21 / 05 / 2024

Yeşil Mimari adres

Yeşil Mimari adres

Yeşil Mimari Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Cındır tarafından kuruldu.

Geleceğin emlak trendleri "Yeşil Binalar" olacak...

Günümüz dünyasında çevre bilincinin artması ile beraber, emlak alanında da  yeşil bina trendi hız kazandı. Buna göre, sürdürülebilir mimari ve çevre dostu yapılar geleceğin emlak piyasasının temel varlıkları olacak gibi gözüküyor. Yeni trendler ve haberin ayrıntıları...

Yeşil Mimari Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Mimari Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Cındır tarafından kuruldu.

Mimarlar yeşil mimari trendini masaya yatırdı!

Teknoloji ve internet güzellik algımızı değiştirdi. Artık güzel olmayan bir yerde çalışmak hatta bir kahve bile içmek istemiyoruz. Mimarlar değişen güzellik algısını, yeşil mimari trendini ve güncellenen çalışma ortamlarını değerlendirdi.

Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı ne zaman?

5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde Ekoyapı Dergisi'nin ev sahipliğinde ve VitrAana sponsorluğunda gerçekleşecek olan, "Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansında sürdürülebilir mimari ve kentsel tasarımın dünyaca ünlü yıldızları ağırlanacak.

Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı 5 Haziran'da!

Mimarlık ve yapı sektörünün profesyonelleri tüm dünyada Çevre Günü olarak kutlanan 5 Haziran 2015 tarihinde, sürdürülebilir mimari ve kentsel tasarımı konuşmak üzere "Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı"nda bir araya geliyor.

Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı 5 Haziran'da gerçekleşecek!

Çevre Günü olarak kutlanan 5 Haziran 2015 tarihinde, sürdürülebilir mimari ve kentsel tasarımı konuşmak üzere “Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı”nda bir araya gelecek.

Dünya Çevre Günü'nde 'Yeşil Binalar' konuşulacak!

Mimarlık ve yapı sektörünün profesyonelleri tüm dünyada Çevre Günü olarak kutlanan 5 Haziran 2015 tarihinde, sürdürülebilir mimari ve kentsel tasarımı konuşmak üzere “Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı”nda bir araya gelecek.

İsveçli mimarlar Küçükçekmece Belediyesi'nin yeşil binasını gezdi!

Küçükçekmece Belediyesi'nin Halkalı'da bulunan ve Türkiye'nin ilk yeşil kamu binasına gelen 29 kişilik mimari ekip, pek çok açıdan örnek teşkil eden yeşil binayı gezip fotoğraflayarak, incelemelerde bulundu.

Silvanus Dikey Bahçeler, mimari yapıların yeşil yüzü oluyor!

Sürdürülebilir mimarlığın bir parçası olan dikey bahçeler, kentleşmenin giderek artış gösterdiği günümüzde oldukça fazla ilgi görüyor. Silvanus Dikey Bahçeler, mimari yapıların yeşil yüzü oluyor.

Çanakkale Belediyesi'nden yeşil belediye binası yarışması!

Çanakkale Belediyesi, "Yeşil" Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası ile Yakın Çevresinin Düzenlenmesi Ulusal Mimari Proje Yarışması açtı

Yeşil Akasya Evleri Beylikdüzü'nde 140 bin TL'ye!

Yılmazlar İnşaat tarafından 2007 yılında yapımına başlanan Yeşil Akasya Evleri Beylikdüzü'nde fiyatlar 140 bin TL'den başlıyor. Projede 5 bin TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor

Yeşil Akasya Evleri'nde 5 bin TL peşinatla! Hemen tapu teslim!

Alanları 125 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen konutların yer aldığı Yeşil Akasya Evleri'nde   konutların fiyatları 140 bin TL'den başlıyor...

Y ve Y GYO'da Yeşil İnşaat'ın ne kadar hissesi var

Y ve Y Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), son durum itibariyle sermayenin yüzde 5 ve fazlasına sahip ortaklar ile tüzel kişi ve yabancı ortaklar arasındaki dağılımı açıkladı. Yeşil İnşaat'ın şirketteki payı yüzde 1.73 oranında...

Yeşil Mimari adres Haberi

Yeşil Mimari adres

Yeşil Mimari Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Cındır  tarafından kuruldu.

Yeşil Mimari Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,...