29 / 04 / 2024

Yıldırım Belediyesi konut satış ihalesi

Yıldırım Belediyesi konut satış ihalesi

Mülkiyeti Yıldırım Belediyesi'ne ait, Mevlana Mahallesi'nde yer alan toplam 87 adet konut ihale yöntemiyle satılacak. Konut fiyatları 231 bin TL'den başlıyor...

Deniz manzaralı Yıldırım Panorama konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatı!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Panorama konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

TOKİ Bursa Yıldırım 644 konut ihalesi bugün!

Türkiye'nin dört bir yanındaki dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Yıldırım projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi 3 ayda 43 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin ilçe genelinde metruk binalarla mücadelesi devam ediyor. Belediye ekipleri, 2021 yılının ilk 3 ayında ise 43 metruk binayı ortadan kaldırdı.

Yıldırım Belediyesi'nden satılık 112 konut ve 9 dükkan!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından 112 adet konut ve 9 adet dükkan ihale ile satılacak. İhale 24 Eylül 2020 günü saat 14:00’te gerçekleşecek.

TOKİ Bursa Yıldırım 236 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kura çekilişi 2020 ne zaman?

TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kura çekilişi 2020 ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kura çekilişi tarihi ne zaman? TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kuraları ne zaman çekilecek?

Yıldırım Belediyesi'nden 6 yeni okul!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçeye 6 yeni okul kazandırıyor.

Yıldırım Belediyesi'nden 54 yeni okul alanı!

Yıldırım Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında imar revizyonuna gittiği Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat, Çınarönü, Yavuzselim, Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde mevcut 22 okula ek olarak yeni planlarda 54 eğitim alanı oluşturdu.

Yıldırım Belediyesi yeni mahalle konakları inşa ediyor!

İlçede yeni yatırımlar hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, mahalle konakları inşa etmeye devam ediyor.

Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı!

Yıldırım’ı yarınlara hazırlayan projelerini nitelikli sosyal yapılarla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı.

Yıldırım Belediyesi'nden satılık 87 daire!

Mülkiyeti Yıldırım Belediyesi'ne ait, Mevlana Mahallesi'nde yer alan toplam 87 adet konut ihale yöntemiyle satılacak. Konut fiyatları 231 bin TL'den başlıyor...

Yıldırım Belediyesi konut satış ihalesi Haberi

Yıldırım Belediyesi konut satış ihalesi

Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Yıldırım Belediyesine ait 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 87 adet daireyi satışa çıkardı. 

Mevlana Mahallesi'nde yer alan toplam 87 adet konutun satış ihalesi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ve Arsa Konut Ve İşyeri Üretimi, Tahsisi, Kiralanması ve Satışına Dair Yönetmelik hükümlerine göre açık teklif usulü yapılacak. Satışa çıkarılan konutların fiyatları en düşük 231 bin TL ile en yüksek 345 bin TL arasında değişiyor. 

İhale, Yıldırım Belediyesi Encümeninde 23 Ekim 2018 tarihinde saat 14:00’da yapılacak. İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler, geçici teminatı hangi konut için yatırmış ise sadece o konut ihalesine girebileceklerdir.