18 / 05 / 2024

YMN Harita Harfiyat İnşaat

YMN Harita Harfiyat İnşaat

YMN Harita Harfiyat İnşaat Asfalt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Ziya Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Bağcılar, Yavuz Selim Mahallesi'nde kuruldu.

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede? Harita ve konum bilgisi!

Bugün resmen satışa çıkan Düşler Vadisi Riva nerede? İşte harita ve konum bilgisi...

Fe İnşaat Mühendislik Harita Emlak İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fe İnşaat Mühendislik Harita Emlak İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Kaya ve Fettah Kızılyıldız ortaklığında kuruldu. 

Perform Mimarlık Mühendislik Harita İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perform Mimarlık Mühendislik Harita İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Gözalan ve Betül Orhan ortaklığında kuruldu. 

Dem Harita İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dem Harita İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Deniz tarafından kuruldu. 

Fimap Proje Ve Harita Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fimap Proje Ve Harita Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Hüseyin Mercan tarafından kuruldu.

Dk Dizayn İnşaat Ve Harita Mühendisliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dk Dizayn İnşaat Ve Harita Mühendisliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kıvanç Yılmaz ve Deniz Tüfekçi ortaklığında kuruldu. 

Lisanslı Harita Kadastro Mühendisleri Kanunu'nda değişiklik teklifi verildi!

TBMM Başkanlığı'na Lisanslı Harita Kadastro Mühendisleri ve Büroları Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi verildi..

Emlak piyasasına sismik harita ayarı!

İnternete konulan yeni deprem haritası sistemi çökertti. AFAD’ın sitesinde halka açılan harita, yoğun ilgi sebebiyle yayından kaldırıldı. 

Adres Harita Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Harita Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Turan Karabulut tarafından kuruldu. 

İmza Harita Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmza Harita Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Nazem Doğan ve Güray Balpınar ortaklığında kuruldu. 

Yılbay Mühendislik İnşaat Harita Altyapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılbay Mühendislik İnşaat Harita Altyapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Bayar tarafından kuruldu. 

Htc Harita Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Htc Harita Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Özcan tarafından kuruldu. 

Sultans Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık ve Harita Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultans Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık ve Harita Sanayi Ticaret Limited Şirketi Salih Tapan tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

YMN Harita Harfiyat İnşaat Haberi

YMN Harita Harfiyat İnşaat

YMN Harita Harfiyat İnşaat Asfalt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Ziya Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Bağcılar, Yavuz Selim Mahallesi'nde kuruldu. 


YMN Harita Harfiyat İnşaat Asfalt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1 . Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,  kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa? ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2 Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...