05 / 05 / 2024

Yerli Malım

Yerli Malım

Antalya İnşaat Müteaahhitleri Derneği, "Yerli Malım, Yerli Param" sloganıyla kampanya başlattı. Antalya İnşaat Müteaahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş inşaat sektörünün Antalya' nın lokomotiflerinden olduğunu, inşaatlarda yerli malı her ürünün en kalitesinin bulunabildiğini belirtti.

Mirasın mahkeme kararı ile satışı nasıl yapılır?

Miras, birine, ölen bir yakınından kalan mal mülktür. Miras yolu ile vatandaşlara konut, arsa ya da dükkan kalabilir. Bu mülklere dair vatandaşlar hangi işlemleri yapabilir? İşte detaylar!

Demirdöküm Nitromix P 24 hermetik kombi kaç lira? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Uzun ömürlü paslanmaz çelik premix eşanjörlü Demirdöküm Nitromix kombi ısınma konforundan taviz vermeden doğalgaz faturalarını düşürür. Peki, Demirdöküm Nitromix P 24 kombi tam yoğuşmalı mı, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Baba sağlığında malını istediğine verebilir mi? Tüm miras bir çocuğa bırakılır mı?

Mirasın sözlük anlamı, Ölen bir yakınından kalan mal mülk, para veya servet, tereke olarak belirtilmesidir. Peki bu miras işleri nasıl yürümektedir. İşte merak edilenler!

Bütçe dostu Oppo A16 A101'de! 4 Kasım 2022 fiyat listesi...

A101, Oppo’nun yerli malı akıllı cep telefonu Oppo A16’yı indirimli fiyatı ile satışa çıkardı. Peki, A101'de Oppo A16 kaç TL? İşte 4 Kasım 2022 fiyat listesi...

Migros'tan Oppo A16'ya indirim! 17 Ekim 2022 fiyat listesi...

Migros, Oppo'nun yerli malı telefonu olan Oppo A16'ya indirim uyguladı! Peki, Migros'ta Oppo A16 fiyatları ne kadar? İşte 17 Ekim 2022 fiyat listesi...

Bütçe dostu Oppo A16 peşin fiyatına 6 taksit imkanıyla! İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin uygun fiyatlarıyla çok sevilen teknoloji mağazası, Oppo’nun yerli malı telefonu olan Oppo A16'yı satışa sundu. Peki, Oppo A16 fiyatları Vatan Bilgisayar’da ne kadar? İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi...

Yerli malı Oppo A16’ya indirimli fiyat ile sahip ol! 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Yerli malı olan OPPO’nun A16 modeli CarrefourSA marketlerde indirimli fiyatlar ile satışa çıktı. Bu cihaza sahip olabilmek için elinizi çabuk tutmanız gerek. İşte detaylar…

Türk Telekom’un yerli eSIM teknolojisi akıllı telefonlar için hazır! Ek ücret ödemeden yararlanın

Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan yerli eSIM teknolojisini yeni çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor. Türk Telekom kullanıcıları, yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarını değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilecek.

Yerli üretim Oppo A16, Migros'ta satışta! Sakın kaçırmayın! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin aklına gelen en popüler süpermarketlerinden biri olan Migros,Oppo'nun yerli malı telefonu olan Oppo A16'yı satışa sundu. Hemen bakın! Peki, Oppo A16 fiyatları ne kadar? İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ev alacaklar dikkat! Köpük eriyor

Konutta aylık bazda satışlar yavaşladı. Haziran ayında satışlarda Eylül 2021’den bu yana en düşük artış görüldü. Sektör temsilcileri “Fiyatlar yükseldikçe satışlar düşüyor. ‘Benim malım pahalı’ zihniyeti ve ‘yüksek kazanç’ isteği fiyatları uçurdu.

Kapalı Maraş'ta Taşınmaz Mal Komisyonu’na 344 başvuru!

KKTC tarafından yapılan “Burada mal, mülk sahibi Rumlar gelsin, mallarını kendilerine iade edebiliriz” çağrısı yanıt aldı. Rumlar, Maraş’taki mülklerini almak amacıyla başvurularını yapmaya başladı. Taşınmaz Mal Komisyonu’na bugüne kadar 344 adet başvuruda bulunuldu.

Türkiye’deki inşaatlarda yerli ürünler kullanılmalı!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı örgütü Türkiye İMSAD, ‘Yerli Malı Haftası’ olarak bilinen ‘Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’ dolayısıyla bir açıklama yayınladı.

Yerli inşaat malzemesi kullanımı konut fiyatlarına yansıyacak!

Tedarikçiler ile müteahhitler arasında mal-hizmet alışverişi için meydana getirilen proje veri ve talep bankası YapıRadar, maliyetleri artan inşaat malzemelerinin yerine, yerli malzemelerin ve teknolojik partnerlerin kullanılmasıyla konut fiyatlarını yüzde 15 seviyesinde düşeceği kaydedildi.

Yerli Malım Haberi

Yerli Malım


Antalya İnşaat Müteaahhitleri Derneği, "Yerli Malım, Yerli Param" sloganıyla başlattığı inşaatlarda, yerli malı kullanalım kampanyasını her geçen gün genişletiyor.  Bu konuda belediye başkanlarını ziyaret eden ve belediye başkanlarının verdikleri bilboard destekleri nedeniyle teşekkür eden Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Deniz Karataş, inşaat sektörünün Antalya' nın lokomotiflerinden olduğunu, inşaatlarda yerli malı her ürünün en kalitesinin bulunabildiğini belirtti. 


Antalya'da sadece Lara ve Konyaaltı Sahilinde lüks inşaatların yapılmadığına dikkat çeken Deniz Karataş, orta gelir seviyesine ve hatta dar gelirliye göre de konutlar yapıldığını, buralarda sadece yerli malı ürünlerin kullanılmasının çok önemli olduğunu, harcanan paranın içerde kalacağı gibi üreticinin de destekleneceğini ve daha kaliteli ürün yapmaya teşvik edeceğini belirtti. 


Daha önce inşaatlarda TL kullanımı konusunda destek verdiklerini ifade eden Başkan Karataş,...