26 / 08 / 2024

yılandere yatağı

yılandere yatağı

Samsun'da selden en çok etkilenen Yılanlıdere yatağındaki evlerin yıkılmaya başlaması konut sahipleri ile yerel yöneticileri karşı karşıya getirdi

Yatağan Belediyesi Muğla'da 3 arazi satıyor! Yazlık bölgede arazi arayanlar dikkat!

Muğla İli Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan Turgut ve Bozüyük'te yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 10 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

1 gram bile altınınız varsa hemen bakın! Altın fiyatlarında son durum! Altın düşecek mi yükselecek mi?

Altın fiyatları kasım ayının başından bu yana sürdürdüğü yükselişe kısa bir ara verdi. Hafta sonunu yatay seyirde geçiren altın haftanın ilk gününden sonra bugün de yata seyrini devam ettirdi. Peki altın fiyatları ne olacak? Detaylar haberimizde…

Yataş'dan yüzde 40 indirim! Yataş 13 Eylül 2022 fiyat listesi..

Hepimiz iyi bir uykuyu hak ederiz. Sağlıklı uyku sizi gün boyu mutlu eder. Yataş yüzde 40 indirimle herkesin Yataş rahatlığını denemesini istiyor. Sizde en yakın Yataş mağazasına gidin ve indirimden yararlanın. Acele edin ve stoklar tükenmeden, indirimli fiyatıyla satın alın. 13 Eylül 3033 fiyat lis

Rize İyidere'de dere yatağındaki binalar yıkılıyor!

Rize'nin İyidere ilçesinde dere yatağındak hayata geçirilen binaların kontrollü olarak yıkım çalışmaları başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dere yatağına konut yapılmamalı!

Çankaya Köşkü'nde ulusal kanalların ortak yayında gündeme dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dere yatağına inşa edilen konutlara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Muğla Büyükşehir Belediyesi 111 adet gayrimenkulü kiraya veriyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan'da yer alan gayrimenkulleri kiraya verecek.

Yataş 2021'de 200 mağaza açmayı hedefliyor!

Yataş Grup 2021 yılı içerisinde 200 mağaza açılışı yapmayı hedefliyor. 2020 yılı net satış gelirleri yüzde 50 büyüme göstererek 1,75 milyar TL olarak gerçekleşti.

Yataş Grubu 2021'de 246 yeni mağaza açacak!

2020 koronavirüs yılı oldu. Bu sebeple geçtiğimiz seneyi olumlu tamamlayan çok az sektör ve şirket bulunuyor. Yataş Grubu, 2020'yi olumlu kapatan şirketlerden oldu. Yataş Grup CEO'su Nuri Öztaşkın, 2021 hedeflerini anlattı...

Hangi ilde 6.8 büyüklüğünde deprem bekleniyor?

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası tarafından Muğla'nın depremselliğine ilişkin bilgilere yer verilen bir rapor hazırlandı. Rapora göre, Muğla-Yatağan fay hattının 6.8 büyüklüğünde deprem üretebilecek potansiyele sahip olduğu belirtildi.

TOKİ Samsun konutları dere yatağına yapıldı iddiası!

Samsun’da 2012’de yaşanan sel felaketinde, TOKİ konutlarının dere yatağına yapıldığı ileri sürüldü. Anayasa Mahkemesi kararında “Yılandere’nin dere yatağı güzergahı değiştirilip, TOKİ konutları yapıldı” ifadesi kullanıldı.

Yüksekova'daki İran Pasajı yıkıldı!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde dere yatağı üzerinde kurulan ve 24 yıl boyunca hizmet sunan İran Pasajı, değişim ve dönüşüm programı nedeniyle yıkılıyor.

Esenyurt'ta konut inşası için derenin yatağı değiştirildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt’ta bir kişinin yaşamını yitirdiği olay için “Konut olsun diye dere yatağı yönünün değiştirildiği yerler var. Esenyurt’ta çarpık kentleşme nirvanaya ulaşmış'' diye konuştu.

Yatağan Girme Barajı'nın yüzde 57'si tamamlandı!

Ekonomiye yılda 32 milyon liralık katkı sağlayacak olan Yatağan Girme Barajı'nın yüzde 57'si tamamlandı...

yılandere yatağı Haberi

yılandere yatağı

Ekipler ilk olarak dereye sıfır noktasında bulunan ve kullanılamaz hale gelen konutlarla işe başlarken vatandaşlar, haklarını alamadıkları gerekçesiyle evlerini terk etmek istemedi. Ancak ilk gün 3 evi yıkan ekipler kararlı. Dün yıkımlar Gaziosmanpaşa ve Yavuz Selim mahallelerinde devam etti.


Samsun'da selde en çok maddi zararın meydana geldiği Yılanlıdere yatağındaki evlerin yıkımına devam edildi. Ekipler yıkımın ilk gününde Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde iki evi yıkmıştı. Büyük bir endişe içerisinde yıkım sırasının kendi evlerine gelmesini bekleyen selzedeler birliktelik oluşturarak evlerinin yıkılmasına izin vermeyeceklerini söyledi. Zor şartlarda kazandıkları parayla dere yatağındaki arsalarının üzerine konut yaptığını belirten Mehmet Çakır, "Evimin karşılığı verilsin." dedi. İsmail Durmaz da, "Biz devletin evlerini yapıp vermesini istiyoruz. Ama burada, ama başka yerde fark etmez." diye konuştu. Gündelikçi olarak çalışıp kazandığı parayla...