06 / 05 / 2024

yht hattı ile istanbul sivas arası kaç dakika

yht hattı ile istanbul sivas arası kaç dakika

Toplam 602 kilometre uzunluğunda olan Ankara-Sivas demiryoluyla, 21 saatlik İstanbul-Sivas arası demiryolu ulaşımı 5 saat 49 dakikaya inecek.

Ankara-İzmir hızlı tren hattında son durum ne? Ankara-İzmir YHT ne zaman açılacak, Ankara-İzmir YHT durakları 2024!

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de Ankara-İzmir YHT ne zaman açılacak sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte Ankara-İzmir YHT projesi ile ilgili detaylar...

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi! Ankara ile Çorum arası 1.5 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin (YHT) 2024 yılında ihale edileceğini söyleyerek müjdeyi verdi. Yeni yüksek hızlı tren hattı ile Ankara il Çorum arasın 1.5 saat olacak.

1 ay ücretsizdi: Ankara-Sivas YHT Hattı'nda bilet fiyatları açıklandı! İşte ücret tarifesi

Açılışa özel 1 ay ücretsiz seyahat imkanı sunulan Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı yarından itibaren ücretli tarifeye geçecek. Peki bilet fiyatları ne kadar olacak? İşte Ankara-Sivas YHT Hattı ücret tarifesi...

Ankara-Sivas YHT hattı ne zaman açılacak? Bakan Adil Karaismailoğlu tarih verdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu merakla beklenen Ankara-Sivas YHT hattımızı hizmete açılacağı tarihi duyurdu. İşte o tarih...

Ankara-Sivas YHT Hattı'nda altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yapımı devam eden  Ankara-Sivas YHT Hattı'nın altyapı çalışmalarında yüzde 95 ilerleme kaydedildi. 

Ankara-İstanbul arasına ikinci YHT hattı geliyor!

Katıldığı bir televizyon programında gündeme yönelik soruları yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul-Ankara arasında ikinci YHT hattının inşa edileceğini açıkladı. 

Ankara-Sivas YHT hattının çalışmalarında son durum!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara-Sivas YHT hattı Balışeyh hızlı tren demiryolu inşaatında devam eden çalışmalarda incelemeler yaptı.

Ankara-Sivas YHT hattında son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara-Sivas YHT hattı Balışeyh hızlı tren demiryolu inşaatında bazı incelemeler gerçekleştirecek.

Adil Karaismailoğlu, Konya-Karaman YHT Hattı'nın ilk test sürüşünü gerçekleştirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı'nın ilk test sürüşüne katıldı.

Adil Karaismailoğlu Konya-Karaman YHT Hattı'nın test sürüşünü gerçekleştirecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bugün Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı'nın test sürüşünü gerçekleştirecek.

Konya-Karaman YHT Hattı'nda test sürüşleri başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı'nda test sürüşlerinin başlayacağını müjdeledi.

Hangi YHT hattı ne zaman açılacak?

Türkiye'nin en önemli yatırımları arasında yer alan YHT projeleri tamamlandığında Ankara-Sivas arası seyahat süresi 12 saatten 2 saate, Ankara-İzmir arası 14 saatten 3 saat 30 dakikaya inecek.

yht hattı ile istanbul sivas arası kaç dakika Haberi

yht hattı ile istanbul sivas arası kaç dakika

Toplam 602 kilometre uzunluğunda olan Ankara-Sivas demiryoluyla, 21 saatlik İstanbul-Sivas arası demiryolu ulaşımı 5 saat 49 dakikaya inecek.


Yozgat-Sivas arası Yüksek Hızlı Tren projesinin ilk etabındaki altyapı çalışmalarının önemli bölümü tamamlandı. Bittiğinde Yozgat-Ankara arası ulaşımını 45 dakikaya düşürecek olan projeyle ilgili çalışmaların Kırıkkale-Yerköy, Sorgun-Akdağmadeni, Akdağmadeni-Yıldızeli arasında sürdürüldüğü, 850 milyon liraya ihale edilen projenin 2018 yılında tamamlanmasının planlandığı kaydedildi. Toplam 602 kilometre uzunluğunda olan Ankara-Sivas demiryolu, güzergahı devam eden projenin devreye sokulmasıyla birlikte 141 kilometre kısalarak, Yozgat üzerinden 461 kilometreye inecek. Seyahat süresi ise demiryolu ile 12 saatten 2 saat 51 dakikaya, 21 saat olan İstanbul-Sivas arası demiryolu ulaşımı 5 saat 49 dakika...