15 / 05 / 2024

yılbaşı tatil planları

yılbaşı tatil planları

Yılbaşı tatilinin Perşembe gününe denk gelmesi nedeniyle, birçok çalışan Cuma günü de izin alarak 4 günlük tatil programı yapmayı tercih etti. Yılbaşında 140 bin kişinin tatile çıkması bekleniyor

Bungalovların yılbaşında doluluk oranı yüzde 91'i geçti...

Son yıllarda en çok tercih edilen uygun fiyatlı konaklama seçenekleri arasında bulunan bungalov evler, yılbaşı tatilinde büyük talep gördü. Tatilox.com’un araştırmasına göre, yılbaşında alternatif tatil seçeneği sunan bungalovlarda ortalama doluluk oranı yüzde 91 olarak belirtildi. 

2024 yılbaşı sofrasının maliyeti 4.300 TL'yi aştı! 

2024'de kısa süre kala yeni yıl kutlama planları yapılmaya başlandı. Geçen sene 2.500 TL’ye kurulabilen yılbaşı sofrası yeni yılda 4.300 TL'ye kurulacak.

Bungalov evlere yoğun talep fiyatları uçurdu: Yılbaşında 3 kat artacak!

Yılbaşının yaklaşmasıyla tatil planları yapılmaya başlandı. Bu kapsamda vatandaşlar en çok bungalov evlere talep gösteriyor. Türkiye genelindeki bungalov evleri bir araya getiren turizm acentesi, yılbaşında fiyatların 3 kat artabileceğine dikkati çekiyor.

Balance Güneşli yılbaşı partisi 23 Aralık'ta!

Balance Güneşli yılbaşı partisi düzenliyor. 23 Aralık Çarşamba günü Balance Güneşli satış ofisinde gerçekleşecek yılbaşı partisi 16:00-19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Bernardo'dan yılbaşı sofra tasarımı püf noktaları!

Sofra Tasarım Uzmanı Bernardo, yılbaşında da davetlere ev sahipliği yapacak olanlara kolaylıkla uygulayabilecekleri, sofra tasarımının püf noktalarını açıklıyor.

Porio Venezia, yılbaşı gecesinde ışıltılı sofraya davet ediyor!

Koleksiyonlarıyla fark yaratan Porio, Venezia ile özel geceler için doğru bir tercih olduğunu gözler önüne seriyor. Porio, yeni serisi Venezia ile unutulmaz yılbaşı sofraları için doğru bir tercih olarak dikkat çekiyor.

Odeabank yılbaşına kadar konut kredisi faizini 1,15'e indirdi!

Bankalar, yılbaşına yönelik düzenledikleri kredi kampanyalarında, yüzde 1,15 ile 1,30 arasında değişen faiz oranları ve 48 aya varan vadeli kredi seçenekleri sunuyor.

Çerkezköy otobüs terminali yılbaşında tamamlanacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Tekirdağ genelindeki ilçe otobüs terminallerinde barkot uygulamasına geçiş çalışmalarını sürdürüyor.Çerkezköy Otobüs Terminalinde çalışmaların yılbaşına kadar tamamlanması planlandı.

Etiler Petrol Sitesi'nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı!

Etiler Nispetiye Caddesi’ne 300 metrelik cephesi bulunan Petrol Sitesi’nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı. 250 milyon dolara hayata geçirilecek projede rezidans, ev, işyerleri ve ticari mekânlar yer alacak.

Avrupa Konutları Kayaşehir yılbaşı sonrasında başlıyor!

Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları Kayaşehir projesi yılbaşı sonrasında hemen başlayacak. Avrupa Konutları markasıyla projeler geliştiren Artaş İnşaat, böylece Kayaşehir'de ilk projesinin inşasına başlamış olacak...

Yüreğir Kışla Mahallesi kentsel dönüşüm yılbaşında tamamlanacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kışla Mahallesi 2.etap kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi.Çelikel,Kışla Mahallesi’nde devam eden 1 etap kentsel dönüşüm çalışmalarının yılbaşında tamamlanacağını belirtti.

Arnavutköy İmrahor imar planları askıya çıkarıldı!

Arnavutköy Belediyesi, İmrahor Mahallesi Ve Arnavutköy Merkez ve Çevresi 1/1000 Ölçekli İmar Planı Tadilatı'nı ilanen askıya çıkardığını duyurdu. İmrahor ve Arnavutköy Merkez imar planları 20 Şubat 2015'te askıdan inecek.

Folkart Towers'ta ilk yılbaşı partisi gerçekleşti!

Kuruluşundan bu yana hayata geçirdiği projelerle Ulusal ve Uluslararası ödüller kazanan Folkart Yapı, 2014 tamamladığı 200 metre yükseklikteki 46 katlı Folkart Towers sakinleri ve dostlarına La Vie Nouvelle'de yılbaşı kutlaması düzenledi.

yılbaşı tatil planları Haberi

yılbaşı tatil planları

Yılbaşı tatilinin Perşembe gününe denk gelmesi, tatil satışlarında hızlı bir artışa yol açtı. Pek çok çalışan yılbaşı tatilini takip eden Cuma günü için izin alarak 4 günlük tatil programı yapmaya başladı. Tatil Sepeti Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Karayal, yılbaşına denk gelen dönemde 140 bin civarında misafirin yurt içi ve yurt dışı turizm paketlerinden yararlanacağını öngördüklerini söyledi.


Kayak ilk sırada


Yılbaşına denk gelen turizm paketlerinin satışlarının geçtiğimiz yıla oranla 4 kata yakın artış gösterdiğini vurgulayan Karayal, bunların bir kısmının paket tur, bir kısmının ise otellerin yılbaşı paket programlarından oluştuğunu ifade etti.  Karayal, şöyle konuştu:


Avrupa tercihi çok


“Yılbaşını yurt içinde geçirmeyi tercih eden tatilciler, Uludağ ve Palandöken gibi kayak merkezlerine yoğun talep gösteriyorlar. Ayrıca, Abant ve Antalya’ya olan rezervasyonlarda da ciddi artış gözleniyor. 5...