27 / 04 / 2024

yıldırım İsmail Hakkı Edebali

yıldırım İsmail Hakkı Edebali

Yıldırım Belediye Başkan İsmail Hakkı Edebali," Kentsel dönüşüm sayesinde çehresi değişecek şehrimiz, sadece konutlarıyla değil sosyal yaşam alanlarıyla da vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğuna katkı sağlayacak" diye konuştu.

Yıldırım Belediyesi dönüşümle göçü engelleyecek!

Bursa'nın Yıldırım ilçesi, belediye, kamu ve özel sektör işbirliğinde geliştirilecek sosyal dönüşüm projeleri ile göçün önüne geçmeyi hedefliyor. Ünlü Osmanlı köyü Cumalıkızık'ın tarihi kimliğini güçlendirecek projeler de geliştiriliyor.

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çivi ve Koray Berber ortaklığında kuruldu.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Bursa Yıldırım'daki 9 kaçak yapı yıkıldı!

Bursa Yıldırım Belediyesi ekipleri, ilçede bulunan metruk binaların yıkımı tamamlanıyor. Bölgede kaçak olduğu tespit edilen 9 yapı hakkında yıkım işlemi tamamlandı.

Binali Yıldırım: Deprem dönüşümünü tamamlayacağız!

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni dönemde hayata geçirilecek yatırımlardan ve ulaşım projeleri hakkında konuştu.

Yıldırım yatırımları için imar planları Meclis'ten geçti!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçede inşa edilmesi planlanan spor lisesi için imar planlarının Meclis'ten geçtiğini söyledi

Yıldırım'da kentsel dönüşüm başarısı!

Yıldırım belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin seçim vaadi olan kentsel dönüşüm projeleri hızla yükseldi. Bölgede 4 buçuk yıl içerisinde 812 konut ve 12 bin metrekare ticari alanı inşa edildi.

Yıldırım Belediyesi'nin 2019 bütçesi 472 milyon 750 bin TL!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında 2019 yılı performans programı ve mali bütçesi konuşuldu.

Aziz Yıldırım'a haciz şoku!

Aziz Yıldırım'a ait 3 şirket hakkında haciz kararı aldındı. SBK Holding'in başlattığı icra işlemleri anlaşmalar sonucunda durduruldu.

Bursa Yıldırım'ın imar planlarına ortak alan vurgusu!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’ın imar planlarını düzenlerken ortak kullanım alanlarına da en az konutlar kadar önem verdiklerini söyledi.

Aziz Yıldırım'dan haciz açıklaması!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, bugün kendisi hakkında "evine haciz geldi" şeklinde yayınlanan haberlerin, gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.

Kentsel dönüşüm Bursa Yıldırım'a değer katıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, özgün mimariye sahip modern pazar yerleri ile vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm gürültü sorununu da çözecek!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ''230 bin adetten oluşan ev ve işyeri hacmine sahip Yıldırım'da hayata geçirmeye başladığımız kentsel dönüşüm hamlemiz ile birçok sorunu olduğu gibi bu problemi de kendiliğinden çözüme kavuşturmuş olacağız" dedi.

yıldırım İsmail Hakkı Edebali Haberi

yıldırım İsmail Hakkı Edebali

Yıldırım Belediye Başkan İsmail Hakkı Edebali, mahalle sakinlerinin talebi üzerine yeri değiştirilen Fidyekızık semt pazarını ziyaret etti. Pazar yerinin ulaşım ve alışveriş konusunda daha rahat bir yer olan Fatih Sokak'a taşıdıklarını belirten Edebali, "Esnafımıza ve vatandaşlarımıza çeşitli sıkıntılar yaşatan semt pazarımızın yerini değiştirdik. Fidyekızık semt pazarı artık her perşembe günü yeni yerinde hizmet verecek" dedi. 


DÖNÜŞÜM SAYESİNDE ÇEHRE DEĞİŞECEK 

Yıldırım Belediyesi olarak ilçeyi yeniden planlarken konut ihtiyacının yanı sıra sosyal donatı alanlarına da öncelik verdiklerini dile getiren Edebali, "Yıldırım'ı ideal ve yaşanabilir bir şehir yapmanın temeli insanlarımızı mutlu etmekten geçiyor. Kentsel dönüşüm sayesinde çehresi değişecek şehrimiz, sadece konutlarıyla değil sosyal yaşam alanlarıyla da vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğuna katkı sağlayacak" diye konuştu. 


Edebali, ilerleyen dönemde sosyal alanlardan biri olan semt pazarları hakkında çalışmalarının...