19 / 05 / 2024

yks tesis genel müdürü bahadır adıyaman

yks tesis genel müdürü bahadır adıyaman

Konut fiyatını artıran, projeye prestij katan spor merkezlerinin doğru yönetilmediğini söyleyen YKS Tesis Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Bahadır Adıyaman, "Spor tesislerinin yüzde 60'ı atıl kalıyor" dedi...

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi! O ilde günübirlik tesis inşa ettirecek!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Balıkesir'de uzun süreli kiralama yöntemiyle günübirlik tesis inşa ettirecek. İşte ihale detayları...

Yahya Sağır, Tesis Yöneticileri Federasyonu başkanı oldu!

Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED) in 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Genel Kurul toplantısında  Kurucu Genel Başkan Yahya Sağır delegelerin oy birliği ile başkanlığa seçildi.

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Ali Çağatay Kankılıç, Se Club Profesyonel Tesis Yönetim'in genel müdürü oldu!

Ali Çağatay Kankılıç, Aşçıoğlu Grubu’nun, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club Genel Müdürlüğü görevini üstlendi...

Özgür Kaan Alioğlu: 2 tesis yatırımı daha yapacağız!

Avusturya merkezli Schmid Industrie Holding’e bağlı olarak ısı yalıtım ürünleri alanında faaliyet gösteren Austrotherm Türkiye Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu, "2 tesis yatırımı daha yapacağız" dedi…

Manisa'ya 25 milyonluk yeni tesis!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçe merkezine hizmet veren ve ekonomik ömrünü tamamlayan mevcut atıksu arıtma tesisinin yerine 25 milyon TL yatırım bedeli yeni bir tesis hayata geçiriliyor. 

SKYCITY’nin ofis yönetimi YKS’ye emanet!

Türkiye’nin en hareketli iş hayatına sahip kentleri arasında bulunan Denizli’nin modern ofis projesi SKYCITY, ofis yönetimi için YKS Tesis Yönetimi ile anlaştı. 

 Milli Emlak Genel Tebliği sıra no: 386!

Hazine taşınmazları üzerinde yatırımcılar lehine irtifak hakkı tesis edilmesi veya kullanma izni verilmesi ile taşınmazların bedelsiz devredilmesine ilişkin usul ve esasların belirlendiği 386 sayılı Milli Emlak Genel Tebliği, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eskişehir'de 21 tesis inşa ettik!

Eskişehir Vilayet Meydanı'nda düzenlenen partisinin mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'e hızlı treni getirdiklerini, bölünmüş yollar yaptıklarını, sağlıkta 5'i hastane olmak üzere toplamda 21 tesis inşa ettiklerini söyledi...

Hatay Arsuz'da 10 yıllığına kiralık tesis!

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü tarafından Hatay'ın Arsuz ilçesine bağlı Fahura Mahallesi'nde yer alan tesis 10 yıllığına kiralanıyor..

TMO'dan Çanakkale'de 39 milyon TL'ye satılık tesis!

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü, Çanakkale Merkez'deki tesisi satışa sunuyor. Tesis için ihale 23 Mayıs Salı günü yapılacak..

DSİ 11 bin 174 tesis hedefine ulaşacak!

2003-2016 arasında su ile alakalı 6 bin 446 tesisi vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten DSİ Genel Müdürü Murat Acu, 2019 sonuna kadar 11 bin 174 tesis hedefine ulaşmak için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Galatasaray Adası'nın sosyal tesis olmasına karar verildi!

Galatasaray Genel Kurulu, Galatasaray Adası'nı kiralayan işletmenin tahliyesine ve adanın kulüp üyeleri için sosyal tesis olmasına karar verdi.

yks tesis genel müdürü bahadır adıyaman Haberi

yks tesis genel müdürü bahadır adıyaman

Konut projelerinde artık olmazsa olmaz haline gelen spor tesisleri, evlerde yaşam başlayınca boş kalıyor. Türkiye'de 23 yıldır tesis yönetimi alanında hizmet veren Yapı Kredi Koray GYO ile Koray İnşaat iştirakı YKS Tesis Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Adıyaman, özellikle sosyal tesis yöneticiliğinin ayrı bir dal olduğunu bu nedenle tenis kortu gibi bir spor tesislerinin bu işi yapanlar tarafından işletilmesi gerektiğini aktardı. Ancak içinde spor tesisi olan projelerde bu alanların yüzde 60'nın atıl kaldığını söyleyen Adıyaman, "Kimse bu alanları kullanmıyor. İçinde 4 tane tenis kortu, nerdeyse olimpik havuzu, basketbol sahası olan alanlar çoğunlukla kullanılmıyor" dedi. Bu alanların dışarıya açık kalmasıyla işletilmesinin mümkün olduğunu aktaran Adıyaman, "Çoğunlukla prestij için kullanılıyor ve metrekare satış fiyatlarını etkiliyor" diye konuştu.

Danışmanlık...