30 / 04 / 2024

Yeşil İş iletişim

Yeşil İş iletişim

Yeşil İş 2014, 23-24 Eylül'de Raffles İstanbul'da gerçekleşecek. Yeşil İş: Sürdürülebilir İş Buluşması'nda bu yıl “Değişimi Yönetmek” temasının işlendiği Yeşil iş’te 130 konuşmacı ve 60 oturumla büyük bir buluşma gerçekleştiriliyor.

Energyfi kripto para borsasında yeşil dönüşümü başlattı!

Kripto paraların çevreye verdiği zararlara yönelik tartışmalar gittikçe büyüyor. Energyfi platformu İletişim Direktörü Tim Jenkins, kripto paralara ilişkin yeşil dönüşümü başlattıklarını dile getirdi. 

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

İstanbul 'Yeşil Ağ' ile örülecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Binali Yıldırım, İstanbul’daki seçim çalışmalarına dün Eyüpsultan’dan başladı. Vatandaşlarla biraraya gelen Yıldırım, Yeşil Ağ projesi ile İstanbul’u yeşil koridorlarla saracak.

Sinpaş Sefaköy iletişim!

Sinpaş Sefaköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek proje  Sefaköy ilçesinde, E5 Otoyolu'nun yanında yükselecek.

İstanbul'a 30 yeşil alan ve 5 büyük millet bahçesi geliyor!

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AK Parti seçim beyannamesinde önemli kalkınma projelerine de yer verildi. AK Parti'nin kalkınma projelerinde "İstanbul’da 30 Yeşil Alan ve Beş Büyük Millet Bahçesi Projesi" de yer alıyor....

IFC’den Greenox’a “EDGE” Yeşil Bina Sertifikası!

Aycan & Feres İş Ortaklığı tarafından Çeliktepe’de inşa edilen Greenox projesi Uluslararası Finans Kurumu (IFC) tarafından başlatılan EDGE Yeşil Bina Sektörel Gelişim Programı kapsamında Türkiye’nin ilk EDGE Yeşil Bina Sertifika almaya hak kazanan binası seçildi. 

Yeşil GYO Elexia Topkapı iletişim!

Yeşil GYO Elexia Topkapı iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Elexia Topkapı projesinde 400 rezidans daire ve ticaret alanları olacak...

Greenox’un PR ajansı Olmadık İletişim Ajansı oldu!

Aycan-Feres İş Ortaklığı tarafından inşa edilen yeşil bina projesi Greenox’un iletişim çalışmalarını Olmadık İletişim Ajansı yapacak.

Yeşil binalar geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hayata geçirilmesi planlanan düzenlemeyle Türkiye genelinde "çevreyle dost" kriterlerini karşılayan bina ve yerleşim yerlerine "yeşil sertifika" verilecek. Binalarda aranacak "yeşil" kriterler, Yeşil Sertifika Komisyonu tarafından belirlenecek.

Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO iletişim!

Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO projesi 40 adet bağımsız birimden meydana geliyor. Ön talep toplanan Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Bulvar Atakent Evleri iletişim!

İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Atakent bölgesinde yükselen Bulvar Atakent Evleri, iki hafta sonra satışa çıkıyor. Bulvar Atakent Evleri iletişim...

Yeşil binalara ilişkin çalışmalarda hedefimiz çevreyi korumak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Bakanlığın Toplantı Salonu'nda, "Sürdürülebilir Yeşil Bina ve Yerleşim Alanlarının Temel Değerlendirme Kılavuzunun Hazırlanması Protokolü" törenine katıldı.

Hisar Panorama Yeşilpınar iletişim!

Hisar Panorama Yeşilpınar iletişim için satış ofisiyle 444 7 948 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Eyüp Sultan'a 15 dakika uzaklıkta olan projede fiyatlar 265 bin TL'den başlıyor.

Yeşil İş iletişim Haberi

Yeşil İş iletişim

Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından 2009 yılından bu yana düzenlenen ve sürdürülebilir iş dünyasını bir araya getiren Türkiye’nin büyük sürdürülebilirlik konferansı Yeşil İş 2014: Sürdürülebilir İş Buluşması, 23-24 Eylül tarihleri arasında Raffles İstanbul’da gerçekleşecek. 


Yeşil İş: Sürdürülebilir İş Buluşması'nda bu yıl “Değişimi Yönetmek” temasının işlendiği Yeşil iş’te 130 konuşmacı ve 60 oturumla büyük bir buluşma gerçekleştiriliyor. 


Yeşil İş 2014: Sürdürülebilir İş Buluşması’nda bu yıl pek çok ilk de yaşanıyor. Türkiye’nin ilk Sürdürülebilir İş Ödülleri ve Sürdürülebilir İş Liderlerinin de sahiplerini bulacağı Yeşil İş 2014’te bu yıl ilk kez konuk bir kente de yer verilerek Gaziantep konuk ediliyor. Ayrıca Türkiye'nin ilk yeşil stadyumu Beşiktaş Stadını ve Beşiktaş'ın sürdürülebilirlik öyküsünü, BJK Başkanı Fikret Orman Yeşil İş 2014'te...