02 / 05 / 2024

Yeşil Bahar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu

Yeşil Bahar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu

Yeşil Bahar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 11 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye ile Bağcılar'da, Al Bannani Emad A., Omer Khalifa Dugha, Nazzar Ahmed Y. Kaawan, Carla Hanna, Mehmet Fatih Kara ortaklığında kuruldu.

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyar 380 milyon 729 bin 682 TL sermaye bedeli ile Sarıyer’de, Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Günday tarafından kuruldu.

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje geliyor!

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje inşa edilecek. Proje 770 milyon TL'ye mal olacak.

Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'nde geri sayım başladı! Gayrimenkul sektörü 7 Kasım'da buluşacak! 

Gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle 7 Kasım günü İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde değerlendirilecek.

Gayrimenkul sektörünün önceliği yeşil dönüşüm!

9'uncu Gayrimenkul Liderler Zirvesi'nde konuşan Mehmet Kalyoncu, yeşil dönüşüm hakkında açıklamalarda bulundu. 

Yeşil Mimari Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Mimari Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Cındır tarafından kuruldu.

Yeşil Evler Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Evler Gayrimenkul Limited  Şirketi  Büyükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdulhadı Tabba tarafından kuruldu.

Yeşil GYO'dan 2021'in ilk yarısında 51 milyon TL'lik gayrimenkul satışı!

Yeşil GYO 2021'in ilk yarısında gayrimenkul satışlarından 51 milyon 8 bin 469 TL gelir elde etti.

Yeşil GYO Esenyurt gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Esenyurt Mahallesi, 2945 Ada 58 nolu Parselde bulunan Şirket hissesine ilişkin 2020-1227 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yeşil GYO Tuzla gayrimenkulü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul, Tuzla, 7454 parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1405 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Yeşil GYO Büyükçekmece gayrimenkulü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul, Büyükçekmece, 444 ada 2 nolu parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1405 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Yeşil GYO Sakarya Arifiye gayrimenkulü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Sakarya, Arifiye, 256 ada, 9 nolu parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1405 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Yeşil GYO Innovia 1'deki 73 gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Innovia 1'deki 73 gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı...

Yeşil Bahar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu Haberi

Yeşil Bahar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu

Yeşil Bahar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile 11 Şubat 2015'te, Al Bannani Emad A., Omer Khalifa Dugha, Nazzar Ahmed Y. Kaawan, Carla Hanna, Mehmet Fatih Kara ortaklığında kuruldu.


Yeşil Bahar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Şirket aşağıda belirtilenler dâhil olmak üzere ancak bunlarla sınırlı kalmaksızın, kanunen yasak olmayan ve kanunun el verdiği ölçüde her türlü işi yapabilir ve her türlü faaliyette bulunabilir. Şirketin sınai, ticari, iktisadi ve mali maksadı ile konusunu oluşturan işlerin tür ve kapsamları başlıca şunlardır:   Genel olarak; a. Farklı sektörlerde mesleki faaliyetleri geliştirmek  b. Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü gayrimenkul alım satım, kiralama ve gayrimenkul projeleri geliştirme faaliyetlerinde bulunmak. c. Yurtiçinde ve yurtdışında yapılan binaları işletmek...