21 / 05 / 2024

Yeterler Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yeterler Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yeterler Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahman Yeter ve Sinan Yeter ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Tuzla'da kuruldu.

Torunlar Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Restoran Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunlar Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Restoran Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Korkmaz tarafından kuruldu.

Heliz Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Yapı Sistemleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heliz Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Yapı Sistemleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 milyon TL sermaye bedeli ile Nedim Yurdakul tarafından kuruldu.

Vk Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vk Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Kızıltaş tarafından kuruldu.

Huve Gayrimenkul Proje Geliştirme Mücevherat Kuyumculuk Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huve Gayrimenkul Proje Geliştirme Mücevherat Kuyumculuk Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Yıldırım tarafından kuruldu.

İlyasoğlu Gayrimenkul Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlyasoğlu Gayrimenkul Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Edem Ilyasov tarafından kuruldu.

Lara Dizayn Emlak Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Aracılık Ve İnş.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lara Dizayn Emlak Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Aracılık Ve İnş.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fardad Javıdmehr tarafından kuruldu.

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Tuzla'da kuruldu.

Erd Grup Lojistik İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Erd Grup Lojistik İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Kavçan tarafından kuruldu.

Ytr Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ytr Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mert Muratcan Yeterler ve Umut Işık ortaklığında kuruldu.

Sefa Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Avcılar'da Sefa Otomotiv Kuyumculuk Gıda tarafından kuruldu.

Akkuzu Gayrimenkul Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkuzu Gayrimenkul Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Zülfikar Akkuzu tarafından kuruldu.

Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım Anonim Şirketi BM Gold Kuyumculuk İnşaat Yatırım Anonim Şirketi tarafından Maltepe'de kuruldu.

Numidia Realty Gayrimenkul Kuyumculuk Tekstil İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Numidia Realty Gayrimenkul Kuyumculuk Tekstil İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Yasin Güney ve Adlane Bled ortaklığında kuruldu.

Yeterler Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yeterler Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yeterler Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahman Yeter ve Sinan Yeter ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Tuzla'da kuruldu.


Yeterler Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-  Her türlü inşaat taahhüt işleri;...