17 / 05 / 2024

Yg Çizgi İnşaat Gıda Tekstil Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Yg Çizgi İnşaat Gıda Tekstil Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Yg Çizgi İnşaat Gıda Tekstil Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kübra Gültek tarafından 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Seven ve Hilmi Ceylan ortaklığında kuruldu.

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Tuzla'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kapusuz tarafından kuruldu.

Ygül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ygül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yalçın Gül tarafından kuruldu.

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Ataşehir'de Aysel Akdana ve Songül Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Çetinler Trafik Otopark Ve Yol Çizgi Uygulamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetinler Trafik Otopark Ve Yol Çizgi Uygulamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Reşit Çetin tarafından kuruldu.

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Çizgi Zemin Proje Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çizgi Zemin Proje Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Aykut Yakut tarafından kuruldu.

Çizgi Nebo İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Çizgi Nebo İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret  Limited Şirketi bugün Silivri’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan    Sertoğlu ve Ünal Gökcegöz tarafından kuruldu.

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Kapusuz tarafından kuruldu.

Çizgi Yapı Mimarlık Mühendislik Harita İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Otomotiv Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çizgi Yapı Mimarlık Mühendislik Harita İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Otomotiv Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Yatmaz tarafından kuruldu.

Çizgi Mağazacılık Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çizgi Mağazacılık Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serap Atmaca Göl tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnce Çizgi İnşaat Danışmanlık Nakliyat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnce Çizgi İnşaat Danışmanlık Nakliyat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aynur Özfidan tarafından kuruldu. 

Yg Çizgi İnşaat Gıda Tekstil Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yg Çizgi İnşaat Gıda Tekstil Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Yg Çizgi İnşaat Gıda Tekstil Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 80 bin TL sermaye ile bugün Kübra Gültek tarafından kuruldu. 


Yg Çizgi İnşaat Gıda Tekstil Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesindeyazılı olan diğer işler.



Yg Çizgi İnşaat Gıda Tekstil Taşımacılık Otomotiv Sanayi...