04 / 05 / 2024

Yıldırım Demirören kimdir

Yıldırım Demirören kimdir

TFF Başkanı Yıldırım Demirören Lig TV'ye gündemle ilgili açıklamalar yaptı. Demirören, "Adayı olduğumu açıklamama gerek yok'' dedi.

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Didar Sevdil Yıldırım ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Didar Sevdil Yıldırım kimdir? Hangi okulda okudu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketin kurucusu oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Didar Sevdil Yıldırım ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Muzaffer Yıldırım kimdir?

The Stay Otelleri'nin sahibi ve kurucusu Muzaffer Yıldırım kimdir? Muzaffer Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muzaffer Yıldırım'ın biyografisi...

Zekeriya Yıldırım kimdir?

Zekeriya Yıldırım kimdir? Zekeriya Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Zekeriya Yıldırım'ın biyografisi...

Engin Yıldırım kimdir?

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörlerinin önemli projelerine imzasını atan Engin Yıldırım kimdir? Engin Yıldırım hangi görevlerde bulundu?

Ersan Yıldırım kimdir?

TSKB GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Yıldırım kimdir? Ersan Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersan Yıldırım'ın biyografisi...

Yıldırım Demir, Ardanuç Belediye Başkanı oldu!

Artvin'in Ardanuç ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Yıldırım Demir kazandı...

Nihal Yıldırım kimdir?

Nihal Yıldırım, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Şişli Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Nihal Yıldırım kimdir? Nihal Yıldırım, hangi işlerde görev aldı?

Aydın Yıldırım Demirören Spor Tesisleri açıldı!

Nazilli Belediyespor'a ait Spor Tesisleri açıldı. Tesise, kurulmasında katkısı bulunan TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in adı verildi..

İsmail Yıldırım kimdir?

Kocaeli Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım kimdir? İsmail Yıldırım, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Bursa Yıldırım alt yapıyla gelişiyor!

İlçeyi modern ve yaşanabilir yer konumuna getirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Yıldırım Belediyesi, yeni imar yollarını Yıldırım'a kazandırmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaptığı çalışmalar neticesinde yeni açılan yollar ulaşımı rahatlatıyor.

Yıldırım Demirören kimdir Haberi

Yıldırım Demirören kimdir

Yıldırım Demirören ''Adayı olduğumu açıklamama gerek yok. Açıklarsam bırakacağımı açıklarım. Seçim haziran sonunda olacak. Platini tesisleri görmeye eylülde gelecek. Riva futbol vadisi olacak. Bin 500 kişilik konferans salonu 100 odalık otel yapacağız. Eski futbolcularımız yapılacak huzur evinde kalacak. Bizim işimiz yatırım yapmak. Taraftarın azalmasında Passolig'in %10'luk %20'lik bir etkisi vardır. Kulüplerimizin mali yapıları çok kötü"...