18 / 05 / 2024

yılbaşı hediye önerileri

yılbaşı hediye önerileri

Firmaların yılbaşı hediyeleri için ofislere özel hazırlanan ürün sayısı her geçen yıl artıyor. Yılbaşı hediyeleri artık, günün büyük bölümünü geçirdiğimiz ofisleri renklendirecek ofis mobilyaları ve aksesuarları arasından seçiliyor.

Aris Pırlanta’da görülmemiş kampanya! Yılbaşı alışverişinde pırlantalı kolye hediye! 30 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Yılbaşına saatler kala, eşine henüz yeni yıl hediyesi almamış erkekleri mutlu edecek kampanya Aris’ten geldi. Aris Pırlanta’da belli miktarda alışveriş yapanlara pırlantalı kolye hediyesi var.

İndirimli yılbaşı hediye arayanlar hemen bakın! Altınbaş'ta büyük fırsat başladı! Altınbaş 27 Aralık 2022 fiyat listesi 

Yeni yıla sayılı günler kala hediye arayışı hala devam ediyor. Sevdikleri için anlamlı hediye almak isteyenler indirimli yılbaşı hediyelerini araştırıyor. Altınbaş'ta fırsat ürünlerinin fiyatlarını paylaştı. İşte Altınbaş 27 Aralık 2022 fiyat listesi.

Yılbaşında pırlanta gibi parlamak isteyenlere Atasay'dan dev fırsat! Sakın kaçırmayın! 26 Aralık 2022 fiyat listesi

Yeni yıla sayılı günler kala binlerce kişi hem yeni yıl hediye olarak hem de indirimleri değerlendirmek amacıyla indirimli takıların fiyatlarını merak ediyor. Yılbaşında pırlanta gibi parlamak isteyenlere Atasay'dan dev fırsat kampanyası başladı. İşte 26 Aralık 2022 fiyat listesi.

Yılbaşı hediyenizi hala seçmediniz mi? Madame Coco’da yüzlerce ürün %50+%20 indirimlerle! 23 Aralık Fiyat Listesi

Mağaza mağaza gezmeyin, Madame Coco’nun n “Muhteşem Yılbaşı” kampanyası hem şık hem de indirimli ürün araştıranları sevindirecek. Annesine, eşine, kız arkadaşına hediye almak isteyenler, işte Madame Coco 23 Aralık Fiyat Listesi

Yılbaşına özel 999 TL'lik altın takı alana 350 TL değerinde altın inci bileklik hediye! İşte Sembolgold fiyat listesi

Yılbaşına sayılı günler kala Sembolgold büyük kampanyasını açıkladı. Sembolgold'tan yılbaşına özel 999 TL'lik altın takı alana 350 TL değerinde altın inci bileklik hediye! Peki Sembolgold'ta altın yüzük, kolye, bileklik fiyatları ne kadar? İşte 23 Aralık 2022 Sembolgold fiyat listesi.

Yılbaşında sevdiklerinize ne alabilirsiniz? D&R`dan 6 hediye tavsiyesi! 22 Aralık 2022 fiyat listesi...

2022'yi geride bırakırken yeni yıl hediye almak isteyen kişilere D&R`dan 6 hediye tavsiyesi. İşte 22 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yılbaşı hediyesi alacaklara MediaMarkt’tan cazip kampanya, çılgın indirim! İşte 20 Aralık 2022 fiyat listesi

MediaMarkt, yılbaşı öncesi sevdiklerine hediye alacaklar için yeni bir kampanya başlattı. Peki, MediaMarkt'ta indirime giren ürünlerin fiyatı ne kadar,kaç TL? İşte detaylar...

Karaca'dan yılbaşı hediye festivali! İşte 2 Aralık fiyat listesi...

Karaca'dan yılbaşı coşkusu... Bir çok ürün indirime girdi. Peki sofra ürünlerinin fiyatı ne kadar oldu? İşte Karaca sofra ürünleri 2 Aralık fiyat listesi...

Teras Kule'den daire alana yılbaşı tatili hediye!

Dap Teras Kule projesindeki daireler için avantajlı fiyatlar ve ödeme seçenekleriyle satışlara devam ediyor. Teras Kule'den daire alana yılbaşı tatili hediye veriyor.

DKY Kartal'da yılbaşı fırsatının bir tık fazlası!

"DKY Kartal'da yılbaşı fırsatının bir tık fazlası" sloganıyla tanıtılan projede 331 adet konut ve ticari birimler bulunuyor. Proje 22 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Balance Güneşli yılbaşı partisi 23 Aralık'ta!

Balance Güneşli yılbaşı partisi düzenliyor. 23 Aralık Çarşamba günü Balance Güneşli satış ofisinde gerçekleşecek yılbaşı partisi 16:00-19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Bernardo'dan yılbaşı sofra tasarımı püf noktaları!

Sofra Tasarım Uzmanı Bernardo, yılbaşında da davetlere ev sahipliği yapacak olanlara kolaylıkla uygulayabilecekleri, sofra tasarımının püf noktalarını açıklıyor.

Porio Venezia, yılbaşı gecesinde ışıltılı sofraya davet ediyor!

Koleksiyonlarıyla fark yaratan Porio, Venezia ile özel geceler için doğru bir tercih olduğunu gözler önüne seriyor. Porio, yeni serisi Venezia ile unutulmaz yılbaşı sofraları için doğru bir tercih olarak dikkat çekiyor.

yılbaşı hediye önerileri Haberi

yılbaşı hediye önerileri


Yılbaşı hediyeleri artık, günün büyük bölümünü geçirdiğimiz ofisleri renklendirecek ofis mobilyaları ve aksesuarları arasından seçiliyor.


Yılbaşlarında hediyeleşmek, karşı tarafa verilen değerin yanı sıra bir yıl boyunca anımsanmak anlamına da geliyor. Hediye seçimi, bu nedenle kimi zaman ayrılan bütçeden daha fazla düşündürüyor. İşte bu nedenle hediye tercihi yaşamımız ve tarzımızla özdeşleşen ofislere göre şekilleniyor.


Mobilyanın kalbinin attığı Ankara'da ofis tasarımlarıyla öne çıkan Ofis Tekin'in Genel Müdürü Cemal Tekin, ofis mobilyacıları için son yıllarda yıl sonunun hesap, yılı kapatma telaşı kadar, yeni yıl hediye yoğunluğu yaşamalarına da neden olduğunu belirtti.


Sevdiklerine yılbaşı hediyesi almak isteyenlerin klasikleşen hediye anlayışının yerine daha özel ve kullanışlı hediyelere yöneldiklerini ifade eden Tekin, şunları söyledi:


"Sevdiklerimizi nasıl mutlu ederim diye düşünenler, onların bir yıl boyunca günlerinin büyük bölümünü ofislerinde geçirdiklerinin...