11 / 05 / 2024

Yiğit İnşaat Şirketi

Yiğit İnşaat Şirketi

Fethiye Babadağ'dan yamaç paraşütü ile yılın 12 ayı atlayış yapılabilmesi için bin 200 metre yükseklikte pist yapılıyor. Yiğit İnşaat Şirketi ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası arasında sözleşme imzalandı.

Yiğit Group Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı! Teslimler ay sonunda!

Bayer İnşaat ve Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı sunuluyor. Teslimlerin ay sonunda gerçekleştirilmesi planlanan projede 345 adet konut bulunuyor. 

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Yiğit tarafından kuruldu.

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Şirketi kuruldu!

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yenidoğan tarafından kuruldu.

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Yağar tarafından kuruldu.

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Altunalan, Mert Altunalan tarafından kuruldu.

Çevre Vidanjör Nakliyat Ve Atık Hizmetleri İnşaat Şirketi kuruldu!

Çevre Vidanjör Nakliyat Ve Atık Hizmetleri İnşaat Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli Erhan Şentürk tarafından kuruldu.

Köyiçi İnşaat Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Köyiçi İnşaat Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Kerimhan Taş tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Kocaeli deposunun imalat ve montaj işleri için Yiğit Metal'le anlaştı!

Reysaş GYO tarafından Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar2 Mahallesi 420 Ada 33 Parsel'de yer alan Çayırova 15 nolu deposunun alt katında yapılacak ofis imalat ve montaj işleri için, Yiğit Metal Mamülleri İnşaat Plastik Pazarlama San.Tic.Ltd.Şti. ile anlaştı.

4a Yiğit Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4a Yiğit Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yiğit, Murat Yılmaz ve Serkan Andiç ortaklığında kuruldu.

Yiğit İnşaat Şirketi Haberi

Yiğit İnşaat Şirketi

Fethiye Babadağ'dan yamaç paraşütü ile yılın 12 ayı atlayış yapılabilmesi için bin 200 metre yükseklikte pist yapılıyor. Pistin açılması ve zirveye çıkan yolun 4 kilometresinin parke taşı döşenmesi ihalesini kazanan Yiğit İnşaat Şirketi ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) arasında sözleşme imzalandı. İhale şartnamesine göre pist açılması ile yolun kilit parke döşenmesi çalışmaları 45 gün içinde tamamlanmış olacak. 


750 BİN LİRA HİBE DESTEĞİ ALINDI

 Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından turizm altyapısının iyileştirilmesi konusunda proje çağrısında bulunmasının ardından FTSO tarafından hazırlanan ve 1 milyon lira bütçesi olan Rotamız Babadağ Projesi için 750 bin lira hibe desteği alınmıştı. 


Habertürk...