05 / 05 / 2024

Yeti İnşaat

Yeti İnşaat

Yeti İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ufuk Yetim tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Yetiş Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yetiş Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün 100 TL sermaye bedeli ile Sönmez Yıldız tarafından kuruldu. 

Demir İnşaat, Minopolis’te inşaatçı yetiştiriyor!

Demir İnşaat, Minopolis’te yeni nesil inşaatçı yetiştiriyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir; “Artık sektöre kazandırılacak nitelikli insan kaynağını da gündeme getirmeliyiz.” dedi.

Türk inşaat sektörü 2015 rotasını işbirliğinde çizdi!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Dündar Yetişener, dış pazar daralmasının pazar çeşitlemesi ileaşılabileceğini belirterek “Sistemli işbirliğine giderek, güçlerimizi birleştirelim” dedi..

Türk inşaat sektörü 2015 rotasını çizdi!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Dündar Yetişener, dış pazar daralmasının pazar çeşitlemesi ile aşılabileceğini belirterek “ Sistemli işbirliğine giderek, güçlerimizi birleştirelim ” dedi

Yeti İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeti İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ufuk Yetim tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Dündar Yetişener: Yapı Yasası çıkarılsın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği Başkanı Dündar Yetişener, sektördeki mevzuat kargaşasının giderilmesi gerektiğini söyleyerek ve güvenli yapılar yapılabilmesi için Yapı Yasası' nın çıkması gerekir dedi...

Dündar Yetişener: Kentsel dönüşümde öncelik kalite olmalı!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Başkanı Dündar Yetişener, "Kaliteden taviz verilmeden uygulanmasını istediğimiz kentsel dönüşümün 'fiyat değil kalite odaklı' olması gerektiğini her ortamda dile getiriyoruz" dedi...

Dündar Yetişener: İnşaat'taki büyüme kamu yatırımlarından kaynaklanıyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Dündar Yetişener, inşaat sektöründeki büyümenin kamu yatırımlarından kaynaklandığını, özel sektör yatırımlarında ise üst üste altı çeyrektir daralma görüldüğünü belirtti...

Dündar Yetişener: İnşaat malzemesi ihracatında 5'inciyiz!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Başkanı Dündar Yetişener, Türkiye'nin inşaat malzemesi ihracatında dünyada en büyük 5'inci ülke olduğunu belirterek,. "2015'te 40 milyar dolar ihracat hedefliyoruz" dedi.

Dündar Yetişener: Binaların yapımında standart ve yönetmeliklere uyun!

İnşaat malzemesi üretenlerin örgütü İMSAD, 7 maddelik bir bildiri yayınlayarak inşaat sektörünü uyardı. Başkan Yetişener, "Binaların yapımında standart ve yönetmeliklere uyun, küçük tasarruflar için büyük riskler almayın" dedi..

Ukra City projesini Ukra İnşaat Satış Direktörü Tuğba Yetişen anlatıyor!

Ukra İnşaat Satış Direktörü Tuğba Yetişen, Ukra City projesini www.emlakkulisi.tv kamerasına anlattı... İşte Ukra City projesinin detayları

Yeti İnşaat Haberi

Yeti İnşaat

Yeti İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ufuk Yetim tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 


Yeti İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller,limanlar,fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, rajlar,lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları,istasyonlar,otogarlar,otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri,otel,motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul...