06 / 05 / 2024

Yeşilce Aydos Konutları güncel fiyatlar

Yeşilce Aydos Konutları güncel fiyatlar

Yeşilce Aydos Konutları güncel fiyatlar kapsamında daireler 284 bin 280 TL'den başlangıç gösteriyor. Yeşilce Aydos Evleri Kiptaş tarafından 10 blok olarak inşa ediliyor...

Konut fiyatları yatırımcıları İngiltere'ye kaçırdı! Konutlar 25 yıllık kira getirisi sağlıyor... 

Artan konut fiyatları karşısında gayrimenkul yatırımcıları, daha cazip yatırım imkanlarına ulaşabilmek için yurt dışına yönelmeye başladı. 

İstanbul BBSK, dünya Şampiyonu sporcularına evlerini teslim etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (İstanbul BBSK), Dünya Şampiyonu sporcularına KİPTAŞ’ın “Pendik Yeşilce Aydos Evleri” projesindeki konutlarını teslim etti. 

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Pendik Yeşilce Aydos'ta tapular veriliyor!

KİPTAŞ tarafından yapımı tamamlanan Silivri 3. Etap Konutları ve Pendik Yeşilce Aydos projelerinde tapular dağıtılıyor.

KİPTAŞ Yeşilce Aydos'ta yeni kampanya! Yüzde 5 indirim fırsatı!

KİPTAŞ, Pendik'te hayata geçirdiği projesi Yeşilce Aydos'ta kalan stok dairelerini satışa çıkardı. Satışta olan daireler peşin ödemelerde yüzde 5 indirim imkanı bulunuyor. 

Pandemide İstanbul'da ev fiyatları da, geri dönüş süresi de arttı!

“Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020” başlıklı araştırmasına göre, pandeminin etkili olduğu 2020 yılında İstanbul’da ev fiyatları arttı. Kentte yatırım için ise, kira dönüşü en hızlı olan 500 bin TL’ye kadar olan konutlar öneriliyor.

Müteahhitler bu hasarlardan sorumlu!

Deprem Türkiye'nin gerçeği. En son 30 Ekim'de İzmir'de yaşanan 6.6'lık depremde yıkılan binaların inşası 1999 öncesine dayanırken, hasar gören yapılar sadece 1999 öncesi yapılar değil. Son yıllarda yapılan hatta milyonlarca TL'ye satılan konutlar bile büyük hasarlar gördü. 

Ankara’daki 100 TL’ye kiralık konutların kurası 29 Ekim'de!

Ankara Mamak ilçesinin Eserkent semtinde 400 sosyal konut 100 TL'ye kiraya verilecek. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Melih Aşık, bugünkü yazısında; 29 Ekim'de kurası yapılacak olan sosyal konut projesini kaleme aldı. 

KİPTAŞ'ın riskli bina kampanyası bugün sona eriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, İstanbul Pendik'te yer alan Yeşilce Aydos projesindeki stok konutlarını öncelikle İstanbul’da riskli yapı raporlu binalar ya da riskli alandaki evlerde oturanlar için satışa sunmuştu, proje için başvurular bugün sona eriyor.

KİPTAŞ'tan riskli binalarda oturanlara yeni konut müjdesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, İstanbul Pendik'te yer alan Yeşilce Aydos projesindeki stok konutlarını öncelikle İstanbul’da riskli yapı raporlu binalar ya da riskli alandaki evlerde oturanlar için satışa çıkardı.

KİPTAŞ'tan riskli binalarda oturanlara konut müjdesi!

KİPTAŞ, Pendik ilçesinde yer alan Yeşilce Aydos projesindeki stok konutları öncelikle İstanbul’da riskli yapı raporlu binalar veya riskli alandaki evlerde oturanlar için satışa çıkarıyor. Konutların fiyatları 347 bin TL'den başlıyor...

Emlak Konut GYO faiz oranlarını güncelledi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 milyon TL'ye kadar olan konutlar için faiz oranını yüzde 0.69'dan 0.89'a, 1 milyon ve üzeri konutlar için ise yüzde 0.74'ten 0.94'e çıkardı.

KİPTAŞ Yeşilce Aydos'ta teslimler başlıyor!

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Yeşilce Aydos projesinde teslimler başlıyor. İşte KİPTAŞ Yeşilce Aydos teslim programı...

TOKİ Malatya Yeşilyurt başvuruları 6 Temmuz'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yeşilyurt projesindeki konutlar 6 Temmuz 2020 tarihinde satışa çıkıyor.

Yeşilce Aydos Konutları güncel fiyatlar Haberi

Yeşilce Aydos Konutları güncel fiyatlar

Toplam 331 daireye yer verilen Yeşilce Aydos Evleri'nde 2+1 ve 3+1 konut tipleri sunuluyor. Projede  2+1'ler 83 metrekare, 98 metrekare, 113 metrekare olarak, 3+1'ler 130 metrekare büyüklüğe sahip.

İstanbul Anadolu Yakası Pendik-Aydos bölgesinde yükselen Yeşilce Aydos projesi, KİPTAŞ  tarafından inşa ediliyor. KİPTAŞ Pendik Yeşilce Aydos ödeme planı kapsamında 24 ay veya 36 ay sabit ödeme yapılırken, 0,65 faizle 60 ay, 0,85 faizle 120 ay banka kredisi kullanarak taksitli ödeme seçenekleri sunuluyor.  

Tüm dairelerin balkonlu olduğu Yeşilce Aydos Kiptaş Evleri 10 bloktan oluşuyor. Kiptaş Yeşilce Aydos projesinde bloklar zemin + 5 ve 9 katlı olarak planlandı.

Kiptaş Yeşilce Aydos'ta mescit, site yönetimi, 350 araç kapasiteli kapalı otopark, buhar odası, hamam, sauna, fitness salonu gibi olanaklar sunuluyor.  

Yeşilce Aydos Konutları...