparkın fiyatını 409 bin TL’ye çıkardı. Kiracı tutarı kabul etmeyince otoparkı yeni ihaleyle bu kez 233 bin TL'ye kiraya verdi.

Samsun Subaşı Yeraltı Çarşısı yıkılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin mülkünde olan 22 dükkan kapasiteli Yeraltı Çarşısı'nın yıkılması yerine otopark yapılması planlanıyor.

Antalya'nın çevreci otoparkı açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarampol Projesi kapsamında hayata geçirilen Cumhuriyet Mahallesi Yeraltı Katlı Otoparkı açılış için gün sayıyor. 307 araç kapasiteli otoparkın inşaatı tamamlandı.

Yozgat'ta 3 katlı yeraltı otoparkı inşa ediliyor!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, 350 araçlık kapalı otopark inşaatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arslan, ‘’Yeraltı 3 katlı kapalı otopark inşaatımızda da sona geldik'' diye konuştu.

Manisa Salihli'de yeni yeraltı otoparkı açıldı!

Manisa Salihli'de 500 araçlık yeraltı otoparkı da Salihli halkının kullanımına sunuldu.  Trafik sıkışıklığı sorununu azaltacak ve vatandaşların araçlarını güvenle park edebileceği modern yeraltı otoparkında kayıtlar başladı. 

Gaziantep Tarihi Bey Mahallesi’ne yeraltı otoparkı yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Bey Mahallesi’ne yapılan yeraltı otoparkının inşaatında sona gelindi. 132 araç kapasitesine sahip otopark projesinin kısa sürede açılması planlanıyor.

Süleymanpaşa Katlı Yeraltı Otoparkı'nın inşaatı son sürat!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa Katlı Yeraltı Otoparkı'nın inşaatına devam ediyor.

Hayrabolu Yeraltı Otoparkı'nda son durum!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Hayrabolu Yeraltı Otoparkı ve Peyzaj Düzenleme Alanı'nın inşaatını tamamlıyor.

yeraltı vagon otoparkı Haberi

yeraltı vagon otoparkı


Genişleyen metro ağında kullanılacak yeni vagonların üretimini sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu vagonlar için Halkapınar’da kuracağı 2 katlı yeraltı otoparkının inşaat çalışmalarına başlıyor. Atatürk Stadı önü ile Şehitler Caddesi’nden başlayıp Osman Ünlü Kavşağı ve Halkapınar metro depo alanına uzanan bölgede oluşturulacak ve yaklaşık 93 milyon liraya mal olacak tesisin yapım çalışmaları için, 25 Şubat Perşembe gününden itibaren bölgede yeni trafik düzenine geçilecek. 


Halkapınar Şehitler Caddesi üzerinde yapılacak olan Yeraltı Depolama Tesisi’nin mevcut depolama tesisi ile bağlantısı bulunduğu için öncelikle 2844 Sokak üzerinde bulunan altyapılar deplase edilecek. Deplase çalışmalarının emniyetli olarak yapılabilmesi için 2844 sokağın Şehitler Caddesi ile 2816 Sokak arasında kalan bölümü, Perşembe gününden itibaren yaklaşık 3 ay süre ile tek şerit ve Şehitler Caddesi’ne doğru tek yönlü olarak çalışacak.


Konak,...