16 / 05 / 2024

yıldırım Afet Yönetim Merkezi

yıldırım Afet Yönetim Merkezi

Yıldırım Belediyesi, afet stratejilerinin ve çalışmalarının yürütüleceği Afet Yönetim Merkezi’ni ilçeye kazandırmak için hazırlanıyor.

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Ersan Yıldırım kimdir?

TSKB GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Yıldırım kimdir? Ersan Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersan Yıldırım'ın biyografisi...

Tuncay Yıldırım'dan işletme sahiplerine kira desteği çağrısı!

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, iş yeri mülk sahiplerinden kiralarla ilgili işletmelere destek olmaları için çağrıda bulundu.

Yıldırım Güngör: Kerpiç evler mutlaka boşaltılmalı!

İran'da meydana gelen depremin Van'da hissedilmesi ve Gelenler köyünde 40 evin yıkılması sonrası uzmanlardan uyarılar gelmeye başladı. Afet uzmanı Doç. Dr. Yıldırım Güngör depreme dair yaptığı açıklamada, "Kerpiç evler mutlaka boşaltılmalı, artçılarda yıkılabilir." dedi...

Yıldırım Kule, Hollanda Büyükelçiliği'ne ev sahipliği yapacak!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, 6 Hollanda Büyükelçiliği’nin tüm birimleri ile 11 yıllık kiralama protokolü imzalandığını söyledi...

Yıldırım'a Afet Yönetim Merkezi inşa edildi!

Yıldırım Belediyesi, afet stratejilerinin ve çalışmalarının yürütüleceği Afet Yönetim Merkezi’ni ilçeye kazandırmak için hazırlanıyor.

Yıldırım Yapı, Bomonti'nin çehresini değiştirdi!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Kubilay Yıldırım, "Seçimlerden sonra Eylül ayı gibi sektörün eski gücüne kavuşacağını düşünüyoruz" dedi...

Yıldırım Afet Yönetim Merkezi'nde sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Afet Yönetim Merkezi'nin inşaatında sona geldi.

Yıldırım Grup Ankara'da yeni proje yapacak!

Yıldırım Grup, Bey tepe bölgesinde yeni bir projeye daha başlamak üzere. Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, Beyterrace Konutları’ndan aldığımız olumlu dönüşlerden dolayı, yine bu bölgede büyük bir konut projesi için ciddi bir aşamaya geldik” diyor…

Binali Yıldırım'dan faiz çağrısı!

Başbakan Binali Yıldırım Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen DEİK Yönetim Kurulu Toplantısı'nda faiz ve enflasyona yönelik seferberlik çağrısında bulundu. 

Yıldırım Grup'tan yüzde 18'lik KDV desteği!

Türkiye ekonomisine destek sağlamak amacıyla kampanya çalışmalarına hız veren Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım,"Şubat 2018’e kadar yüzde 18 KDV kısmını şirket bünyemizden karşılıyoruz." diye açıklamada bulundu.

yıldırım Afet Yönetim Merkezi Haberi

yıldırım Afet Yönetim Merkezi

Afet yönetim planını hazırlayarak yaşanması muhtemel felaketlerde can ve mal kayıplarını en aza indirmek için çalışmalarını yürüten Yıldırım Belediyesi, inşaat çalışmaları tamamlanan Afet Yönetim Merkezi ile olası afet durumlarında sevk ve idarenin tek bir merkezden yürütülmesine imkan tanıyacak. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Mimar Sinan Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan, bin 495 metrekare alana sahip Afet Yönetim Merkezi’nin bünyesinde deprem izleme istasyonları, eğitim salonları ve STK’ların yararlanacağı bölümler yer alacak. 

Merkezde eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarının yanında deprem, sel, yangın ve lodos gibi olası afetlere karşı acil müdahale durumları da yürütülecek. 

Doğal ve beşeri afetlere karşı hazır bulunmak ve yaşanması muhtemel senaryolara karşı tedbirli olmak adına merkezi ilçeye kazandırmaya hazırlandıklarını dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yalnızca depremler değil, bütün doğal...