29 / 04 / 2024

Yeşilkent Evim Yüksekdağ satış

Yeşilkent Evim Yüksekdağ satış

Esenyurt Yeşilkent Mahallesi'nde yükselen Evim Yüksekdağ projesinde 363 daire ve 9 ticari birim yer alıyor. Yeşilkent Evim Yüksekdağ satılık fiyatları 245 bin liradan başlıyor.

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Yüksekdağ Çamlıca'da konut fiyatları ne kadar? 

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

Renault Megane Mart fiyatlarında son dakika! 50 bin TL'ye 12 ay yüzde 0.99 faiz fırsatı! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Renault Megane Sedan'ın yeni ay fiyatları merak ediliyor. Renault Megane Mart fiyatlarında son dakika! 50 bin TL'ye 12 ay yüzde 0.99 faiz fırsatı! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Migros’tan akın ettiren kampanya! Birçok ürün kaleminde yüzde 37’ye kadar büyük indirim! 5 Ocak’ta bitiyor!

Migros dev bir indirim kampanyasını daha duyurdu. Akın ettiren kampanya ile birçok ürün kaleminde yüzde 37’ye kadar büyük indirim var. Kampanya 5 Ocak’ta sona eriyor!

Binalar ile Yerleşmeler için Yeşil Sertifika Yönetmeliği yürürlüğe alındı! İşte ayrıntılar...

"Binalar ile Yerleşmeler için Yeşil Sertifika Yönetmeliği" yürürlüğe alındı. İşte yönetmelikle ilgili tüm detaylar...

Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Yönetmeliği!

Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Yönetmeliği bugünkü 31864 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Samsung Alışveriş Festivali başladı! 5.000 TL’ye varan para yüklü kart hediye! İşte 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, "Samsung Alışveriş Festivali" adını verdiği kampanyayı başlattı! Samsung'dan seçili ürünleri satın alacak kullanıcılara 5.000 TL’ye varan Para Yüklü Kart hediyesi kazanma fırsatı sunuyor! Peki, Samsung Alışveriş Festivali hangi ürünlerde geçerli? Fiyatları ne kad

Kia’da Nisan kampanyaları başladı! 200 bin TL’ye 12 ay yüzde 1,49 faiz avantajı!

Baharın gelmesiyle yeni kampanyasını resmen açıklayan Kia, 200 bin TL’ye 12 ay yüzde 1,49 faiz avantajı sunuyor. İşte detaylar...

Avcılar Yeşilkent Mahallesi sakinlerinden imar planı tepkisi!

İstanbul Avcılar'da bulunan Yeşilkent Mahallesi'de yaşayan vatandaşlar İBB'nin imar planını mahallenin mevcut konumu dikkate almadan hazırladığı gerekçesiyle itiraz etti.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Avcılar ilçesi, 1/5000 ölçekli Yeşilkent Mahallesi, Kısmi Revizyon Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.12.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

Yeşil GYO, Yeşil Yüksekdağ Yapı'yla ortaklığını sonlandırdı!

Yeşil GYO'nun yüzde 50 oranında iştirak etmiş olduğu Yeşil Yüksekdağ Yapı Adi Ortaklığı İşletmesi piyasa şartlarının  elverişsiz hale gelmiş olması nedeniyle faaliyete geçemedi. Bu nedenle taraflar mutabık kalarak Adi ortaklığı sonlandırdı. 

Yeşilkent Evim Yüksekdağ satış Haberi

Yeşilkent Evim Yüksekdağ satış

Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından inşa edilen Evim Yüksekdağ  projesi 11 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Evim Yüksekdağ  konutları projesinde 2 oda bir salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.


 2 adet 20 katlı ve 1 adet 21 katlı olmak üzere toplam 3 bloktan oluşan projede 2+1 daire alanları 90 ile 123 metrekare arasında; 3+1 daire alanları 142 ile 148 metrekare arasında tasarlandı. Evim Yüksekdağ Sitesi Esenyurt fiyatları  3+1 daire tiplerinde 340 bin liradan, 2+1 daire tiplerinde 225 bin liradan başlıyor.

Evim Yüksekdağ Esenyurt'ta kapalı otopark, fitness merkezi, yürüyüş parkuru, süs havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzu ve sauna gibi sosyal  alanlarına yer veriliyor


Evim Yüksekdağ adres: Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı No:49 Esenyurt / İSTANBUL

Tel:  444 9 540

Web:...