06 / 05 / 2024

Yıldız Teknopark kira desteği

Yıldız Teknopark kira desteği

Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci, "Sağladığımız Ar-Ge Teşvik Fonu kapsamında kira indirimi desteğine devam edeceğiz." dedi.

Yıldız Teknopark'tan 87 firmaya kira indirimi!

Yıldız Teknopark, 2015 yılından beri bünyesinde bulunan şirketlere Ar-Ge Teşvik Fonu kapsamında kira indirimi yapıyor. Kira indirimi teşvikinde 2020 yılında 87 firma hak kazandı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Esenler ilçesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesine ( Teknopark ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Yıldız Teknopark'ta kira indirimi desteği devam edecek!

Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci, "Sağladığımız Ar-Ge Teşvik Fonu kapsamında kira indirimi desteğine devam edeceğiz." dedi.

Yıldız Teknopark'tan 87 firmaya kira indirimi!

Yıldız Teknopark, 2015 yılından beri bünyesinde bulunan şirketlere Ar-Ge Teşvik Fonu kapsamında kira indirimi yapıyor. Kira indirimi teşvikinde 2020 yılında 87 firma hak kazandı.

Volkan Yılmaz: 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptığı açıklamada, "Silivri Belediyesi’nin yaklaşık 47 milyona yakın vadesi geçmiş, bir şekilde kronikleşmiş alacakları var. Kira alamadığımız, 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var" dedi.

Yoy Bilişim Turizm Limited Şirketi Yıldız Teknopark Şubesi açıldı!

Yoy Bilişim Turizm Limited Şirketi Yıldız Teknopark Şubesi 5 Şubat 2015'te, 200 bin TL sermaye ile, Başakşehir'de, Onur Yavuz ve Ahmet Yavuz ortaklığında açıldı.

Başakşehir İkitelli Yıldız Teknopark ek alanı imar planı askıda!

Başakşehir İkitelli'de Organize Sanayi Bölgesi alanındaki Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Yıldız Teknopark ek alanının imar planı askıya çıktı. Bölgede 1,5 yıl önce temeli atılan Yıldız Teknopark binası da 3 ay sonra açılacak..

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark’ı Kuluçka Merkezi açılışı yapıldı!

Geleceğin Bill Gates, Steve Jobs’larını yetiştirmeyi hedefleyen Yıldız Teknik Üniversitesi ( YTÜ ) Teknopark’ ı olan ‘ Kuluçka Merkezi ’ nin açılışı, 21 Şubat 2014 tarihinde düzenlenen bir tören ile gerçekleşti.

Demet Akalın, Özlem Yıldız'a Ulus'taki evinin anahtarını teklif etti!

Demet Akalın, evliliklerinin son yıllarında maddi sıkıntı yaşayan Özlem Yıldız'a, Ulus'taki evinin anahtarını sundu. Akalın "Evimin anahtarını yolluyorum. Oğlunla istediğin kadar oturabilirsin. Senden kira istemiyorum" diyerek Yıldız'a teklifte bulundu...

Yıldız Park Olcaylar’da 6 dükkan kiralık! Aylık 3 bin liradan!

Beylikdüzü’nde yükselen Yıldız Park Evleri projesindeki 6 dükkan kiraya sunuldu. Minimum aylık kira bedelinin 3 bin liradan başladığı projede 82 metrekareden 650 metrekareye kadar dükkan bulmak mümkün

Yıldız Teknik Üniversitesi akademik personel arıyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Mimarlık Fakültesi'nde görevlendirilmek üzere doçent ve yardımcı doçent arıyor

WILO, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Pompa Teknolojileri Eğitim Merkezi kurdu!

Dünyanın en büyük pompa ve pompa sistemleri markalarından biri olan WILO, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde (YTÜ) “Pompa Teknolojileri Eğitim Merkezi” kurdu. WILO'nun YTÜ'ye armağan ettiği eğitim merkezinin 9 Mart 2012 tarihinde gerçekleşen açılışını, WILO P

Ar Yıldız'dan 8 Mart'ta Kadının Değerini Bilen Erkekler'e ödül!

Kadınlar, Facebook'ta 8 cümle ile eşlerini anlatacak; birincilik ödülü Side'de 5 yıldızlı ikinci balayı... Mutfaktan başlayarak yaşamın her alanında Türk kadınının yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Ar Yıldız, erkekleri de bu çabaya ortak olmaya çağı

Mira Beşyıldız Evleri'nde 320 bin TL'ye! Aralık'ta teslim!

Çekmeköy'de hayata geçirilen Mira Beşyıldız Evleri projesinde yıl sonunda teslimler başlıyor. Projede ev fiyatları 320 bin liradan başlangıç gösteriyor

Yıldız Teknopark kira desteği Haberi

Yıldız Teknopark kira desteği

Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci, Anadolu Ajansı muhabirine teknoparkın çalışmaları ve 2021 hedefleri hakkında açıklamalar yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, pandemi dönemi boyunca Yıldız Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren performansı yüksek ve başarılı firmaları ödüllendirmek, desteklemek ve diğer girişimcileri de teşvik etmek amacıyla kira indirimi desteği sağlamayı sürdürdüklerini dile getiren İnci, "Ar-Ge Teşvik Fonu çalışması kapsamında bu senenin 3 çeyreğinde 87 firmaya 1 milyon 438 bin TL tutarında kira indirimi sağladık.  Böylece Yıldız Teknopark olarak 2015’den bu yana 300’den fazla firmamıza 3,5 milyon TL’ye yakın Ar-Ge Teşvik Fonu sağlamış olduk." şeklinde konuştu.

- "Kısa zamanda girişimlere yatırım yapmaya başlayacağız"

İnci, Yıldız Teknopark bünyesinde bugün 327 Ar-Ge, 98 kuluçka olmak üzere toplam 425 şirketin faaliyet gösterdiğini dile getirerek, firmaların...