05 / 05 / 2024

YHT sefer saatleri

YHT sefer saatleri

ANKARA’DAN, İstanbul, Eskişehir ve de Konya ile Eskişehir’den Konya’ya karşılıklı sefer yapan yüksek hızlı trenler ( YHT ), bayram tatilinde 54 bin 98 yolcu taşıdı.

İstanbul ile Ankara arası yüksek teknolojiyle sadece 3,5 saat!

İstanbul ile Ankara arasını 3,5 saate indiren ve Anadolu ile bağlayan Yüksek Hızlı Tren’in açılışını yapan Başbakan Erdoğan, seferlerin 3 Ağustos Pazar akşamına kadar ücretsiz olacağını müjdeledi.

YHT sefer ve saatlerine düzenleme geldi!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara-İstanbul YHT hattının hizmete girmesi dolayısıyla, Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya, Eskişehir-Konya YHT sefer ve saatleri yeniden düzenlendi.

YHT 11 Temmuz’da, günde 16 sefer yaparak başlıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Ankara-İstanbul yüksek hızlı treni için 11 Temmuz’a randevu verdi. Hatta, YHT 11 Temmuz’da, günde 16 sefer yaparak başlıyor.

Müjde! Yüksek Hızlı Tren seferleri 1 ay ücretsiz olacak! İşte o iller, sefer saatleri ve durakları...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri mayıs ayının sona kadar ücretsiz olacak. Peki, sefer saatleri ve durakları belli oldu mu? İşte yanıtı...

İstanbul-Selanik YHT projesi için harekete geçiliyor!

Selanik’le İstanbul arasında sefer yapacak Yüksek Hızlı Tren (YHT) projesi için harekete geçiliyor. 

Ankara'da metro sefer saatleri uzatılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, gençlerin yoğun talebiyle Ankara’da metroların son sefer saatinin yeniden 24.00’e uzatılması talimatını verdi

Marmaray'da günlük 274 olan sefer sayısı 333'e çıkarıldı!

Dün itibarıyla 7.00 ile 10.00 ve 16.00 ile 20.00 saatleri arasında karşılıklı olarak her 5 dakikada bir sefer yapılmaya başlandı.

Marmaray'da sefer aralığı 5 dakikaya düşecek!

"Yoğun talep üzerine Marmaray'da 274 olan sefer sayısı 333’e çıkarıldı. Dün itibarıyla 7.00 ile 10.00 ve 16.00 ile 20.00 saatleri arasında karşılıklı olarak her 5 dakikada bir sefer yapılmaya başlandı"

İzmir'de ulaşım seferleri yılbaşı gecesi içi sıklaştırıldı!

Yılbaşında geceyi dışarıda geçirecek İzmirliler için ulaşım seferleri sıklaştırıldı. 31 Aralık akşamı, metro bağlantılı çalışan ve ana arterlerde sefer yapan bazı hatlarda son sefer saatleri 01.30 ve 02.00'ye kadar uzatıldı

Evde tadilat saatleri!

Apartman ve konut sitelerinde daire sahibi olan kimseler, evleri hakkında istediği değişiklikleri yapabiliyor. Peki, evde tadilat hangi saat aralığında yapılmalı? İşte evde tadilat saatleri 2014...

Ankara-Konya arasında çalışan YHT'lerin saatleri değişiyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan 10-17 Aralık tarihleri arasında Ankara-Konya arasında çalışan Yüksek Hızlı Trenlerin (YHT) hareket saatlerinde değişikliğe gidildiğini ve ilave ek seferler konulduğunu belirtti.

YHT'lere Şeb-i Arus törenleri için ek seferler konuldu!

Bakan Elvan, Mevlana’yı anma törenleri nedeniyle 10-17 Aralık 2014 tarihleri arasında Ankara-Konya arasında çalışan YHT'lerin hareket saatlerinde değişikliğe gidildiğini ve ilave ek seferler konulduğunu bildirdi.

Konya-Karaman YHT inşaatı hızlandı!

TCDD'nin açıklamasına göre,Konya-Karaman YHT inşaatı kapsamında 1 Aralık 2014'ten itibaren Karaman-Konya arasında çalıştırılan iç Anadolu, Mavi ve Toros Ekspresi ile dizel tren işletilmesine 4 ay süreyle ara verildi.

İDO, Yalova-Pendik hattına gece yarısı seferi koydu!

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, Yalova - Pendik hattındaki sefer saatleri, yolcuların talep ve de ihtiyaçlarına göre düzenlendi.İDO, Yalova - Pendik hattına gece yarısı seferi koydu.

İDO'dan 2 sefer iptali!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), resmi internet sitesinden bugün yapılacak 2 seferini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.İptal edilen seferler ve saatleri ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor...

YHT'den öğretmenlere özel yüzde 50 indirim!

YHT'den öğretmenlere özel yüzde 50 indirim. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 24-30 Kasım tarihleri arasında anahat ve YHT'lere bilet alacak öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını bildirdi.

YHT sefer saatleri Haberi

YHT sefer saatleri

YHT Bayram boyunca 54 bin yolcu taşıdı. 1 hafta ücretsiz olan Ankara-İstanbul YHT ile bayram tatili süresince 24 bin 156 kişi yolculuk etti. 26-30 Temmuz tarihleri arasında karşılıklı 32 sefer düzenlenen Ankara-Eskişehir YHT’lerle 11 bin 732 yolcu seyahat etti. Ankara-Konya hattında 56 sefer düzenlenirken, bu hatta toplam 15 bin 464 yolcu taşındı. Eskişehir-Konya arasında düzenlenen 16 seferde ise 2 bin 746 kişi seyahat için YHT’leri tercih...