08 / 05 / 2024

Yeşil İş 2015

Yeşil İş 2015

Dünyanın lider kimya şirketi BASF, bu yıl da “Yeşil İş 2015: Sürdürülebilir İş Buluşması”nın çözüm ortağı oldu. 8-9 Ekim tarihlerinde Park Bosphorus Hotel İstanbul’da gerçekleştirilecek

Yeşil İş 2015: Sürdürülebilir İş Zirvesi 8-9 Ekim’de!

Yeşil İş: Sürdürülebilir İş Platformu, 7. yılında ilk kez tartışma konularını Zirveye taşıyor ve ‘Yeşil İş 2015: Sürdürülebilir İş Zirvesi’ olarak 8-9 Ekim tarihlerinde Park Bosphorus Hotel İstanbul’da katılımcılarla buluşuyor.

Yeşil İş Sürdürülebilir İş Zirvesi toplantısı 8-9 Ekim'de!

Türkiye’nin en güçlü sürdürülebilir iş platformu olan Yeşil İş Sürdürülebilir İş Platformu, iş dünyasının geleceğini şekillendirecek ‘değişimin yeni paradigmaları’nı bütünsel olarak ele almak amacıyla, 7.yılında ilk kez tartışma konularını zirveye taşıyor

Çanakkale Yeşil Yerel Yönetim Binası'nın temeli atılıyor!

Çanakkale'de yapımı devanı eden Türkiye'nin ilk 'Yeşil' yerel yönetim binası inşaatı temel atma aşamasına geldi. Yapımına 14 Ekim 2015'de haşlanan binada uzun bir aradan sonra basın mensuplarına çalışmalar hakkında brifing verildi.

Yeşil Yapı kar payı dağıtmayacak!

Yeşil Yapı 2015 yılı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararını Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada kar dağıtımı yapılmayacağı belirtildi.

Yeşil GYO kurumsal yönetim derecelendirme notu 9,19!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 17 Nisan 2015 tarihinde 9,18 olarak belirlenmiş olan kurumsal yönetim derecelendirme notu bugün itibari ile, bir yıl süreyle geçerli olmak üzere 9,19 olarak güncellenmiştir.

Yeşil GYO 2015 Güzelşehir AVM değerleme raporunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamaya göre Yeşil GYO 2015 Güzelşehir AVM değerleme raporunu yayınladı.

2016'da yeşil bina eğilimin tetiklenmesi bekleniyor!

Türkiye’de 2015 yılında sertifikalı 176, süreci devam eden 350’nin üzerinde çevre dostu yeşil bina bulunuyor. 2016 yılında yeşil binalara eğilimin dış faktörlerin de etkisiyle tetiklenmesi bekleniyor.

Yeşil Yapı finansal tablolarını açıkladı!

Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 dönemine ait finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 9 aylık finansal tablolar...

Yeşil Yapı 9 aylık faaliyet raporunu açıkladı!

Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 9 aylık faaliyet raporu...

Yeşil GYO'nun yönetim kurulu üye atamaları gerçekleşti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 01.10.2015 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulu üyesi istifası ve yeni üye atama hakkındaki bilgilerini yayınladı.

Kamil Engin Yeşil kimdir?

1 Ekim 2015 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Yönetim Kurulu Başkanlığı'na atanan Kamil Engin Yeşil kimdir? İşte Yeşil'in özgeçmişi...

Kamil Engin Yeşil, Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 1 Ekim 2015 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Kamil Engin Yeşil'in atandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Yeşil İş 2015 8-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek!

Dünyanın lider kimya şirketi BASF, bu yıl da “Yeşil İş 2015: Sürdürülebilir İş Buluşması”nın çözüm ortağı oldu. 8-9 Ekim tarihlerinde Park Bosphorus Hotel İstanbul’da gerçekleştirilecek

Van’da Yeşil Alan Ve Park Çalışması!

Van Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılı içerisinde açıkladığı yeşil alan ve park çalışmaları devam ediyor. Yapımına geçen yıl başlanan Van Kent Parkı’ndaki çalışmalar son aşmaya gelindi.

Yeşil İş 2015: Sürdürülebilir İş Zirvesi 8-9 Ekim’de!

Yeşil İş: Sürdürülebilir İş Platformu, 7. yılında ilk kez tartışma konularını Zirveye taşıyor ve ‘Yeşil İş 2015: Sürdürülebilir İş Zirvesi’ olarak 8-9 Ekim tarihlerinde Park Bosphorus Hotel İstanbul’da katılımcılarla buluşuyor.

Yeşil İş 2015 Haberi

Yeşil İş 2015

Dünyanın lider kimya şirketi BASF, bu yıl da “Yeşil İş 2015: Sürdürülebilir İş Buluşması”nın çözüm ortağı oldu. 8-9 Ekim tarihlerinde Park Bosphorus Hotel İstanbul’da gerçekleştirilecek olan zirvede kamu sektörü, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri ile akademisyenler, sürdürülebilir iş modellerini değerlendirecek, ilham veren fikirleri tartışacak.


Bu kapsamda 8 Ekim 2015, Perşembe günü Huffington Post Genel Yayın Yönetmeni Jo Confino'nun moderatörlüğünü üstleneceği zirvede “Değişimin Yeni Paradigmaları ve Kurumsal Sürdürülebilirlik” temalı CEO platformunda, BASF Türk Genel Müdürü Buğra Kavuncu konuşmacı olarak yer alacak.


Zirvede ayrıca BASF 150. Yıl Proje Ofisi İnovasyon Direktörü Christian Beil, “Açık İnovasyon ile Sürdürülebilirlik” oturumunda sunumunu gerçekleştirecek.


Yine sponsorluğunu BASF’nin üstlendiği, 9 Ekim 2015, Cuma günü gerçekleştirilecek olan “Sürdürülebilir Gıda Konferansı”nda ise BASF İnsan Beslenmesi Bölümü–Sürdürülebililik, Eko-verimlilik, İzlenebilirlik...