07 / 07 / 2024

Yeşilce Aydos güncel ev fiyatları 2018

Yeşilce Aydos güncel ev fiyatları 2018

Yüzde 10 peşinat ile 120 aya kadar da anlaşmalı bankalar aracılığıyla kredi imkanı sağlanan Yeşilce Aydos projesinde teslimler 2020 yılında yapılacak...

En yüksek emekli promosyonu veren bankalar! 11 banka güncel promosyon kampanyalarını açıkladı!

Emekliye ek gelir sağlayan banka promosyon miktarları vatandaşlar tarafından takip edilip merak ediliyor. Buna göre, 11 banka tarafından güncel emekli promosyon kampanyaları  açıklandı. Bu süreçte güncel olarak 20 bin TL'ye dayanan emekli promosyonları dikkat çekiyor. 

Hyundai'den ekim sürprizi! Hyundai i20'ye zam gelmedi! Araba almak isteyenlere müjde! Güncel Hyundai i20 fiyatları

Son zamanlarda sıfır ve ikinci el otomobil piyasasına yönelik yapılan yaptırımlar ve yeni düzenlemeler fiyatları etkilemeye başladı. Hyundai i20'ye ekimde zam gelmedi. Peki Hyundai i20 güncel fiyatları ne kadar? İşte Hyundai i20'ye 4 Ekim 2023 fiyat listesi.

2023 model Subaru XV'ye Eylül'de zam yok! İşte güncel fiyat listesi

2023 model Subaru XV Eylül ayını zamsız geçirdi. İşte 2023 model Subaru XV'nin güncel satış fiyatı...

DS 7'ye bu ay 43 bin 800 TL zam geldi! İşte DS 7'nin güncel fiyatları!

DS 7'ye bu ay 43 bin 800 TL zam geldi. Peki DS 7'nin Ağustos 2023 fiyatları ne kadar oldu? İşte DS 7'nin güncel fiyatları...

Motorin fiyatları 37 TL'ye dayandı! İşte güncel BP, Opet, PO 1 Ağustos 2023 fiyat listesi!

Üst üste zam gelen motorin fiyatları 37 TL'ye dayandı. Peki akaryakıt fiyatlarında son durum ne oldu? İşte güncel BP, Opet, PO 1 Ağustos 2023 fiyat listesi....

Opel Mokka-e'ye gelen 206 bin TL'lik zam resmen dudak uçuklattı! İşte Elektrikli Mokka'nın güncel fiyatları!

Opel Mokka-e'ye gelen 206 bin TL'lik zam resmen dudak uçuklattı. Peki Mokka-e'nin güncel fiyatları ne kadar oldu? İşte Elektrikli Mokka'nın güncel fiyatları...

Doların 25 TL'ye fırlamasıyla akaryakıt fiyatları tavan yaptı! 25 Haziran güncel akaryakıt fiyatları...

Yeni güncel akaryakıt fiyatları açıklandı ve 25 Haziran itibarıyla dolar kuru nedeniyle zam yapıldı. İşte güncel akaryakıt fiyatları...

Akaryakıtta çifte zam sancısı! İşte 9 Mayıs Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri güne çifte zam ile uyandı. Peki benzin ve motorin ne kadar oldu? LPG’ye indirim geldi mi? İşte 9 Mayıs Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahiplerine müjde! İşte 3 Mayıs Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları! Hemen bakın!

Benzine yeni zam mı geldi, motorin kaç TL oldu? LPG’ye indirim geldi mi? İşte 3 Mayıs Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt alacaklar şaşkın! Hemen Bakın! İşte 20 Nisan Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine zam mı geldi? Motorindeki son durum ne? LPG’ye zam mı yoksa indirim mi geldi? İşte 20 Nisan Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarını görünce çok şaşıracaksınız! İşte 13 Nisan Perşembe güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Benzine zam mı geldi yoksa indirim mi geldi? LPG’ye indirim mi geldi? İşte 13 Nisan Perşembe güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Akaryakıta dev zam! İşte 10 Nisan Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları! Hemen bakın!

Motorine yeni zam mı geldi? Benzin ne kadar oldu? LPG’ye zam mı yoksa indirim mi geldi? İşte 10 Nisan Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları! Hemen bakın!

Akaryakıt fiyatlarındaki son durum! İşte 7 Nisan Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin kaç TL oldu? Motorine zam mı geldi? LPG’ye ne kadar zam geldi? İşte 7 Nisan Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Yeşilce Aydos güncel ev fiyatları 2018 Haberi

Yeşilce Aydos güncel ev fiyatları 2018

Anadolu Yakası Pendik-Aydos bölgesinde hayata geçirilen Yeşilce Aydos projesi Kiptaş imzası taşıyor. Proje 10 blokta 331 daireden meydana geliyor. 

2+1 ve 3+1 daireler bulunan Pendik Yeşilce Aydos projesinde , 2+1 daireler 83 metrekare, 98 metrekare, 113 metrekare olarak, 3+1 daireler ise 130 metrekare büyüklükte dizayn edildi. 

Yüzde 10 peşinat ile 120 aya kadar da anlaşmalı bankalar aracılığıyla kredi imkanı sağlanan Yeşilce Aydos Kiptaş 36 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. 
 

Kiptaş  Yeşilce Aydos Evleri'nde daire sahiplerine  fitness salonu, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, hamam ve yürüyüş yolları gibi donatılar sunuluyor.  
 

Proje lokasyon olarak;
Metroya 3 dakika  
Yüksek hızlı trene 7 dakika  
Sabiha Gökçen Havalimanı 5 dakika 
İDO iskelesine ise 7 dakika 
E-5 ve TEM Otoyolu’na 5 dakika...