02 / 05 / 2024

Yiğitler Barajı 3 yıl içinde tamamlanacak

Yiğitler Barajı 3 yıl içinde tamamlanacak

Kemalpaşa'nın su ihtiyacını karşılayacak Yiğitler Barajı'nın yapımı için iş birliği protokolü imzalandı. Baraj 3 yıl içinde tamamlanacak.

1939 yılında Maraş'a Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış!

Kahramanmaraş'a 1939 yılında Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış.

Emlak Konut GYO Cer İstanbul projesinin değeri 3.2 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO, Cer İstanbul projesinin 2023 yıl sonu değerlerini açıkladı. Bu kapsamda Emlak Konut GYO Cer İstanbul projesinin KDV dahil değeri 3.2 milyar TL'yi aştı.

Konut fiyatları yüzde 90,3 arttı! İstanbul'da ortalama fiyatlar ilk kez 4 milyon TL'yi geçti!

TCMB tarafından açıklanan verilere göre, ortalama konut fiyatları 2023 Ağustos'ta yıllık bazda yüzde 90,3 artış gösterdi. Aktarılan detaylara göre, mega kent İstanbul'da ise ortalama fiyatlar ilk defa 4 milyon TL'yi aştı.

Yiğitpark Çınar'da 3+1'ler 4 milyon 500 bin TL'ye! Yeni proje! 

Yiğitpark Çınar projesi, Eskişehir'de yükseliyor. Projede 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor. Peki Yiğitpark Çınar projesinde yer alan konutların büyüklükleri ne kadar? Taksitli ödeme seçeneği var mı? 

Bursa'da kentsel dönüşüm kapsamında, 65 adet konut hak sahiplerine teslim edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanında gerçekleştirilen 1. etap projesinde tamamlanan 65 konut ve 2 iş yerinin teslim töreni yapıldı.

Emeklilerin maaşından yapılan kesinti 3.500 TL’yi buldu!

Binlerce TRT emeklisinin maaşı ek göstergelerin değişmesi yüzünden düştü. Bu nedenle, emekli maaşından yapılan kesintiler 3 bin 500 TL’yi buldu.

Sosyal desteğe yüzde 30 zam geldi! Aile Bakanlığı hesaplara 3.708,00 TL'yi peş peşe yatıracak! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşların çocuklarına maddi destek ödemesinde bulunuyor. Sosyal desteğe yüzde 30 zam geldi! Aile Bakanlığı hesaplara 3.708,00 TL'yi peş peşe yatıracak.

Suzuki Vitara Hibrit'e 2023 zammı! Artık 1 milyon TL'yi gördü! 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

Suzuki Vitara Hybrid SUV Ocak 2023 fiyatları belli oldu. Suzuki Vitara Hybrid'e bu ay şok edici bir fiyat artışı yapıldı! Artık o da bir milyon! Peki, Suzuki Vitara Hybrid'in fiyatı ne kadar? İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

3 bankada şok karar! Emekliye 22 bin TL ek gelir!

Anlaşmalar iptal ediliyor, promosyonlar 22 bin TL'yi aştı! 3 bankada deprem! Emekli maaş promosyonu kampanyaları bankaları birbirine kattı!

TOKİ'den 81 ile ucuz 2+1 ve 3+1 konutlar geliyor! Aylık geliri 10 bin TL'yi aşmayanlara müjde!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, dar gelirli ailelerin dört gözle beklediği TOKİ projelerine ilişkin müjdeyi verdi. Aylık geliri 10 bin TL'yi aşmayan dar gelirlilere 2+1 ve 3+1 sıfır ev fırsatı başlıyor. İşte detaylar...

Girit'teki 6,3'lük deprem Türkiye'yi etkiler mi?

Yunanistan'ın Girit Adası'nda meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki deprem ülkemizde de hissedildi. Peki Girit'teki 6,3'lük deprem Türkiye'yi etkiler mi?

Yiğitler Barajı Projesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Yiğitler Barajı Projesi için yapılan harcama tutarı ve projenin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Buca'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

İzmir ili Buca İlçesi Yiğitler Mahallesi (Vali Rahmi Bey İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Binası ve Çiğli İlçesi Küçük Çiğli Mahallesi (80Yıl Küçükçiğli İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılıyor.

Yiğitler Barajı 3 yıl içinde tamamlanacak Haberi

Yiğitler Barajı 3 yıl içinde tamamlanacak


Kemalpaşa sanayici ve çiftçilerin 17 yıllık su hasreti KOSBİ'de imzalanan protokolle son buldu. 2000'li yılların başında projelendirilen ancak çeşitli nedenlerle bir türlü yapım aşamasına geçilemeyen Kemalpaşa Yiğitler Barajı'nın inşası için önündeki tüm bürokratik engeller ortadan kaldırılarak DSİ ile KOSBİ arasında ortaklık protokolü imzalandı. Protokole göre; DSİ baraj inşaatını 3 yıl içinde tamamlayıp hizmete soktuktan sonra KOSBİ üzerine düşen yüzde 57,5'luk yapım finansmanı sağlayacak. KOSBİ'de düzenlenen protokol imza törenine İzmir Valisi Mustafa Toprak, KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk, Devlet Su İşleri 2. Bölge Müdürü Hayati Çelenk, Kemalpaşa Kaymakamı Kamuran Taşbilek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Sırrı Aydoğan, Kemalpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Bülent Aksakal, KOSBİ müteşebbis heyet ve yönetim kurulu üyeleri ile sanayiciler katıldı. Törende konuşan Vali Toprak; "Bu protokolle bölgenin...