21 / 05 / 2024

yıldırım kaçak yapılar yıkım

yıldırım kaçak yapılar yıkım

Kentsel dönüşüm ile Yıldırım’ı yaşanabilir bir şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi’nin kaçakla mücadelesi hız kesmeden devam ediyor..

'Gözyaşlarına bakmayacağız' diyen Bakan Özhaseki bütün kaçak yapıları yıkacaklarını açıkladı!

Bakan Özhaseki, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, tüm kaçak yapıları yıkacaklarını söyledi.

Kaçak yapıların yıkılmasında flaş gelişme! AYM o hükmü iptal etti: Yıkım kararları 'mahkemelik' olabilecek!

AYM, belediyelere 'karar almadan' kaçak yapıları yıkma yetkisi tanıyan hükmü iptal etti. Böylece kaçak yapı sahiplerinin yıkım kararına karşı iptal davası açabilmesi gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Üsküdar Salacak’taki kaçak yapıların yıkımında son dakika: Bakanlık engelledi, mahkeme İBB haklı dedi!

İBB’nin Üsküdar Salacak’taki kaçak yapılar ile ilgili yıkım kararına gelen bakanlık engeline, mahkeme tarafından dur denildi. İşte o son dakika gelişmesi...

Yıldırım Kaya: Kur artışlarından en çok inşaat sektörü etkilendi!

Bütçenin enflasyon ve kur farkı nedeniyle anlamsız hale geldiğini iddia eden CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, enflasyon ve kur artışlarından en çok inşaat sektörünün etkilendiğini söyledi.

Diyarbakır Sur'da kaçak yapılar ortadan kaldırıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sur ilçesinde yer alan millet bahçesi üzerindeki kaçak yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Ordu Perşembe Yaylası'ndaki kaçak yapılar yıkıldı!

Ordu Aybastı ilçesinde yer alan Perşembe Yaylası'ndaki kaçak yapılar yıkıldı...

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Büyükçekmece içme suyu havzasındaki kaçak yapılar yıkıldı!

İstanbul Büyükçekmece Göl'ünde inşa edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti.

Muğla'da Kıyı Kenar Kanunu'na aykırı ve kaçak yapılar yıkılacak!

Muğla Valisi Orhan Tavlı yaptığı açıklamada, "Muğla’da imara aykırı ve kaçak yapılarla mücadelemiz kesintisiz devam edecek." dedi.

Diyarbakır Bağlar'da kaçak yapılar yıkılıyor! 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar İlçesi’nde bulunan kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Diyarbakır surlarının etrafındaki kaçak yapılar yıkılıyor! 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, UNESCO Dünya Mirası Listesi'ndeki tarihi surlara yapışık kaçak yapıların yıkımı için kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor.

Ordu'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kaçak yapıların yıkımı hızla devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, kentsel dönüşüm çalışmaları için açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır Surlarının çevresindeki kaçak yapılar yıkılıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Diyarbakır Surlarının çevresindeki kaçak yapılar yıkılıyor.

yıldırım kaçak yapılar yıkım Haberi

yıldırım kaçak yapılar yıkım

Kentsel dönüşüm ile Yıldırım’ı yaşanabilir bir şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi’nin kaçakla mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Yıldırım'ı yeniden planlayıp geleceğe hazırlamak istediklerini vurgulayan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yeniden planlamaktan kastımız doğru planlama yaparak şehri yeniden inşa etmek. Bu anlamda kaçak yapılaşmaya asla göz yummuyoruz. Kentsel dönüşüm konusunda temel atma törenlerine başladık ve bundan sonra da hızla devam edeceğiz” dedi.


Kaçak yapılaşmaya asla tahammüllerinin olmadığını söyleyen Edebali, “Yıldırım’ın geleceğine dair hedeflerimiz var. Çocuklarımız, gençlerimiz ve kadınlarımız için çok önemli projeleri artık hayata geçirmeye başlıyoruz. Bu anlamda Yıldırımlı hemşehrilerimizden isteğim kaçak inşaat yapmamaları. Son 30 yılda oluşan bu kötü görüntü kaçak ve plansız yapılaşmadan kaynaklanmaktadır. Bir taraftan Yeni Yıldırım hedefine koşarken diğer taraftan kaçak yapı devam ederse yerimizde saymış...