29 / 04 / 2024

Yıldırım Belediyesi yatırımları

Yıldırım Belediyesi yatırımları

Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projeleriyle ilçeyi geleceğe taşıyan Yıldırım Belediyesi, kent merkezi yenileme çalışmalarıyla da ilçenin tarihi izlerini ayağa kaldırmaya hazırlanıyor.

Yıldırım Belediyesi'nden rekor asfalt yatırımı!

İlçedeki yaşam standartlarını yükseltmek adına altyapı hizmetlerini büyük bir titizlikle sürdüren Yıldırım Belediyesi, ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi adına 2016’da yoğun asfalt çalışmalarını devam ettirdi.

Yoğun yağış ve yıldırım uyarısı: İstanbul ve diğer şehirler risk altında!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sağanak yağışlarla birlikte yıldırımların da görüleceği illeri içeren bir liste yayınladı. İstanbul da dahil olmak üzere birçok şehir, yoğun yağışlarla karşı karşıya kalabilir.

Yıldızlar Taşınmaz Yatırımı Ve Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldızlar Taşınmaz Yatırımı Ve Yönetimi Anonim Şirketi bugün Halkalı'da 70 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldız, Yaşar Yıldız ve Hüseyin Yıldız ortaklığında kuruldu.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi 3 ayda 43 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin ilçe genelinde metruk binalarla mücadelesi devam ediyor. Belediye ekipleri, 2021 yılının ilk 3 ayında ise 43 metruk binayı ortadan kaldırdı.

Yıldırım Belediyesi'nden satılık 112 konut ve 9 dükkan!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından 112 adet konut ve 9 adet dükkan ihale ile satılacak. İhale 24 Eylül 2020 günü saat 14:00’te gerçekleşecek.

Bursa Yıldırım'a modern sağlık merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım 15 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Yıldırım Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi inşaatının yüzde 80'ini tamamladı.

Bursa Yıldırım'a iki yeni spor tesisi inşa edildi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, iki yeni spor tesisi daha hayata geçirdi.

Yıldırım Yeşilyayla Aile Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Yeşilyayla Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatını da tamamlıyor.

Yıldırım Belediyesi yatırımları Haberi

Yıldırım Belediyesi yatırımları

İdeal Şehir Yıldırım hedefi doğrultusunda ilçenin yüzde 33'ünü kentsel dönüşüme dâhil eden Yıldırım Belediyesi, kent merkezinin yenileme planıyla ilçenin tarihi izlerini ayağa kaldırmaya hazırlanıyor. Karaağaç, Kurtoğlu, Yeşil, Meydancık, Hocataşkın ve Emirsultan mahallelerini kapsayacak 438 bin 500 metrekarelik alanda yenileme çalışması yapılacak. Tescilli sivil mimarlık örneği 139 adet bina, 22 adet tescilli anıtsal yapı olmak üzere toplamda bin 489 binayı kapsayacak yenileme çalışmalarıyla Yıldırım'ın sahip olduğu tarihi miras yeniden ayağa kaldırılacak. Yıldırım'ın merkezinde yer alan 6 mahallenin yenilemeyle kaderini de değiştireceklerini belirten Başkan Edebali, 


"Ecdadımız modern şehirciliğin Camii ve diğer sivil tarihi ve mimarinin temellerini bin yapılarımız bu yenileme 400 yıl önce ilçemizde attı. Sosyal devlet anlayışının ilk izleri olan Yeşil Külliyesi, tarihi miraslarımızdan Emirsultan Camii ve diğer sivil tarihi yapılarımız...