15 / 05 / 2024

yıldırım park konutları

yıldırım park konutları

Türköz İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldırım Park Sitesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi.

Binali Yıldırım: İzmir'deki konutlar 1 yıl dolmadan sahiplerine teslim edilecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir depremiyle ilgili olarak, "İzmirli her şeyin farkında, devletinin büyüklüğünü ve şefkatini yaşayarak gördü ve hemen yaralar sarıldı, yine talimatınızla konut yeri belirlendi başlanacak ve senesi dolmadan hak sahiplerine teslim edilecek." dedi.

Binali Yıldırım: Albatros Parkı'nı millet bahçesi yapacağız!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada Büyükçekmece halkının meşhur bir Albatros sorunu olduğunu söyleyerek, "Orayı yedirmeyiz. Hiç heveslenmesinler. Burası millet bahçesi olacak." dedi.

Bursa Yıldırım'ın imar planlarına ortak alan vurgusu!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’ın imar planlarını düzenlerken ortak kullanım alanlarına da en az konutlar kadar önem verdiklerini söyledi.

Yıldırım Sular Vadisi'nde inşaat hızla sürüyor!

Yıldırım Belediyesi’nin en önemli yatırımları arasında sayılan Sular Vadisi Doğa Parkı’nda inşaat çalışmaları yüzde 51’lik seviyey geldi.

Yıldırım Grup Ankara'da yeni proje yapacak!

Yıldırım Grup, Bey tepe bölgesinde yeni bir projeye daha başlamak üzere. Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, Beyterrace Konutları’ndan aldığımız olumlu dönüşlerden dolayı, yine bu bölgede büyük bir konut projesi için ciddi bir aşamaya geldik” diyor…

Bursa Yıldırım'da güvenli konutlar inşa ediliyor!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Beyazıt Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Edebali, kentsel dönüşümde tek muhatabın belediye olduğunun altını çizdi.

Yıldırım Sular Rekreasyon Alanı için ilk kazma vuruldu!

Yıldırım Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan projelerinden Sular Vadisi Doğa Parkı ve Rekreasyon Alan’ı projesi için ilk kazma vuruldu.

Yıldırım Belediyesi'nden 345 park!

Yıldırım’daki yeşil alan miktarını artırmak ve vatandaşlara daha huzurlu ortamlar oluşturmak için çalışmalar yürüten Yıldırım Belediyesi ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

Yıldırım Sular Vadisi Parkı'nda sona gelindi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Sular Vadisi Doğa Parkı’nın Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.

Yıldırım'daki parklar yenileniyor!

Yıldırım Belediyesi park revizyon çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye 261 çocuk oyun parkı ve 81 dinlenme parkında 328 bin metrekare yeşil alana sahip ilçenin dört bir yanında bulunan parklarda yenileme çalışması başlattı...

Yıldırım'daki park sayısı 342'ye yükseldi!

Yıldırım Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu bir yıl içinde yeni açılan yeni parklar ile Yıldırım’daki çocuk oyun parkı sayısı 261’e, dinlenme parkı sayısı da 81’e yükseldi.

Bursa Yıldırım yeniden inşa ediliyor!

Altyapısı, yolları, sosyal donatı alanları ile ilçenin gelecek 100 yılını planlayan Yıldırım Belediyesi,'kentsel dönüşüm' için düğmeye bastı. Sinandede Mahallesinde, modern konutlar ve parklar yapılacak.

Bursa Yıldırım'da 9 ayda 276 yapıya ruhsat verildi!

Yapılan yatırımlar sayesinde hızlı ve planlı olarak gelişen Yıldırım’da istihdam oranının ve nüfusun artması beraberinde yeni inşaatları ve konutları getiriyor.

yıldırım park konutları Haberi

yıldırım park konutları


Yıldırım Park Sitesi havadan görüntüleri için...