03 / 05 / 2024

yıl sonu altın tahmini

yıl sonu altın tahmini

Altın haftanın ikinci gününü düşüşle kapattı. Ancak analistler altında rekor rakam için yıl sonunu işaret ediyor. Peki, altın yıl sonunda ne olacak? Altın yıl sonu beklentisi nedir 2022?

Altın fiyatlarının bir yıl sonra nasıl olacağı ortaya çıktı! Dünya Bankası 2025 yılı yeni altın tahmini açıkladı!

Dünya Bankası, 2025 yılında altın fiyatlarının nasıl olacağını açıkladı. Rapora göre altın fiyatları bir yıl sonunda işte böyle olacak...

Dolar alacaklar dikkat! Fitch’in yıl sonu dolar tahmini şok etti!

Dolardaki yükseliş sürüyor. Vatandaş elindeki tüm parayla altın ve dolar almaya devam ederken, gazeteci Barış Esen X sosyal medya hesabından uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings’in 2024 yıl sonu Dolar/TL tahminin açıkladı. Dolar almadan önce mutlaka bakın.

Hatice Kolçak: Kuru tutarak enflasyonun yıl sonu hedefine ulaşması mümkün mü? İşte hayaller ve gerçekler...

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan bugün 2024 yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladı. Beklentiyi değiştirmeyen Karahan mücadeleye devam edeceklerini açıkladı. Açıklamanın ardından Hatice Kolçak Kuru tutarak enflasyonun yıl sonu hedefine ulaşmasının mümkün olup olmayacağını sordu.

Opel'in SUV modeli Grandland'ın yıl sonu fırsatları...

Sıfır araba almak isteyenlere bir haber Opel'den geldi. Opel’in SUV modelinin kampanya ile satılacağı duyuruldu. İşte Grandland yıl sonu kampanyasının detayları...

Ziraat GYO'nun 4 gayrimenkulünün 2023 yıl sonu değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun Tünel Binası, Fethiye Projesi, Cağaloğlu Binası, Taksim Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Ayazma 4. Etap ile Kayabaşı 9. Etap'ın yıl sonu değerleri belli oldu!

Emlak Konut GYO tarafından, Ayazma 4. Etap ile Kayabaşı 9. Etap'ın 2023 yıl sonu değerleri açıklandı. İşte detaylar ve parsellerin değerleri...

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının 2023 yıl sonu değeri 600 milyon TL!

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının değerini açıkladı. Bu kapsamda Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının 2023 yıl sonu değeri KDV dahil 600 milyon TL oldu.

Goldman, Merkez Bankası'nın yıl sonu yeni enflasyon beklentisini açıkladı!

Goldman Sachs, Merkez Bankası'nın 500 baz puanlık faiz artışınından sonra yağtığı değerlendirmede yıl sonu yeni enflasyon beklentisini açıkladı. 

Altın yükselişte! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve gremse altın ne kadar? 11 Eylül Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yükselişe geçti. Geçtiğimiz haftayı sakin kapatan altı haftaya hareketli bir giriş yaptı. Peki  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve gremse altın ne kadar? 11 Eylül Pazartesi altın fiyatları.

Merkez Bankası yıl sonu dolar tahminini açıkladı! Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek!

Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi sonuçlarına göre yıl sonu dolar beklentisini açıkladı. Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek! Dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç lira?

Torun Center'ın 2022 yıl sonu piyasa değeri resmen açıklandı! İşte o rakam

Torunlar GYO, İstanbul Mecidiyeköy Dikilitaş'taki Torun Center'ın 2022 yıl sonu değerleme raporunu açıkladı. İşte 5 blokluk projenin piyasa değeri...

Euro yıl sonu rekorunu son iş gününde kırdı! Piyasaların son gününde kritik direnci aştı!

Yatırımcıların yakından takip ettiği euro, yıl sonu rekorunu kırdı. Piyasaların son gününde euro kritik direnci aştı! Euro, son 24 saat içerisinde yüzde 0,06, son bir haftada ise yüzde 0,80 oranında değişiklik gösterdi.

Altın fiyatlarında yıl sonu kasırgası! Yer yerinden oynadı! Elinde altını olan baksın! 30 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem günü de milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor.  Bugün altın fiyatlarında yıl sonu kasırgası yaşanırken altında yer yerinden oynadı. Elinde altını olan baksın! 30 Aralık 2022 altın fiyatları. 

yıl sonu altın tahmini Haberi

yıl sonu altın tahmini

Geçtiğimiz hafta 1.729 dolar seviyesine kadar çıkan Ons altın, haftanın ikinci iş gününü düşüşle kapattı. Altında bugün yaşanan düşüşün ardından altın alacak vatandaşlar ve altın yatırıcımları altında gelmesi beklenen rekor fiyatları merak edip araştırıyor.

Analistler altında yaşanan bu düşüşün uzun vadeli olmayacağını ve fiyatların yükseleceğini söylüyor.

Peki, altın da yıl sonu tahmini nedir? Altının yıl sonu ne kadar olması bekleniyor 2022? İşte 2022 yıl sonunda beklenen altın fiyatları…

ALTIN YIL SONU REKOR DENEYECEK

Altın, piyasası dalgalı seyretmeye devam ediyor. Piyasada yaşanan bu dalgalanmalar vatandaşları ve altın yatırımcılarını tedirgin etse de bir çok uzmana göre, altın şuan yatırım yapılacak seviyede ilerliyor. Çünkü altın fiyatlarının yıl sonunda rekor fiyata ulaşılacağı öngürülüyor.

ALTIN YIL SONU FİYATI NE KADAR OLUR?

Analistler ve uzmanlar tarafından altının yıl sonu fiyatına dair...