04 / 05 / 2024

Yeşil Yol çalışanları

Yeşil Yol çalışanları

Eğrisu ve Golezana yaylaları arasında Yeşil Yol Projesi kapsamında yapılmak istenen bağlantı yolunda çalışan iş makinesine uzaktan ateş açıldı. Kimliği belirsiz kişinin ateş açması sonucu iş makinesi operatörü Muammer Babaoğlu ayağından yaralandı.

Çalışanların maaşları 15 bin TL’ye yükseliyor! İşte yararlanacak kişiler!

Kamu çalışanları müjdeli haberi bekliyor. Maaşların 15 bin TL'ye çıkması hedefleniyor. İşte gelişmeler ve detaylar!

Binalar ile Yerleşmeler için Yeşil Sertifika Yönetmeliği yürürlüğe alındı! İşte ayrıntılar...

"Binalar ile Yerleşmeler için Yeşil Sertifika Yönetmeliği" yürürlüğe alındı. İşte yönetmelikle ilgili tüm detaylar...

Yeşil GYO'dan hisse alımı açıklaması!

Yeşil GYO, Yeşil Global'in 22.175.293 adet payının alımına oybirliği ile karar verdi.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'da yeşil alanları imara açan bir belediye olmayacağız!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Yeşil Alanlar Çalıştayı”nın açılış konuşmasını yaptı. İmamoğlu, "Bu şehirde asla yeşil alanları imara açan bir belediye olmayacağız" dedi...

İstanbul Yeşil Alanlar Çalıştayı 5-6 Şubat 2020'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi , kentin yeşil ve açık alanlarının ele alınacağı "İstanbul Yeşil Alanlar Çalıştayı" gerçekleştirecek.

Yeşil Plaza için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Yeşil Plaza için Yapı Kayıt Belgesi alındı...

Çamlıhemşin imara mı açılıyor?

Karadeniz bölgesindeki yaylaları imara açmak için adım atıldı.Rize Çamlıhemşin'de tepkilere rağmen süren 'Yeşil Yol' çalışmaları için yaylalar imara açılacak.Yaylaların mera statüsünün ortadan kaldırılacağı söyleniyor.

Yeşil yol projesinde son durum!

Turistlerin doğa içerisinde ulaşım sağlaması hedeflenen Yeşil Yol Projesi kapsamında Samsun'dan Artvin'e kadar bin kilometre yolda iyileştirilme yapıldı.Çalışmanın tamamlanmasıyla bir çok şehre ziyaret gerçekleşecek...

Yeşil Yol projesinin iptali için açılan davaya ret kararı!

Karadeniz yaylaları için bir doğa talanı olan Yeşil Yol projesinin iptali için açılan davaya '' kamu yararı taşıdığı'' nedeniyle ret kararı verildi.

Nurgül Yeşilçay ve Necati Kocabay evleri için alışveriş yaptı!

Yapımcı Necati Kocabay ve oyuncu Nurgül Yeşilçay, önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş yaptı. Gazetecileri görünce bir hayli şaşıran çift, ev eşyası satan bir mağazaya girerek uzun süre alışveriş yaptı.

Nurgül Yeşilçay, Necati Kocabay ile ev alışverişine çıktı!

"Geleceğin Starı" adlı programda jüri olan güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay ve sevgilisi Necati Kocabay, önceki gün birlikte alışverişe çıktı...

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yeşil Yol projesi 2018 yılında tamamlanacak!

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, Yeşil Yol Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Ekrem Yüce Yeşil Yol projesinin 2018 yılında tamamlanacağını söyledi. 

Yeşil Yol çalışanları Haberi

Yeşil Yol çalışanları

Olay, bugün saat 14.30 sıralarında Ardeşen-Çamlıhemşin ilçeleri arasındaki Golezana -Eğrisu yaylaları sınırında yaşandı. Yeşil Yol kapsamında iki yayla arasında bağlantı yolu inşasında çalışan özel bir firmaya ait iş makinesine uzaktan kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce uzun namlulu silahla ateş açıldı. Olayda iş makinesinin operatörü Muammer Babaoğlu ayağından vurularak yaralandı. Pazar İlçesi’ndeki Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan operatör Babaoğlu tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri bölgede araştırma başlattı.


1.5 AY ÖNCE 1’İ ASKER 4 KİŞİ YARALANMIŞTI

Çamlıhemşin ilçesi Topluca Köyü ile Ardeşen ilçesi Aşağı Durak köyü arasında Eğrisu ve Golezana yaylalarının sınırı nedeniyle yaklaşık 70 yıldır tartışma yaşanıyor. Geçen sürede iki köy arasında silahların kullanıldığı olaylar çıktı, çok sayıda kişi yaralandı. İş makineleri kurşunlandı ve yakıldı, besi hayvanları vuruldu. Gerginliğin had safhada olduğu...