03 / 05 / 2024

Yeşilvadi Parkı ne zaman açılacak

Yeşilvadi Parkı ne zaman açılacak

Şahinbey Yeşilvadi Parkı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Yeşilvadi parkımızın son etabı tamamlandı. Parkımızın son aşaması olan havuz dolumu yapılıyor” dedi.

Yeşilvadi Parkı hizmete girmek için gün sayıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Türkiye'ye örnek gösterilen Şahinbey Belediyesi, çılgın projesi olan 1 Milyon 700 bin metrekare Türkiye'nin en büyük parkı olma özelliğini taşıyan Yeşilvadi Parkı'nı hizmete açmak için gün sayıyor.

Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatı!

Yeşilvadi Arsa Gayrimenkul tarafından Kırklareli Kofçaz Elmacık Köyünde inşa edildi. Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

BİM'de 5 kg sıvı çamaşır deterjanı 99 TL'ye, çamaşır suyu 18 TL'ye, Sabamed güneş kremi 195 TL'ye düştü!

BİM'in 6 Haziran 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM'de 5 kg sıvı çamaşır deterjanı 99 TL'ye, çamaşır suyu 18 TL'ye, Sabamed güneş kremi 195 TL'ye düştü.

Aile Bakanlığı şubat yeni ay ödemesini yaptı mı? 1250 TL'ye okkalı zam ne zaman gelecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirlilere destek ödemesine devam ediyor. Bu kapsamda her ay hesaplara 850 ile 1250 TL arasında destek veriliyor. Peki, 1250 TL'ye okkalı zam ne zaman gelecek? İşte detaylar...

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Şirketi Küçükmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel ve  Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel  ve Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Huzzak Yeşilvadi Orman'da 2.2 milyon TL'ye 3+1!

Huzzak Yapı tarafından hayata geçirilen Yeşilvadi Orman projesinde 3+1 villaların fiyatları 2 milyon 219 bin 80 TL'den, 4+1 villaların fiyatları ise 2 milyon bin 670 bin 18 TL'den başlıyor.

Şahinbey Yeşilvadi Polis Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Yeşilvadi'de Polis Merkezi inşa ediyor.

Şahinbey Yeşilvadi Millet Kıraathanesi açıldı!

İlk Millet Kıraathanesini Şehreküstü bölgesine inşa ederek vatandaşların ve öğrencilerin hizmetine açan Şahinbey Belediyemiz ikincisini ise Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkına yaptı.

Tuzla Belediyesi'nden Yeşildere Caddesi'ne park!

Tuzla Belediyesi, Tuzla Aydıntepe Mahallesi Yeşildere Caddesi üzerinde park alanı tesisi inşa edilmesi ve işletilmesi ihalesi düzenliyor..

TOKİ'den Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi'ne 709 yeni konut!

TOKİ, Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Yeşilyurt Mahallesi'ne toplamda 709 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi Konutları için ihale tarihi belirlendi. 

Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Deluxia Park Residence projesi 364 daire ve 34 adet ofisten meydana geliyor. Peki Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Beykent ve Yeşilvadi kavşaklarında çalışmalar sürüyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ve Karayolları Bölge Müdürlüğünün yapımını üstlendiği Beykent ile Yeşilvadi köprülü kavşaklarının yapımında çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Seyrantepe Vadistanbul Park projesinde fiyatlar 754 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor. Peki Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Yeşilvadi Parkı ne zaman açılacak Haberi

Yeşilvadi Parkı ne zaman açılacak


Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan ve Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı’nın son bölümü olan dördüncü etabı da tamamlandı. Parkta yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Yeşilvadi parkımızın son etabı tamamlandı. Parkımızın son aşaması olan havuz dolumu yapılıyor” dedi.


1 milyon 700 bin metrekare alan üzerine kurulan Yeşilvadi Parkı’nın 450 bin metrekarelik son etabı da yapılan çalışmaların ardından tamamlandı.


“Parkın Açılışını Vatandaşlarımızla Yapacağız”


Parkta incelemelerde bulunan Başkan Tahmazoğlu, Yeşilvadi Projesi’nin dev bir proje olduğunu söyleyerek, " Yeşilvadi Projemiz 50 metre genişliğinde 12 kilometre uzunluğunda bir bulvar, konut ve park bütünlüğün sağlandığı dev bir proje.  Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi parkımızın son etabını da tamamlamış bulunuyoruz. Son aşama olan havuz dolumuna geçtik. Çimlerin son bakımları gerçekleşiyor. Bu etabımız 450...