29 / 04 / 2024

YM İnşaat Yeşilpark Cadde iletişim

YM İnşaat Yeşilpark Cadde iletişim

Yeşilpark Cadde teslimleri Temmuz 2016'da gerçekleşecek. Zemin+13 katlı 2 blok halinde hayata geçirilen proje 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daireler yer alıyor.

Dar gelirli vatandaşın TOKİ'ye 59 milyar TL borcu var!

CHP Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, dar gelirli vatandaşın TOKİ'ye olan 59 milyar liralık taksitli konut borcu olduğunu açıkladı. 

Karavan pazarının 2032'ye kadar 30 milyar doları geçmesi bekleniyor!

Evlerinin konforunda seyahat etmek isteyenler, çözümü tiny house’ların bir diğer alternatifleri olan el yapımı, lüks karavanlarda buluyor.  Ayrıca 20 milyar doları aşan karavan pazarının 2032'ye kadar 30 milyar doları geçmesi bekleniyor...

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı! Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı... Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor...

TOKİ kura takvimi peş peşe açıklandı! 2023 İzmir, Tekirdağ kuralarına hemen bakın! TOKİ'ye başvuranlar dikkat!

TOKİ İlk Evim projesi kapsamında son dakika gelişmeleri peş peşe yaşanıyor. TOKİ kura takvimi peş peşe açıklandı! 2023 İzmir, Tekirdağ kuralarına hemen bakın! TOKİ'ye başvuranlar dikkat!

Ym İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ym İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Gülsuyu tarafından kuruldu.

Altınlarını TL'ye çevirenlere destek verilecek!

Altınlarını TL'ye çeviren vatandaşlar için verilecek destekle ilgili tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ulaştırma Bakanlığı 2 metro hattını İBB'ye devretmeyecek iddiası!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapımı süren 37,5 kilometre uzunluğa sahip 9 istasyonlu Gayrettepe Havalimanı ile 31,5 kilometre uzunluğundaki 7 istasyonlu Halkalı- Havalimanı metro hatlarını İBB'ye devretmemek için hazırlık yapıyor.

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Eyüpsultan Belediyesi, eski belediye binasını Hazine'ye devretti!

Eyüpsultan Belediyesi, vergi borçlarını ödeyebilmek için eski belediye binasını Hazine'ye devretti. Arazinin ve belediye binasının değerlerinin, belediyenin borcundan fazla olması sebebiyle maliye hazinesine ait araziler takas edildi.

İzmir depreminde yıkılan bazı konutların Hazine'ye devri mecliste!

İzmir depreminde yıkılan bazı konutların Hazine'ye devir işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Enka İnşaat'ın kayıtlı sermaye tavanı 10 milyar TL'ye çıktı!

Enka İnşaat'ın denel kurul tescil sonuçlarının açıklanmasının ardından şirketin mevcut kayıtlı sermaye tavanı 10 milyar TL'ye çıktı.

MediaMarkt mağaza sayısını 82’ye yükseltti!

Türkiye’de sektöründe açık ara bir numaralı marka olma yolunda yatırımlarına devam eden MediaMarkt, ülkedeki mağaza sayısını 82’ye çıkarttı.

Yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerine yeşil alan düzenlemesi!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerinde yeşil alan düzenlemesi yapılacağını söyleyen Bakan Kurum, depremde yaşamını yitirenlerin hatıralarının yaşatılacağı bir mekan inşa edileceğini açıkladı.

YM İnşaat Yeşilpark Cadde iletişim Haberi

YM İnşaat Yeşilpark Cadde iletişim

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Göztepe Bağdat Caddesi'nde inşa edilen Yeşilpark Cadde Residence Yapı Merkezi İnşaat imzası ile yükseliyor. 


Yeşilpark Cadde teslimleri Temmuz 2016'da yapılacak. Zemin+13 katlı 2 blok şeklinde tasarlanan projede yüzde 25 peşinatta kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Yeşilpark Cadde Kadıköy'de fiyatlar 610 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks daire alternatifleri bulunuyor. 


Kadıköy Yeşilpark Cadde'de güvenlik çocuk oyun alanı, yerden ısıtma, iki araçlık kapalı otopark, deniz manzarası ve açık yüzme havuzu gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Tel: Telefon: 0 216 360 06 56 - 0535 026 10 36

Web: http://ymgayrimenkul.com/yesilpark

Özge...