04 / 05 / 2024

yıldıztepe imar planı

yıldıztepe imar planı

Bursa Güzelyalı Mahallesi revizyon planı oy çokluğu kabul edildi. Toplantıda ayrıca, taşıma ücretlerindeki düzenleme ve Bursa Yıldıztepe ’deki imar değişikliği oybirliği ile meclisten geçti.

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

Türkiye’deki hangi gayrimenkuller ihale ile satıldı, nerelerde imar planı değişti?

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Türkiye’deki bazı taşınmazlara ilişkin satış ve imar planı değişiklikleri kararlarını Resmi Gazete’de yayımladı. Peki bu karara göre ülke genelinde hangi taşınmazlar kimlere satılıyor?..

Bursa Yıldıztepe Kültür Merkezi 10 yıllığına kiralanacak!

Bursa'daki Yıldıztepe Kültür Merkezi 96 milyon TL bedelle 10 yıllığına kiraya verilecek. İşte detaylar...

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

MÜSİAD'ın Bakırköy'deki arazisinin imar planı süreci durduruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı mülkiyeti hazineye, kullanım hakkı 30 seneliğine MÜSİAD'ın olan İstanbul Bakırköy'de yer alan yaklaşık olarak 15 dönümlük arazinin imar planında değişikliğe gitti.

Gökçeada Yıldızkoy'un imar planı iade edildi!

Çanakkale Kalem köşe yazarı Seda Gökdemir, köşesinde Gökçeada'daki Yıldızkoy'un imar planını kaleme aldı. İşte Seda Gökdemir'in 'Yıldızkoy imar planı iade edildi: “Bu daha başlangıç…”' başlıklı yazısı...

Alman firmaları, Beyrut Limanı yeniden imar planını Lübnan makamlarıyla paylaştı!

Alman firmaları 4 Ağustos 2020 tarihindeki patlamada zarar gören Beyrut Limanı'na yönelik yeniden imar planını Lübnan makamlarıyla paylaştı.

Yıldırım Şirinevler Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nin kaderini değiştirecek imar planı çalışmaları sürüyor. İmar planı ve uygulaması ile bölgenin sosyal donatıya ve alt yapı hizmetlerine sahip olacak.

İstanbul'da 1 yılda 73 imar planı değişikliği yapıldı!

Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı seçildikten sonra şehirde 73 imar planı değişikliği yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, bunların 11'ini son yedi iş gününde yaptı. Üsküdar'da 256 metrekarelik arsa için bile plan tadilatı yapan bakanlığın adımları dikkat çekiyor.

Manisa Nurlupınar'da imar planı isyanı!

Manisa'da yıllar boyunca imar planı bekleyen Nurlupınar mahallesi halkı isyan etti. Siyasetçiler yıllar boyunca bu mahalleye bir tek çivi bile çakmadı.

Salih Yıldız: Çanakkale’nin imar planı sıkıntılıdır!

Elazığ ve Malatya’daki depremden sonra Müteahhitler Birliği ve İnşaat Mühendisleri Odası açıklama yaptı. Açıklamada Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Yıldız, Çanakkale’nin imar planının sıkıntılı olduğunu söyledi...

Beşiktaş Yıldız 511 ada 9 parsel imar planı tadilatı askıda!

Beşiktaş İlçesi, Yıldız Mahallesi, 511 ada, 9 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı tadilatı 6 Ocak 2020 tarihinde askıda...

Sinop’un en büyük sorunu 'imar planı yoksunluğu'!

Sinop Belediye Başkanı seçilen Barış Ayhan, Sinop’un en büyük sorununun 'imar planı yoksunluğu' olduğunu söyleyerek,''Sinop’un yeni imar planının da Aralık 2019’da yapılması planlanıyor'' dedi.

yıldıztepe imar planı Haberi

yıldıztepe imar planı


Mudanya Belediyesi’nin Eylül ayı içerisinde ki meclis toplantısı CHP’den 6, AKP’den 7 üyenin katılımı ile gerçekleştirildi. Meclis oturumu öncesinde söz alan CHP meclis üyesi Erhan Özekin Mudanya’da gördükleri eksiklik ve sorunları anlattı. Sorunları dinleyen Belediye ve Meclis Başkanı Hasan Aktürk, eksiklik ve sorunlara açıklık getirdi.

Öte yandan Eylül ayı olağan meclisinde imar komisyonuna havale edilen Güzelyalı Mahallesi revizyon planlarındaki askı itirazları CHP’li üyelerin ’ret’ oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi. CHP sözcüsü Ali Kaya, vatandaşların planlara karşı itiraz edip mahkeme yoluna gidebilecekleri kaygısı, plan bütünlüğünün bozulduğu ve planları göremedikleri gerekçesi ile ’ret’ oyu verdiklerini ifade ederek, dilekçelerinin karşılık bulmadığını ve planlarda inceleme yapamadıklarını ileri sürdü. Konuya açıklık getiren İmar Komisyonu Başkanı Sadi Saydam ise, gelen 462 tane itirazı değerlendirirken...