29 / 04 / 2024

yılbaşı tatili

yılbaşı tatili

2015 yılına kısa zaman kaldı. 2015 yılına girmeden geçireceğimiz son gece 31 Aralık 2014 Çarşamba gününe denk geliyor. Artık yılbaşı için son beş gün. Yılbaşı için tüm hazırlıklar devam ederken peki yılbaşında kaç gün tatil yapacağız?

Yılbaşı için en çok İtalya tercih ediliyor!

Seyehatseverler yurt içinde daha ılıman olan Ege ve Akdeniz çevresini tercih ederken, yurt dışında ise Türkiye'ye yakın Avrupa ülkelerinin yanı sıra daha sıcak olan Lübnan ve Dubai gibi ülkelere yöneliyor.

140 bin kişi yılbaşı turlarına katılıyor!

Yılbaşı tatilinin perşembe gününe denk gelmesi nedeniyle, birçok çalışan cuma günü de izin alarak 4 günlük tatil programı yapmayı tercih etti. Yılbaşında 140 bin civarında kişinin turizm paketlerinden yararlanacağı açıklandı.

Yılbaşında 140 bin kişi tatile gidecek!

Yılbaşı tatilinin Perşembe gününe denk gelmesi nedeniyle, birçok çalışan Cuma günü de izin alarak 4 günlük tatil programı yapmayı tercih etti. Yılbaşında 140 bin kişinin tatile çıkması bekleniyor

Turlara ilgi gösteren tatilcilerin tercihi kayak merkezleri oldu!

Yaza kadar uzun bir tatil fırsatının bulunmaması tüketicileri yılbaşı tatilini hafta sonu ile birleştirerek 5 güne çıkarmaya itti. Turlara yoğun ilgi gösteren tatilcilerin yurtiçindeki ilk tercihi kayak merkezleri oldu.

Yeşim Özaltay tatilcilerin yılbaşı tatili seçeneklerini değerlendirdi!

Tatilcilerin tatil taleplerini değerlendiren Setur Yurtçi ve Yurtdışı Turlar Müdürü Yeşim ÖZALTAY, yılbaşı tatilinde; yurt içinde ve yurt dışında yaklaşık 2000’den fazla tatilcinin seyahat edeceğini öngördüklerini belirtti.

Yılbaşında 130 bin kişi tatile çıkacak!

2013'ün son günleri yaşanırken, 31 Aralık gecesi için plan yapan tatilcilerin ekonomiye 100 milyon liralık katkıda bulunacağı belirtildi. TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Türkiye'de yaklaşık 130 bin kişinin tatile çıkacağını söyledi...

Prontotour yılbaşına özel tatil seçenekleri sunuyor!

Prontotour, yılbaşına özel düzenlediği yurtdışı turlarıyla tatilcilere birçok alternatifi bir arada sunuyor

Yılbaşı için Uludağ’ı seçen tatilci de, hazırlıklarını tamamlayan turizm işletmecisi de şokta!

Uludağ, hem karların üzerinde bir yılbaşı tatili hayali kuranlar hem de işletmeciler için bu sene büyük bür hayal kırıklığı yaşattı.

Yılbaşı tatili için kiralık villalara talep arttı!

Yılbaşında toplu organizasyonunu engellemek için yasaklar yürürlüğe girse de eğlence düzenlemek isteyen vatandaşlar villa kiralayarak yasağı delmenin yolunu buldu. Taleplerin hızla arttığı bu villalar için günlük 600 TL'den başlayan ücret talep ediliyor. 

Teras Kule'den daire alana yılbaşı tatili hediye!

Dap Teras Kule projesindeki daireler için avantajlı fiyatlar ve ödeme seçenekleriyle satışlara devam ediyor. Teras Kule'den daire alana yılbaşı tatili hediye veriyor.

Dyo’dan yılbaşına özel Emoji DYO kampanyası!

Dyo’nun yılbaşına özel hazırladığı “Emoji DYO” uygulamasına katılanlar yeni yıldan beklentilerini ve dileklerini 3 emoji seçerek anlatacak. Kampanya 01 Ocak 2016 tarihine kadar sürecek.

DKY Kartal'da yılbaşı fırsatının bir tık fazlası!

"DKY Kartal'da yılbaşı fırsatının bir tık fazlası" sloganıyla tanıtılan projede 331 adet konut ve ticari birimler bulunuyor. Proje 22 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Balance Güneşli yılbaşı partisi 23 Aralık'ta!

Balance Güneşli yılbaşı partisi düzenliyor. 23 Aralık Çarşamba günü Balance Güneşli satış ofisinde gerçekleşecek yılbaşı partisi 16:00-19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Bernardo'dan yılbaşı sofra tasarımı püf noktaları!

Sofra Tasarım Uzmanı Bernardo, yılbaşında da davetlere ev sahipliği yapacak olanlara kolaylıkla uygulayabilecekleri, sofra tasarımının püf noktalarını açıklıyor.

Porio Venezia, yılbaşı gecesinde ışıltılı sofraya davet ediyor!

Koleksiyonlarıyla fark yaratan Porio, Venezia ile özel geceler için doğru bir tercih olduğunu gözler önüne seriyor. Porio, yeni serisi Venezia ile unutulmaz yılbaşı sofraları için doğru bir tercih olarak dikkat çekiyor.

Odeabank yılbaşına kadar konut kredisi faizini 1,15'e indirdi!

Bankalar, yılbaşına yönelik düzenledikleri kredi kampanyalarında, yüzde 1,15 ile 1,30 arasında değişen faiz oranları ve 48 aya varan vadeli kredi seçenekleri sunuyor.

Çerkezköy otobüs terminali yılbaşında tamamlanacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Tekirdağ genelindeki ilçe otobüs terminallerinde barkot uygulamasına geçiş çalışmalarını sürdürüyor.Çerkezköy Otobüs Terminalinde çalışmaların yılbaşına kadar tamamlanması planlandı.

Etiler Petrol Sitesi'nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı!

Etiler Nispetiye Caddesi’ne 300 metrelik cephesi bulunan Petrol Sitesi’nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı. 250 milyon dolara hayata geçirilecek projede rezidans, ev, işyerleri ve ticari mekânlar yer alacak.

Avrupa Konutları Kayaşehir yılbaşı sonrasında başlıyor!

Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları Kayaşehir projesi yılbaşı sonrasında hemen başlayacak. Avrupa Konutları markasıyla projeler geliştiren Artaş İnşaat, böylece Kayaşehir'de ilk projesinin inşasına başlamış olacak...

Yüreğir Kışla Mahallesi kentsel dönüşüm yılbaşında tamamlanacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kışla Mahallesi 2.etap kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi.Çelikel,Kışla Mahallesi’nde devam eden 1 etap kentsel dönüşüm çalışmalarının yılbaşında tamamlanacağını belirtti.

yılbaşı tatili Haberi

yılbaşı tatili

Artık yılbaşı için son altı gün. Yılbaşı için tüm hazırlıklar devam ederken peki yılbaşında kaç gün tatil yapacağız? Özel sektör çalışanları ve memurlar için Yılbaşı tatili bir gün olarak belirlendi. 31 Aralık öğleden sonra memurlar ve özel sektör çalışanları için tatil değil.


Bilgisayar kampanyası başlıyor!


2015 yılına kısa zaman kaldı. 2015 yılına girmeden geçireceğimiz son gece 31 Aralık 2014 Çarşamba gününe denk geliyor. Peki çalışanlar kaç gün tatil yapacak? 2015 yılbaşına sayılı günler kala çalışanların kaç gün tatil yapacağı da belli oldu. 2014'ün son günü olan 31 Aralık, Çarşamba'ya denk geliyor. Normalde 1 gün olan resmi yılbaşı tatili bu yıl 1.5 güne çıkabilir.


Resmi tatil 1 gün sonrası olduğu için yılbaşının tek tatil günü bugün olacak. Ancak resmi tatil olmadığı halde bu...