05 / 05 / 2024

Y.H. Porfirio Ülman

Y.H. Porfirio Ülman

Ulman İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Y.H. Porfirio Ülman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu

Malatya-Sivas hızlı tren seferleri resmen başladı! Malatya-Ankara arası 6,5 saate düştü!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Malatya'yı hızlı trenle entegre biçimde Ankara ve İstanbul'a bağlayacak.

Çekmeköy Hüseyinli Mahallesi 1/1000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Çekmeköy ilçesi, Hüseyinli Mahallesi, 112 ada, 12 parselin bir kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Arsa yatırımı yapmak isteyenlere Çekmeköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Resmi Gazete'de yayımlandı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Hüseyinli'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

H Y H Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

H Y H Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Almallouhı ve Hossın Almalouhı ortaklığında kuruldu.

Halkalı-Kapıkule demiryolu için 100 milyon dolar kredi!

Halkalı-Kapıkule demiryolu kapsamında 76 km'lik Halkalı-Çerkezköy hızlı tren hattı için EBRD (Avrupa Yatırım ve Kalkınma Bankası) TCDD'ye 100 milyon dolar kredi vereceğini duyurdu. Peki projeyle neler hedefleniyor?

Cengiz İnşaat Krizevci-Koprivnica-Macaristan Sınırı Tren Hattı'nı yapacak! 

Orta Avrupa'yı Hırvatistan üzerinden Adriyatik Denizi'ne bağlayacak olan Krizevci-Koprivnica-Macaristan Sınırı Tren Hattı ihalesini 405 milyon avro bedel ile Cengiz İnşaat kazandı...

TOKİ Muş Hasköy hükümet konağı inşaatı ihalesi 4 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından  Muş'un Hasköy ilçesinde hükümet konağı inşa ettirilecek. TOKİ Muş Hasköy hükümet konağı inşaatı ihalesi 4 Temmuz'da...

Y H Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y H Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Haydaroğlu tarafından kuruldu. 

Çekmeköy Hüseyinli Mahallesi imar planı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Hüseyinli Mahallesi, bir kısım parsellere ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Sakarya'daki emekliler TOKİ'den onay bekliyor!

Türkiye Emekliler Derneği Adapazarı Şube Başkanı Orhan Büyü, hükümetin 1 Kasım seçimlerinde vadettiği ve programına aldığı “Emekliye Ev” projesiyle ilgili önemli aşama kaydedildiğini belirtti.

The Frog Gayrimenkul, sektörün en hızlı büyüyen şirketi oldu!

Kurumsal yapısı ve Müşteri öncelikli hizmet anlayışı ile kısa sürede yatırımcılarından tam not alan The Frog Gayrimenkul & Mimarlık; sektöründe en hızlı büyüyen şirket nişanesi ile taçlandırılmanın mutluluğunu yaşıyor.

Sultanbeyli-Kurtköy Hızlı Tren Metro Hattı güzergahı belli oldu!

Sultanbeyli-Kurtköy YHT Metro İstasyonu güzergahı belli oldu. 320 milyon TL'ye mal olması beklenen Sultanbeyli-Kurtköy Hızlı Tren İstasyonu Metro Hattı projesi için başvuru yapıldı...

Uruk Emlak ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uruk Emlak ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Mazın Alı Hamad Hamad Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Thaır Y. Hılan Hılan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 2 Mart'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Y.H. Porfirio Ülman Haberi

Y.H. Porfirio Ülman

Ulman İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Y.H. Porfirio Ülman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu.Ulman İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iş konusu

Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ulman İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı adres: Ataşehir, İçerenköy, Ali Nihat Tarlan Caddesi, Şakirbey Sokak,...