02 / 05 / 2024

yeşilce sosyal tesis projesi

yeşilce sosyal tesis projesi

Şehitkamil Belediyesi, Yeşilce Mahallesi’nde sosyal tesis yapımına başladı. Temeli atılan sosyal tesisin inşası, mahalleli tarafından memnuniyetle karşılandı.

Erzincan'da 18.4 milyon TL'ye sosyal tesis yapım işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan'da 18 milyon 390 bin TL bedelle sosyal tesis yapım işi ihale ediyor.

Erzincan'da 6.1 milyon TL'ye sosyal tesis tamamlama işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan Merkez Geçit'te yer alan sosyal tesis işi için tamamlama ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Şahintepe'ye yeni sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, sosyal tesis zincirlerine bir halka daha ekledi.

Büyükçekmece'ye yeni sosyal tesis!

Büyükçekmece'ye Büyük Atatürk Parkı gibi gözde bir yaşam alanı inşa eden Büyükçekmece Belediyesi, şimdi de ilçeye yeni bir sosyal tesis inşa ediyor.

Keçiören Belediyesi'nden 3 milyon TL'ye satılık sosyal tesis!

Keçiören Belediyesi, Etlik Caddesi üzerinde yer alan sosyal tesis ile taşınmazları ihale ile satışa sunuyor. İhale 11 Nisan'da yapılacak..

Kayseri Melikgazi'ye çok amaçlı sosyal tesis!

Kayseri Gesi Meydanı'nda hayata geçirilen çok amaçlı sosyal tesis ve Cumhuriyet mahallesinde inşa edilen aile sağlığı merkezi hizmete açıldı.

Şahinbey Çörekli'ye sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi'nin yeni mahallelerinden olan Çörekli Mahallesi’nde hayata geçirdiği sosyal tesis ve caminin açılışı gerçekleşti.

Çankırı Çerkeş'e konut, ticari ve sosyal tesis!

Çerkeş Belediyesi tarafından Yeni Mahalle'ye kat karşılığı konut, ticari ve sosyal tesis alanı inşaatı yapılması için hazırlıkların ve ihale sürecinin sonuna gelindi.

Fenerbahçe'den üyelerine 5 ilde sosyal tesis!

"Hedef 1 Milyon Üye" kapsamında 5 ilde kongre üyelerine yönelik sosyal tesis inşa etmeyi planlayan Fenerbahçe arsa alımlarına devam ediyor.

Esenyurt Belediyesi sosyal tesis inşaatı yaptıracak!

Esenyurt Belediyesi Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde sosyal tesis inşaatı yaptıracak. İhalesi 17 Nisan'da gerçekleşecek.

Karaziyaret Sosyal Tesis ve Taziye Evi'nde sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye tarafından Karaziyaret Mahallesinde yapımı devam eden Karaziyaret Sosyal Tesis ve Taziye Evi'nde sona gelindi

Malatya Balaban eski belediye binası sosyal tesis oldu!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende’ye bağlı Balaban’da eski belediye binasında tadilat yaptı ve binayı çok amaçlı sosyal tesis haline getirdi.

İBB'nin sosyal tesis inşaatına iptal davası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesis inşaatı Cihangir Roma Bahçesi’nde devam ediyor. Mahalle sakinleri kamu yararı bulunmadığı gerekçesiyle yürütmenin durdurulması istedi.

yeşilce sosyal tesis projesi Haberi

yeşilce sosyal tesis projesi


Şehitkamil Belediyesi, kırsal alandaki köyden mahalleye dönüştürülen alanlara yatırımlarını sürdürüyor. İlçe sınırları içerisindeki tüm mahallelere sosyal tesis yapımı konusunda sözü olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sözünün gereği olarak Yeşilce Mahallesi’ndeki sosyal tesis yapımını başlattı. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen sosyal tesis inşası, mahalleli tarafından memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, çalışmaları dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.



SOSYAL TESİSİN YAPILMASI ÇOK GÜZEL OLDU


Gereken tüm hizmetlerin eksiksiz yapıldığını dile getiren Yeşilce Mahalle Muhtarı Durdu Mehmet Tazeoğlu, çalışmalara ilişkin açıklamada bulundu. Muhtar Tazeoğlu, “Mahallemizde fakir insanlar var. Bir göz evi olan vatandaşlarımız var. Bir taziyesi oluyor, misafirler evinde birikiyor. Yer sıkıntısı yaşıyor. Önceki yıllarda çok rezillik çekiyorduk. Daha sonrasında sağ olsun Belediye Başkanımız, bize taziye çadırları göndermeye başladı. Şimdi sosyal tesis...