02 / 05 / 2024

yerce mimarlık stand tasarımı

yerce mimarlık stand tasarımı

Yerce Mimarlık ofis ve konut projelerinin yanı sıra adeta birer sanatsal yerleştirme niteliği taşıyan “The Path” ve “Tropicana” gibi tasarımlarıyla günümüz fuarcılık anlayışına farklı bakış açıları kazandırıyor. 

Mimar Nail Egemen Yerce ve Ayça Taylan Frame Awards’tan ödül aldı!

 Yerce Mimarlık ve ZAAS, tasarlamış oldukları “The Path” (Yol) enstalasyonu ile Frame Awards’tan “Yılın Fuar Standı” ödülünü aldı…

Dijital dünya ile mimarlık anlayışı değişiyor!

Yerce Mimarlık ofis ve konut projelerinin yanı sıra adeta birer sanatsal yerleştirme niteliği taşıyan “The Path” ve “Tropicana” gibi tasarımlarıyla günümüz fuarcılık anlayışına farklı bakış açıları kazandırıyor. 

Yerce Mimarlık'tan Yataş'a kurumsal konsept tasarım! 

Yerce Mimarlık, Yataş için yenilenen marka kimliğine uygun olarak, alışılmışı farklı kılacak bir kurumsal konsept tasarımı gerçekleştirdi. 

Beyaz Stand Uygulamaları Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Stand Uygulamaları Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Satı Sima Özerol ve Tolga Yayla ortaklığında kuruldu. 

Desıgn On Mimarlık Stand Tasarım Ve İç Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desıgn On Mimarlık Stand Tasarım Ve İç Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Serhan Kızılkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Retro Fuar Stand Tasarım Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Retro Fuar Stand Tasarım Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Özkan Kesimoğlu imzasıyla kuruldu.

Ekol Stand Dekorasyon Reklam ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ekol Stand Dekorasyon Reklam ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi, Satı Özcan tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Beyoğlu, Fetihtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık MIPIM’den ödül ile döndü!

MIPIM 2016’daki standıyla başarılı çalışmalarını bu önemli küresel platforma yansıtan Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Astana Train Station projesi ise MIPIM AR Future Awards 2016’da Büyük Ölçekli Kentsel Proje dalında büyük ödüle layık görüldü.

Tabanlıoğlu Mimarlık 12. kez Cityscape Global'de!

Türkiye mimarlığının küresel ofislerinden Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Global 2015'te bu yıl da ulusal ve uluslararası ödüllerle tescillenen mimarı yaklaşımlarını S3A30 numaralı standına yansıtarak, ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor.

Net Fuar Stand Uygulamaları Tasarım ve İç Mimarlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net Fuar Stand Uygulamaları Tasarım ve İç Mimarlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile İstanbul Esenyurt'ta kuruldu.

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

yerce mimarlık stand tasarımı Haberi

yerce mimarlık stand tasarımı

Yerce Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Nail Egemen Yerce, dijital dünyanın gerekleriyle değişen yeni fuarcılık anlayışını, stant tasarımlarındaki değişimi ve uluslararası fuarlarda gözlemledikleri yeni trendleri analiz etti. Almanya, Hannover’deki Domotex Zemin Fuarı kapsamında sergilenen “Tropicana” ve yine aynı fuarda yer alan enstalasyon çalışması “The Path” ile yurt dışında büyük ses getiren Yerce Mimarlık dikkat çekici projelere imza atıyor.

Dijital dünyanın standartlarıyla değişen fuarcılık anlayışını analiz eden Yerce Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Nail Egemen Yerce, yeni nesil stant tasarımlarında “ziyaretçiye deneyim yaşatma” olgusunun ön plana çıktığını belirtiyor. Ürün-stant arasındaki ilişki ve uyumun çok önemli olduğunu, ancak bu uyumun aynı zamanda yaratıcı ve ilham veren bir birliktelik doğurması gerektiğini söyleyen Yerce’ye göre stant tasarımının hafızada kalıcı, etkileyici bir algı bırakması ve ziyaretçi için...