13 / 05 / 2024

Yiğit Grup gaziosmanpaşa projesi

Yiğit Grup gaziosmanpaşa projesi

Diyarbakır kökenli Yiğit Group ile Sinanlı Yapı, kentsel dönüşümde hedef büyüttü. 1.3 milyar değerindeki ilk projelerini Fikirtepe’de hayata geçiren ortakların yeni adresi Yenisahra ve Etiler olacak.

Bayer-Yiğit Grup ortaklığı Üsküdar projesi geliyor! Yeni proje!

Bayer-Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı, Üsküdar projesi için düğmeye bastı. Proje 98 milyon 801 bin 770 TL'ye mal olacak.

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral'dan 'kiralık köşk' açıklaması!

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral'ın Rumelihisarı'nda sekiz odalı köşk kiraladıkları ileri sürülmüştü. Yiğit Marcus Aral, "Satın almadık, geçici olarak oradayız birkaç aylığına. Biraz malikane gibi oldu ama Miami'de de büyük evde oturuyorduk" dedi...

Yiğit Asel Turizm Petrol Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Asel Turizm Petrol Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Çağlar tarafından kuruldu. 

Konyaaltı ihalesi neden Hülya Koçyiğit'in damadına verildi?

Antalya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı Boğaçay özel proje alanı yapımının ihalesini gerçekleştirdi. Peki, Konyaaltı ihalesi neden Hülya Koçyiğit'in damadına verildi?

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Cami açılıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Fevzi Çakmak Cami'yi hizmete açıyor.

Önder Yiğit: Gayrimenkul sektörü 2017'de hareketlenecek!

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Yiğit İDK Group Yönetim Kurulu Başkanı Önder Yiğit, Malatya'da 3 bin 500 kişilik yurt inşa edeceğini dile getirdi.

Yiğit İnşaat'a kayyum atandı!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Yiğit İnşaat, Sancarlar Mobilya ve Akaryakıt, Çobanlar A.Ş. ile Saraçoğlu şirketlerine kayyum atandı.

Başyiğit Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Başyiğit Grup İnşaat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Aydın Başyiğit imzasıyla kuruldu.

Fuzul Yapı'dan Başakşehir ve Gaziosmanpaşa'ya 2 milyar TL'lik yatırım!

Fuzul Yapı, İstanbul’un mega projelerle gelişen Başakşehir ve Gaziosmanpaşa Bölgelerine 2017 yılında 2 milyar TL’lik yeni yatırım gerçekleştirecek. Kentsel dönüşüme de adım atan grup, 2017 yılında 2 bin yeni konut inşasına başlayacak.

Yiğit İDK Group'a Real Estate Stars'tan ödül!

Yiğit İDK Group, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri'nde İstanbul'daki ilk projesi Fortis İstanbul'la "En Çok Konut Satan Şirketler" kategorisinde ödül aldı.

Yiğit Groups Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Groups Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi,Murat Yiğit, Abdelkareem Mag, Ahmed Mamadouh A ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Yiğit Enerji İnşaat ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yiğit Enerji İnşaat ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Önder Yiğit Şube Müdürlüğü'nde 13 milyon TL sermaye ile 8 Eylül'de Kadıköy'de açıldı.

Fuzul, Başakşehir ve Gaziosmanpaşa'da 2 bin yeni konut yapacak!

Fuzul Grup, İstanbul Başakşehir ve Gaziosmanpaşa'da toplamda 2 bin yeni konut hayata geçiriyor. Fuzul yeni projelerini 23 Ağustos'ta basına tanıtacak.

Yiğit Grup gaziosmanpaşa projesi Haberi

Yiğit Grup gaziosmanpaşa projesi

KENTSEL dönüşüm projeleri geliştirmek için güçlerini birleştiren Yiğit Group ile Sinanlı Yapı 2016-2017 yol haritasını çizdi. Ortak ilk projelerini İstanbul Fikirtepe’de hayata geçirdiklerini belirten Yiğit Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Yiğit,”Ortağımız Sinanlı Yapı 3.5 yıldır o bölgede. Bizim proje alanımızda 649 malik var ve hepsi ile anlaştık. Yakın zamanda ruhsatı alacağız. Toplam inşaat alanı 165 bin metrekare olacak. Proje değeri ise 1 milyar 300 milyon TL” dedi. Eylül ayında satışlara başlamayı planladıklarını söyleyen Sinanlı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Sinanlı, Fikirtepe’de evlerin metrekare satış fiyatının 7-9 bin TL olduğunu, projeler bitince bu rakamın 15 bin TL’ye ulaşacağını dile getirdi. 

Fikirtepe’nin yanı sıra yine kentsel dönüşüm ile gündeme gelen Yenisahra bölgesinde çalışmalara başladıklarını dile getiren Sinanlı, “İrtibat ofis açıyoruz. Yenisahra...