03 / 05 / 2024

yevmiye

yevmiye

Fındık yevmiyesi ne kadar, kaç TL? Fındık yevmiye ücreti belli oldu mu? İşte merak edilenler!

Deprem konutları için günlük 1500 lira yevmiye ile usta aranıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yapımı süren deprem konutları için en büyük zorluklardan birinin inşaatlarda çalışacak usta bulmak olduğunu söyledi.

Resmi tatillerde mesai ücretleri ne kadar? Karar verildi tüm çalışanları ilgilendiriyor!

Yargıtay'ın verdiği emsal kararla birlikte artık resmi tatillerde bir saat dahi olsa çalışan işçi, tam yevmiye alacak.

Fındık yevmiyesi ne kadar 2022? Fındık yevmiye ücreti belli oldu mu?

Fındık yevmiyesi ne kadar, kaç TL? Fındık yevmiye ücreti belli oldu mu? İşte merak edilenler!

Tapudan randevu alacaklar dikkat! Bu tapu müdürlükleri...

Merakla beklenen 2021 yılı tapu müdürlükleri yıllık işlem yevmiye istatistikleri resmen açıklandı. Açıklanan verilere göre Ankara Çankaya ilk sırada yer aldı.

Tapuda sit alanı şerhi varsa ne olur?

Sit alanı ilan edilen taşınmaz malların tapu kütüğüne "Korunması gerekli taşınmaz kültür varlığıdır. Tarih – Yevmiye" şeklinde şerh düşülüyor. Peki, tapuda sit alanı şerhi varsa ne olur?

Kooperatiflerde yevmiye defteri!

Kooperatiflerde yevmiye defteri, kayda geçirilmesi icap eden işlemleri vesikalardan çıkararak tarih sırasıyla ve madde halinde tertipli olarak yazmaya mahsus defter olarak tanımlanıyor. İşte kooperatiflerde yevmiye defteri özellikleri...

Tapu yevmiye no nedir?

Tapu sicilinde yer alan hakların sırası yevmiye no sıralamasına göre belirleniyor. Buna göre tapu yevmiye no nedir, diyorsanız yanıtı ve konu ile ilgili detaylar için haberimizi inceleyebilirsiniz...

yevmiye Haberi

yevmiye

Mevsimlik Geçici Tarım İşçilerinin Çalışma ve Sosyal Hayatlarının İyileştirilmesi Toplantısı'nda alınan karara göre, fındık yevmiye ücreti belli oldu.

İşte 2022 fındık yevmiyesine dair merak edilenler…

Fındık yevmiye ücreti ne kadar 2022? Fındık yevmiye ücreti belli oldu mu 2022? şeklinde sorulan sorularının yanıtlarına dair işte detaylar!

2022 FINDIK YEVMİYE ÜCRETLERİ NE KADAR?

 Mevsimlik Geçici Tarım İşçilerinin Çalışma ve Sosyal Hayatlarının İyileştirilmesi Toplantısı'nda alınan karara göre, fındık yevmiye ücreti 216 lira olduğu açıklandı. TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan, 2022 yılında fındık işçisinin yevmiyelerinin asgari 216 lira olacağını, patoz ücretinin de 800 lira olarak belirlendiğini duyurdu.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Perşembe Ziraat Odası Başkanı Arslan Soydan, Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça ve Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman ile birlikte...