12 / 05 / 2024

Yıldırım Grup Ahşap İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Yıldırım Grup Ahşap İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Yıldırım Grup Ahşap İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Ali Yıldırım tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da Keresteciler Sanayi Sitesi, Başakşehir'de kuruldu.

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Yıldırım Grup Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Grup Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Feyzullah Yıldırım tarafından kuruldu.

Binali Yıldırım: İstanbul'a dünya çapında 7 büyük proje yaptık!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, İstanbul'a dünya çapında 7 büyük proje yaptıklarını söyledi.

Yıldırım Grup Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Grup Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fazlı Yıldırım tarafından kuruldu.

Yıldırım Kule, Hollanda Büyükelçiliği'ne ev sahipliği yapacak!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, 6 Hollanda Büyükelçiliği’nin tüm birimleri ile 11 yıllık kiralama protokolü imzalandığını söyledi...

Yıldırım Grup Ankara'da yeni proje yapacak!

Yıldırım Grup, Bey tepe bölgesinde yeni bir projeye daha başlamak üzere. Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, Beyterrace Konutları’ndan aldığımız olumlu dönüşlerden dolayı, yine bu bölgede büyük bir konut projesi için ciddi bir aşamaya geldik” diyor…

Yıldırım Grup'tan yüzde 18'lik KDV desteği!

Türkiye ekonomisine destek sağlamak amacıyla kampanya çalışmalarına hız veren Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım,"Şubat 2018’e kadar yüzde 18 KDV kısmını şirket bünyemizden karşılıyoruz." diye açıklamada bulundu.

Zafer Yıldırım: 2018'de konut alım - satım oranları artacak!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, 2018 yılında konut alım - satım oranlarının artacağını söyledi.

Ankara Yıldırım Kule kazandırıyor!

Başkent’in merkezi Konya yolunda inşa edilen Yıldırım Kule'nin şehrin tam merkezinde bulunduğunun önemle altını çizen Yıldırım Grup İcra Kurulu ve Fertaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “2018’e kadar KDV’niz bizden” dedi.

Yıldırım Grup ticari projelerle fark yaratıyor!

Yıldırım Grup, Ankara’da prestijli projeler inşa etmeye devam ediyor. Birbirinden özel projelere imza atan firma fark yaratıyor. 

Yıldırım Grup, Ankara'da projelerine devam ediyor!

Ticari hayattaki yılların tecrübesini, birbirinden özel projelerle hayata geçiren Yıldırım Grup, Ankara’da prestijli projeler üretmeye devam ediyor. 

Yıldırım Grup Ahşap İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Yıldırım Grup Ahşap İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi
Yıldırım Grup Ahşap İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Ali Yıldırım tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da kuruldu. 


Yıldırım Grup Ahşap İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU Madde 3-Şirketin amaç ve konusu şunlardır: A-)ORMAN ÜRÜNLERİ VE AHŞAP EŞYA 1-)Her türlü orman ürünlerinin; ham, mamul, yarı mamul olarak yurtiçinden ve yurtdışından temin edilmesi, bunların işletilmesi, yarı mamul veya mamul haline getirtilerek veya işlenmeden yurtiçine ve yurtdışına satılması, pazarlanması. 2-)Şirket her türlü orman ürünleri ile bu ürünlerden sanayi yolu ile elde edilen kereste,tomruk ,alım, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatı ve bunların mamul ürünleri mdf, yonga levhaları ve sunta alım, satımı, ithalat ve ihracatı. 3-)Her nevi parke, sunta, duralit gibi ürünlerin ,bunların üretiminde kullanılan her...