03 / 05 / 2024

yıldırım katlı otopark projesi

yıldırım katlı otopark projesi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’ın imar planlarını düzenlerken ortak kullanım alanlarına da en az konutlar kadar önem verdiklerini söyledi.

Aybars Yıldırım’ın kaçak binasında şaşırtan ilan!

CHP’li Aybars Yıldırım’ın Çeşme’de otel yaptıracağım diyerek inşa ettiği 6 katlı binaya yıkım kararı çıktı. Yapı kayıt belgesi iptal edilen binada ‘satılıktır’ ilanı olması şaşırttı.

Çeşme'de kaçak inşaat yapan Aybars Yıldırım istifa etti!

CHP’li Çeşme Belediye Meclisi Üyesi Aybars Yıldırım otel ruhsatı aldığı binayı 6 katlı, 29 daireli apartmana döüştürerek satışa çıkardı. Kaçağı ortaya çıkarınca Yıldırım imar komisyonu üyeliğinden istifa etti.

Binali Yıldırım: İstanbul'a borcumu ödeme vakti geldi!

İmar planlarında otopark mecburiyeti olduğuna dikkati çeken TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Hiç otopark yapanı gördünüz mü? Şu anda ilde 1 milyon 750 araçlık otoparka ihtiyaç var." dedi.

Murat Yıldırım Acarkent'ten 16 milyon TL'ye ev aldı!

Murat Yıldırım, Arap hayranları Nişantaşı’ndaki evini öğrenince, Acarkent’ten yeni bir ev aldı. Ünlü oyuncu, Faslı eşi İmane Elbani’yle oturacağı beş katlı yeni aşk yuvasına 16 milyon TL ödedi.

Vişne Han Kapalı Çarşısı ile ticaretin kalbi Yıldırım'da atacak!

Yıldırım Belediyesi'nin Vişne Caddesinde yapacağı ve 128 bin 292 metrekare kullanım alanına sahip olacak Vişne Han Kapalı Çarşısı'nın bünyesinde ticari alanlar, kongre salonu, çok amaçlı salonlar ve kapalı otopark bulunacak.

Bursa Yıldırım inşaatta altın çağını yaşıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler ilçenin değerini katlıyor. Gerçekleşen konut projeleri, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Yıldırım, altın çağını yaşıyor.

Bursa Yıldırım'a 2 katlı aile sağlığı merkezi geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım'daki itfaiye binasını tahliye ederek aile sağlığı merkezi inşaatına hazırlanıyor.

Yıldırım Maltepe Cami bitişiğindeki 4 katlı bina yıkıldı!

Bursa’ya yeni yollar kazandırmak hedefiyle her gün bir binayı kamulaştıran Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım ilçesinde musalla taşı bile bulunmayan bir camiyi avlu, şadırvan ve cenaze kaldırılabilecek ekipmanlara kavuşturmak için düğmeye bastı.

Bursa Yıldırım Baruthane spor ve otopark imar planı askıda!

Bursa Yıldırım İlçesi, Baruthane Mahallesi ‘Otopark Alanına’ 1299 ada 1 parselin ‘Spor Alanı’ ve ‘Genel Otopark Alanı’na alınmasına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıda...

Yıldırım Kuleli Evleri Bomonti 2016'da teslim!

Kuleli Evleri Bomonti projesi Yıldırım Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan proje, 6 katlı 4 blok halinde Şişli'de yükseliyor.

Bomonti Yıldırım Kuleli Evleri'nde teslimler Aralık 2016'da!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Bomonti projesi 6 katlı 4 blok halinde yer alıyor. Proje teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Mustafa Yıldırım: Kentsel dönüşüm kapsamında Anadolu Yakası’nda 2 butik projemiz olacak!

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi programında bugünkü konuğu Anadolum İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldırım'dı. Kireçci, Mustafa Yıldırım’la Kurtköy’ü ve Anadolu Yakası’ndaki ucuz konut piyasasını konuştu...

Mustafa Yıldırım: Kentsel dönüşüm kapsamında Anadolu Yakası’nda 2 butik projemiz olacak!

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi programında bugünkü konuğu Anadolum İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldırım'dı. Kireçci, Mustafa Yıldırım’la Kurtköy’ü ve Anadolu Yakası’ndaki ucuz konut piyasasını konuştu...

yıldırım katlı otopark projesi Haberi

yıldırım katlı otopark projesi

Yıldırım Belediyesi, Hizmet Binası, Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi, Hükümet Konağı, Müftülük gibi vatandaşların yoğun şekilde ziyaret ettiği resmi kurumların bir arada olduğu Şükraniye Mahallesi’nin otopark sorununu çözüyor.

Yıldırım Belediyesi'nde yer alan habere göre, birçok konsere, Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerine, Ramazan Sokağı’na ev sahipliği yapan mevcut Bayrak Meydanı’nda yeni bir düzenlemeye gidecek olan Yıldırım Belediyesi, yerin altına inşa edeceği 770 araçlık katlı otoparkla, otopark sıkıntısına getireceği alternatif çözümle yoğunluğu ortadan kaldırıyor. 25 bin 250 metrekare inşaat alanına sahip olacak meydan düzenlemesi bölgenin çehresini değiştirirken, yerin altına yapılacak otopark, araç parkı sorununa yenilikçi bir çözümün anahtarı olmuş olacak. Bölgeye inşa edilecek olan otoparkın önemli bir ihtiyaca yanıt vereceğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Belediyemizle beraber birçok resmi kurum binalarının yer...