29 / 04 / 2024

Yıldız Sarayı cumhurbaşkanlığının mu

Yıldız Sarayı cumhurbaşkanlığının mu

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın verilerine göre Cumhurbaşkanlığı yerleşkesi yapılması gündemde olan Yıldız Sarayı Müzesi İstanbul’da en az rağbet gören müzelerden biri.

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedel ile A. Khaleel M. Abuarafah ve Uğur Oruç ortaklığında kuruldu.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Yıldız Malzeme Dekorasyon Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Kuruldu!

Yıldız Malzeme Dekorasyon Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Limited Şirket Maltepe'de  Ali Berk Yıldız tarafından kuruldu!

Haydar Ali Yıldız'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın kentsel dönüşüm açıklamasını ve Zürafa Sokak ile Kadem Sokak'ın akıbetini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Topkapı, Dolmabahçe, Yıldız ve Beylerbeyi Sarayı restore edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Topkapı, Dolmabahçe, Yıldız ve Beylerbeyi Saraylarının restore edileceğini açıkladı. 

Taç Yıldız Hırdavat Nakliyat İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taç Yıldız Hırdavat Nakliyat İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Algur tarafından kuruldu.

Üç Yıldız Fsm Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Yıldız Fsm Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Yakar tarafından kuruldu.

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece’de 400 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Osman Yıldız tarafından kuruldu.

Yıldız Sarayı Cumhurbaşkanlığı külliyesi mi oluyor?

Restorasyon çalışmaları süren Yıldız Sarayı’nın Cumhurbaşkanlığı İstanbul Külliyesi olarak kullanılması gündeme geldi.

Özlem Yıldız: Evim yok, kirada oturuyorum!

Katıldığı televizyon programında konuşan Özlem Yıldız, yakın dostu Demet Akalın’ın yaşadığı zorlukları ve kendi evliliğini anlattı. Yıldız, evliyken evini sattığını ve şu anda kirada oturduğunu söyledi.

Yıldız Mozaik Mermer Granit İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat İthalat İhracat San. Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Mozaik Mermer Granit İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat İthalat İhracat San. Ve Tic.Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Yıldız tarafından kuruldu. 

Yıldız Hamidiye Camisi yarın açılıyor!

Sultan 2. Abdülhamit tarafından 1885'te inşa edilen Yıldız Hamidiye Camisi, restorasyon çalışmalarının ardından yarın cuma namazıyla ibadete açılıyor.

Ankara Kahramankazan 12 Yıldız Şehri ödülünü kazandı!

Kahramankazan Belediyesi, 12 Yıldız Şehri ödülünü kazanarak Avrupa'nın yıldız kentleri arasına girmeyi başardı.

Yıldız Sarayı cumhurbaşkanlığının mu Haberi

Yıldız Sarayı cumhurbaşkanlığının mu

Kültür ve Turizm Bakanlığı Ocak-Eylül 2015 dönemine ilişkin müze ve ören yerleri raporunu yayımladı. Raporda dikkat çeken en önemli ayrıntı ise Cumhurbaşkanlığı yerleşkesi yapılması gündemde olan Yıldız Sarayı oldu.


4 BİN 469 KİŞİ PARA ÖDEDİ

Rapora göre Yıldız Sarayı İstanbullular tarafından rağbet gören turistik bir alan değil.  Yılın ilk 9 ayında İstanbul’da 7 milyon 77 bin 602 kişi müze gezdi. Söz konusu ziyaretçilerin 3.1 milyonu müze ziyaretleri için ücret ödedi. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı müzelerden Topkapı Sarayı Müzesi artı Harem Dairesi en çok ziyaret edilen müze oldu. Cumhurbaşkanlığı yerleşkesi yapılması planlanan Yıldız Sarayı’nı ise yılın ilk 9 ayında sadece 18 bin 62 kişi gezdi. Bu ziyaretçilerin 9.104’ü ücretsiz ziyaretçi sınıfında yer aldı. Yıldız Sarayı’nı gezmek için yılın ilk 9 ayında...