05 / 05 / 2024

yıldırım yol genişletme çalışmaları

yıldırım yol genişletme çalışmaları

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla cadde ve sokaklardaki parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Yıldırım'da yollar genişletiliyor!

Bursa' nın Yıldırım Belediyesi, yol genişletme çalışmalarına başladı. Yol ortasında kalan ağaçların ilçede bulunan park ve yol kenarlarıyla birlikte Vakıfköy Hobi Bahçeleri' ne nakledildiği öğrenildi...

Tuncay Yıldırım'dan işletme sahiplerine kira desteği çağrısı!

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, iş yeri mülk sahiplerinden kiralarla ilgili işletmelere destek olmaları için çağrıda bulundu.

Yıldırım'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla cadde ve sokaklardaki parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Yıldırım Belediyesi'nden modern altyapı hamlesi!

Cadde ve sokaklarda asfalt dökümünden, yol açma ve yamalara kadar her gün çalışma gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Yıldırım Belediyesi'nden vergi hatırlatması!

Yıldırım Belediyesi'ne vadesinde ödenmemiş; bina, arsa, arazi, ilan ve reklam, çevre temizlik vergisi ile yol harcama katılım payı borcu bulunan mükelleflerin borçlarına ödeme kolaylığı ve faiz indirimi imkanı sağlanan ödeme hizmetinde başvurular sürüyor.

Yıldırım'da altyapı atağı!

Yıldırım Belediyesi, ilçeye kazandırdığı yeni imar yollarıyla marka şehir olma yolunda hızla ilerlerken, imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarını da sürdürüyor.

Bursa Yıldırım vizyon projelerle şaha kalkıyor!

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen genişletilmiş danışma meclisi, Yıldırım Belediyesi Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi'nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Yıldırım Belediyesi'nden altyapı atağı!

Yıldırım Belediyesi, ilçeye kazandırdığı yeni imar yollarıyla marka şehir olma yolunda hızla ilerlerken, imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarını da sürdürüyor.

Serdar Yıldırım: Havalimanı girişlerini genişleteceğiz!

Devlet Hava Meydanların İşletmesi Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, şartlar el verdiği sürece havalimanı girişlerini genişleterek yolcu sıkıntısını gidermeye çalışacaklarını söyledi.

Bursa Yıldırım'ın sokakları yenileniyor!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeyi alt ve üst yapısıyla yeni görünüme kavuşturmak için cadde ve sokaklarda başlattığı kilit parke, kaldırım ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Yıldırım'ın markalaşma süreci dönüşümle devam edecek!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 'Markalar Şehri Bursa paneline katılarak Yıldırım'ın geleceğine dair çalışmalarını paylaştı. Edebali, Yıldırım'ın marka değerinin geniş kapsamlı kentsel dönüşüm projesi ile gerçekleşeceğini söyledi.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm alanları belirlendi!

Yıldırımı, Türkiye'nin parlayan yeni yıldızı haline getirecek geniş kapsamlı kentsel dönüşümün hayata geçirecekleri en büyük ve en önemli proje olacağını vurgulayan İsmail Hakkı Edebali, kentsel dönüşüm alanlarını belirlediklerini aktardı.

Bursa Yıldırım'da yollar asfaltlanıyor!

Nisan 2014 tarihinden bugüne Yıldırım’da dökülen asfalt 160 bin tonu buldu. Ekipler yol kenarı bordür ve kaldırım çalışmalarıyla yayaları da rahatlattı.

Bursa Yıldırım Maltepe Camii'nin çevresi genişletiliyor!

Yıldırım’ın Maltepe Mahallesi’nde yer alan ve cenaze namazı kılınacak avlusu bile bulunmayan Maltepe Camii’nin çevresi, Büyükşehir Belediyesi tarafından genişletiliyor.

yıldırım yol genişletme çalışmaları Haberi

yıldırım yol genişletme çalışmaları


Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla cadde ve sokaklardaki parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklar başta olmak üzere, ilçenin genelindeki kaldırımların bakım ve onarımını aralıksız sürdüren Yıldırım Belediyesi ekipleri, 2016 yılında 32 bin 659 metrekare parke taşı ile 29 bin 479 metre bordürü Yıldırım’a kazandırdı. Öncelikli hizmet grupları arasında yer alan engellileri de unutmayan Yıldırım Belediyesi, 3 bin 150 metre engelli taşını da kaldırımlara yerleştirdi. Öte yandan Yıldırım Belediyesi, Beton Parke ve Bordür Üretim Tesisi sayesinde çok kısa bir süre içerisinde kendi kendine yeten bir kurum haline geldi. Yıldırım Belediyesi, hizmete geçirilen Beton Parke ve Bordür Üretim Tesisi ile 44 bin 660 metre bordür...