04 / 05 / 2024

Yılın İnşaat Markası ödülü ceylan inşaat

Yılın İnşaat Markası ödülü ceylan inşaat

Ceylan İnşaat Yılın İnşaat Markası ödülünün sahibi oldu. Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin halk oylaması sona erdi. İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan 1’inci Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin halk oylaması sonucu ödül sahipleri belli oldu.

"Yılın projesi" seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ödülleri dağıtıldı...

Mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın ve küresel yayınlarından biri olan ABD merkezli Engineering News-Record dergisi tarafından "Yılın projesi" olarak seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yetkililerine ödül, online düzenlenen tören ile verildi. İşte haberin detayları...

Skoda’da açıkladı! Yılın son günlerinde 25 bin TL zam yaptı...

Skoda markası tarafından yapılan açıklamada yüm modellerine 25 bin TL daha zam yapıldığı kaydedildi. Geçtiğimiz ay tüm model ve paketlerine 25 bin TL zam yapan marka aralık ayı fiyat listesinde de aynı şekilde fiyat artışına gittiğini açıkladı. İşte 2023 yılının son sıfır Skoda modellerinin listesi

Peugeot Türkiye, ‘yılın en iyi müşteri markası' seçildi

Peugeot Türkiye, ALFA Awards'ta binek otomobilde yılın en iyi müşteri markası olarak seçildiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları... 

Bayraktar İnşaat 50. yılını kutladı! Yarım asırda 205 projeye imza attı!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede toplam inşaat alanı 1,8 milyon metrekareye ulaşan 205 proje gerçekleştiren Bayraktar İnşaat, İstanbul’da seçkin davetlilerin katıldığı bir etkinlikle 50. kuruluş yılını kutladı.

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Ral Yatırım Holding'in 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam hasılatı 1 milyon 24 TL oldu!

İnşaat, enerji ve eğitim gibi stratejik sektörlerde çeşitlendirilmiş işletme yapısıyla öne çıkan Ral Yatırım Holding, 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam net kârını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 206 oranında artırarak 286 milyar TL’ye çıkardı.

Çimsa yılın ilk yarısında cirosunu yüzde 51 artırarak 5,4 milyar TL’ye çıkardı!

Sabancı Topluluğu’nun global markası 2023 yılının ilk 6 aylık finansal sonuçlarını açıkladı. 2023'ün ilk yarısında geçen senenin aynı dönemine göre, cirosunu yüzde 51 artırdı ve 3,6 milyar liradan 5,4 milyar TL’ye çıkardı.

Pasifik GYO'dan yılın ilk yarısında 3 projede 2 milyar TL'lik satış! 

Pasifik GYO, 5 projenin 2023 yılının ilk 6 ayına ilişkin satış rakamları ile inşaat durumlarını açıkladı. Şirket, yılın ilk yarısında 3 projede 2 milyar 3 milyon 224 bin 515,03 TL'lik satış gerçekleştirdi. 

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı!

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı. konuya ilişkin Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen değerlendirmelerde bulundu.

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi yılın ilk çeyreğinde yüzde 1,2 büyüdü!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun Mayıs 2023 sonuçlarına göre, inşaat malzemeleri sanayi üretiminin yılın ilk çeyreğinde yüzde 1,2 büyüdüğü belirlendi. İşte raporda yer verilen tüm veriler...

Otokar’dan Çekya’ya yılın en büyük otobüs ihracatı

Türkiye’nin lider otobüs markası Otokar, 2022 yılının en büyük otobüs ihracatı anlaşmalarından birini Çekya ile gerçekleştirdi. Otokar, Doruk otobüsleri için Usti bölgesinden 90 adetlik sipariş aldı. Sözleşme yaklaşık 14 milyon Euro tutarında.

Devrim yaratan elektrikli araçlarda yılın en iyisi İONİQ 5! Hyundai 19 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yıl 2015 Hyundai aldığı bir kararla lüks segment araç üretmeye karar verdi ve yeni bir alt markası olan Genesis oluşturuldu. 5 yıl sonra İONİQ adını verdiği yeni bir alt marka daha kuruldu. Elektrikli araçlarını bu marka altında sunacak olan Hyundai şimdiden yılın en iyisi ödülünü aldı bile...

İnşaat sektörü, yılın ikinci yarısında hareketlenecek!

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından hazırlanan ve merakla beklenen “Hazır Beton Endeksi” 2022 Nisan Ayı Raporu’na göre inşaat sektörünün 2022 yılının ikinci yarısında hareketlenmesi bekleniyor. İşte merakla beklenen o rapor...

Yılın İnşaat Markası ödülü ceylan inşaat Haberi

Yılın İnşaat Markası ödülü ceylan inşaat

Yılın İnşaat Markası ödülünün sahibi Ceylan İnşaat oldu.  Ceylan İnşaat’ın oyların büyük bir çoğunluğunu alarak, ‘Yılın İnşaat Markası’ ödülüne layık görüldüğü açıklandı.

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, ‘Yılın İş Adamı’  ödülüne değer bulundu. 20 Ekim - 20 Kasım tarihleri arasında ödül için 1.936.896 kişi oy kullandı.

Ceylan İnşaat’a ‘Yılın İnşaat Markası ödülünü; Zer Bakırköy, Zer Mecidiyeköy, Zer Bostancı, Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları, Zer Göztepe, Zer Levent ve Zer Kartal olmak üzere 2000 konut ve ticarilerden oluşan ‘Zer’ projeleri getirdi. ‘Önce İnsan’ prensibiyle tüm iş süreçlerini yürüten Ceylan İnşaat, inovatif bakış açısıyla farklı bir projeyi hayata geçirdi.

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, “Altında Ceylan imzası olan işlerimizin taktir edilmesi bizi çok mutlu...