21 / 05 / 2024

yeşilyurtseyir kulesi

yeşilyurtseyir kulesi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Gedik Mahallesinde devam eden Gedik Kent Park, Kültür Evi ve Seyir Kulesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Büyükçekmece'deki Endem TV Kulesi, 152.1 milyon TL'ye satıldı: Türkiye’nin ilk televizyon kulesi!

Büyükçekmece'de TÜYAP Kitap Fuarı’nın hemen yanında bulunan ve Türkiye’nin ilk televizyon kulesi olan Endem TV Kulesi, 152 milyon 111 bin Türk Lirası bedelle FMC Gayrimenkul'e satıldı. İşte ayrıntılar...

Çanakkale'ye radyo kulesi inşa edilecek!

Küçük Çamlıca'da inşa edilen Televizyon ve Radyo Kulesi hakkında açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çanakkale'ye yakın zamanda radyo kulesi inşa edileceğini açıkladı.

Ekrem İmamoğlu: 160 yıldır İBB'ye ait Galata Kulesi'nin alınma çabasına kızgınım!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haydarpaşa ve Sirkeci Garları ve Galata Kulesi tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "160 yıldır İBB'ye ait Galata Kulesi'nin ısrarla devletin başka bir kurumu tarafından alınma çabasına kızgınım" dedi...

Eyfel Kulesi yeşillendiriliyor!

Paris Belediye Başkanı Anne Hidal-go, Eyfel Kulesi’nin etrafının yeniden yapılandırılması için harekete geçiyor. Fransa'nın simgelerinden Eyfel Kulesi’nin etrafındaki 100 dönümlük araziye devasa bir park inşa edilecek.

Ankara İş Kulesi'nin aylık kira bedeli 442 bin 894 TL!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer olan Ankara İş Kulesi'nin aylık kira bedeli 442 bin 894 TL+KDV'ye ulaştı...

Adana Ali Münif Yeğenağa Caddesi açıldı!

Büyüksaat Kulesi çevresinde gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları nedeniyle taşıt trafiğine kapatılan Ali Münif Yeğenağa Caddesi, hafif taşıt trafiğine yeniden açıldı.

Başiskele'ye yeni saat kulesi!

Başiskele Belediyesi Yeniköy Merkez Mahallesi Vatan Caddesi ve Kolej Caddesi’nin kesiştiği noktaya kent estetiğine değer katan Osmanlı ve Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyan 12 metre yüksekliğinde saat kulesi monte etti

Malatya Yeşilyurt'a kent park, kültür evi ve seyir kulesi yapılıyor!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Gedik Mahallesinde devam eden Gedik Kent Park, Kültür Evi ve Seyir Kulesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Tuzla Kulesi 3.5 milyon TL'ye yaptırılacak!

Tuzla Belediyesi Başkanlığı, Cami Mahallesi'nde yap-işlet-devret modeli ile Tuzla Kulesi projesi yaptıracak. 2 Ekim'de yayınlanan ihale ilanındaki projenin 30 yıllık işletme bedeli 3 milyon 555 bin TL olarak değiştirildi.

Tuzla Kulesi projesi 6.9 milyon TL'ye yaptırılacak!

Tuzla Belediyesi Başkanlığı, Cami Mahallesi'nde yap-işlet-devret modeli ile Tuzla Kulesi projesi yaptıracak. Projenin 30 yıllık toplam işletme bedeli 6 bin 975 bin TL olarak belirlendi.

Düzce'ye saat kulesi yapılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından Celalettin Özdal Parkı’nda başlatılan çalışmalar devam ederken Rıhtım Caddesi üzerinde yer alan kavşağa ise yeni bir saat kulesi yapılıyor.

Belediyeler saat kulesi inşaat yarışına girdi!

TÜRKİYE’de Belediyeler saat kulesi yapmak için adeta birbiriyle yarışıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin geçen yıl yerel seçimler öncesinde şehrin 52 noktasına birden yapma projesiyle gündeme gelen saat kuleleri, altın günlerini yaşıyor.

Kocaeli Ada Park projesine Galata Kulesi yapılacak!

Başiskele Belediyesi kentin mobilyasına uygun estetik değerler ve eserleri Başiskele’ye kazandırmaya devam ediyor. Ada Park’a şimdi de Galata Kulesi yapılacak.

yeşilyurtseyir kulesi Haberi

yeşilyurtseyir kulesi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Gedik Mahallesinde devam eden Gedik Kent Park, Kültür Evi ve Seyir Kulesi çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Polat, projelerin tamamlanarak hizmete girmesinden sonra bölgenin cazibe merkezi olacağını ifade etti.


Yeşilyurt Belediyesi tarafından projelendirilen Gedik Kent Park, Eski Cezaevinin Kültür Evine dönüştürülmesi ve Seyir Kulesi çalışmaları devam ediyor. Projeler tamamlandığında hem Malatya’nın hem de Yeşilyurt İlçesindeki yaşam kalitesine artı değerler kazandıracak. Gedik Mahallesi Gedik tepede inşası devam eden ‘Kent Park’ ve diğer iki projenin süreçlerini takip eden Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ilçenin geleceğine yönelik ciddi yatırımlar olarak gördükleri üç projenin yapımına büyük bir önem verdiklerini söyledi.


Başkan Polat, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleriyle birlikte sosyal tesis, kafe-restaurant, yeşil alanlar, kamelyalar, oturma ve yürüyüş alanları ve görsel...