20 / 05 / 2024

Yılkar Hafriyat Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Yılkar Hafriyat Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Yılkar Hafriyat Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Azem Yıldırım, İsa Yıldırım, Emre Yıldırım ve Aziz Yıldırım tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Palabıyık Hafriyat Nakliyat Yapı Malzemeleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Palabıyık Hafriyat Nakliyat Yapı Malzemeleri İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmekce'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Palabıyık tarafından kuruldu.

Termin Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliye Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Termin Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliye Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'e 500 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Topuz tarafından kuruldu.

Be Ka Hafriyat İnşaat İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Be Ka Hafriyat İnşaat İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Beyzağaç tarafından kuruldu.

Yüsra Hafriyat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüsra Hafriyat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Tatar tarafından kuruldu.

Adalan Hafriyat Yapı Otomotiv Turizm Tekstil İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Adalan Hafriyat Yapı Otomotiv Turizm Tekstil İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Adalan tarafından kuruldu.

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Şen tarafından kuruldu.

Yç Hafriyat Nakliye Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yç Hafriyat Nakliye Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yahya Çağlıişlek tarafından kuruldu.

Baybe Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baybe Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hulisi Koç tarafından kuruldu.

Yayla Yıkım Hafriyat İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yayla Yıkım Hafriyat İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Fuat Özdemir tarafından kuruldu.

Fırat Yılmaz Hafriyat Nakliyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Yılmaz Hafriyat Nakliyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Fırat Yılmaz tarafından kuruldu.

Feritoğlu İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feritoğlu İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Bahar Abur tarafından kuruldu.

Olgasay İnşaat Hafriyat Otomotiv Elektrik Elektronik Tarım Orman Ürünleri Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Olgasay İnşaat Hafriyat Otomotiv Elektrik Elektronik Tarım Orman Ürünleri Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Olgay Saygılı tarafından kuruldu.

Gladium İnşaat Hafriyat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Gladium İnşaat Hafriyat Ve Otomotiv Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Tarakçı tarafından kuruldu.

Yılkar Hafriyat Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Yılkar Hafriyat Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Yılkar Hafriyat Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Azem Yıldırım, İsa Yıldırım, Emre Yıldırım ve Aziz Yıldırım tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu. 


Yılkar Hafriyat Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1) Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat, taahhüt ve projelendirme işleri, toplu konut ve tek konut, iş yerleri,fabrikalar,hastahaneler, okul,lojman gibi tesislerin yapımı,spor ve turistik tesisler, prefabrik evler yapar ile baraj, liman,petrol ve su boru hatları,sulama tesisleri,temiz ve pissu şebekeleri kanalizasyon tesisleri, kara yolları, köprüler, tüneller yapar ve inşa eder, taahhütlerde bulunabilir. 2) Her türlü inşaat malzelerinin alımı,satımı, ithali, ihracı ve pazarlamasına yapmak. 3) Her türlü yapı izolasyon işleri işleri yapmak, taahhütlerde bulunmak.  4) Her türlü iç mimari, dekorasyon...