01 / 05 / 2024

Yeşilyurt Restorasyon iletişim

Yeşilyurt Restorasyon iletişim

Yeşilyurt Restorasyon İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suphi Yeşilyurt tarafından kuruldu...

Yeşilyurt Restorasyon İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilyurt Restorasyon İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suphi Yeşilyurt tarafından kuruldu...

Yeşilyurt Tarihi Konaklar restorasyon alanında inceleme!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt'un tarihi ve kültürel geçmişine uygun olarak restore edilen Yeşilyurt Konaklarındaki çalışmaları yerinde inceledi. 

Malatya Yeşilyurt'ta 5 yılda 247 bina yıkıldı!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Vizyonel projelerle donatılmış, yaşam standardı yüksek, her yönüyle modern Yeşilyurt'u gelecek nesillere bırakmak adına ilçemizin her noktasında değişim ve yenileme hizmetlerimize ağırlık veriyoruz" diye konuştu.

Malatya Yeşilyurt TOKİ 383 konut ihalesi bugün!

Malatya İli Yeşilyurt İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mah. 1.Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 383 Adet Konut, 6 Adet Dükkan, 1 Adet Camii, 1 Adet Mahalle Odası ve Okuma Odası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Yeşil GYO Elexia Topkapı iletişim!

Yeşil GYO Elexia Topkapı iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Elexia Topkapı projesinde 400 rezidans daire ve ticaret alanları olacak...

Greenox’un PR ajansı Olmadık İletişim Ajansı oldu!

Aycan-Feres İş Ortaklığı tarafından inşa edilen yeşil bina projesi Greenox’un iletişim çalışmalarını Olmadık İletişim Ajansı yapacak.

Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO iletişim!

Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO projesi 40 adet bağımsız birimden meydana geliyor. Ön talep toplanan Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Bulvar Atakent Evleri iletişim!

İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Atakent bölgesinde yükselen Bulvar Atakent Evleri, iki hafta sonra satışa çıkıyor. Bulvar Atakent Evleri iletişim...

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Malatya ili Yeşilyurt ilçesinde bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Malatya Tecde-Yeşilyurt yolunda sona yaklaşıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tecde-Yeşilyurt yolunda sürdürdüğü değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarının büyük bölümünü tamamladı. Caddenin 4 kilometrelik bölümünde çalışan Büyükşehir Belediyesi, yolu kış ayları gelmeden bitirmeyi hedefliyor.

Malatya Tecde-Yeşilyurt yolunda üstyapı çalışmaları başladı!

Proje çalışmalarına 2015 yılının sonbahar aylarında başlanılan Tecde – Yeşilyurt yolunda değişim dönüşüm ve yenileme çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi üst yapı çalışmalarına başladı.

Hisar Panorama Yeşilpınar iletişim!

Hisar Panorama Yeşilpınar iletişim için satış ofisiyle 444 7 948 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Eyüp Sultan'a 15 dakika uzaklıkta olan projede fiyatlar 265 bin TL'den başlıyor.

Gül Proje Onbirinci Mahalle iletişim!

Gül Proje Onbirinci Mahalle iletişim için 0212 856 02 22 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire seçeneklerinin 2+1'den 5+2'ye kadar farklı şekilde tasarlandığı proje 11 bloktan oluşuyor.

Yeşilyurt Restorasyon iletişim Haberi

Yeşilyurt Restorasyon iletişim

Yeşilyurt Restorasyon İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suphi Yeşilyurt tarafından kuruldu.

Yeşilyurt Restorasyon İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:iNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak, -Resmi ve özel inşaatların restorasyonunu yapmaknşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane,...