07 / 05 / 2024

Ymn Tr Danışmanlık iletişim

Ymn Tr Danışmanlık iletişim

Ymn Tr Danışmanlık Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Osamah Alşarafı tarafından kuruldu.

Anadolu Tr Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Anadolu Tr Danışmanlık Limited Şirketi Avcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Murad Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Nexus Tr Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nexus Tr Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Asuman Balcıoğlu ve Funda Vurucu ortaklığında kuruldu.

Bosforus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bosforus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dına Shılo ve Smıtrıı Shılo ortaklığında kuruldu.

Unıq Tr Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Unıq Tr Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çakır tarafından kuruldu.

Ymn Tr Danışmanlık Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ymn Tr Danışmanlık Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Osamah Alşarafı tarafından kuruldu.

Trıolıfe Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Trıolıfe Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karadağ, Ümit Kesepara ve Yasemin Şenocak ortaklığında kuruldu.

NRM TR Emlak İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NRM TR Emlak İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Fatih Aksel ve Punıt Rasıklal Majıthıa ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Trıpod Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Trıpod Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Anonim Şirketi, Ayk Gardikyan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Sarıyer, Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Ada TR Turizm Otelcilik Emlak İnşaat Otomotiv Hayvancılık ve Danışmanlık San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ada TR Turizm Otelcilik Emlak İnşaat Otomotiv Hayvancılık ve Danışmanlık San.ve Tic.Ltd.Şti. Aslan Gümüşsoy tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Başakşehir, Altınşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Işıkören Danışmanlık'tan emlak eğitim seminerleri!

Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu TEMFED ve Işıkören Danışmanlık ile birliktewww.ilan.com.tr, ülke genelinde emlak eğitim seferberliğini başlattı...

AKDM Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Şirketi Alemdağ Şubesi açıldı!

AKDM Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Alemdağ Şubesi, 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Kasım 2013 tarihinde Çekmeköy, Alemdağ Emlak Konutları D Blok'ta kuruldu

Ümit Bozdoğan Makro İnşaat'tan ayrılarak Panorama Danışmanlık'ı kurdu!

Makro İnşaat eski Pazarlama ve Satış Koordinatörü olan Ümit Bozdoğan Panorama Danışmanlık şirketini kurdu. Bozdoğan Panorama Danışmanlık Şirketin'de Satış ve Pazar Danışmanlığı ve Eğitim Danışmanlığı hizmeti verecek...

Çevre danışmanlık firması ceza puanları!

Çevre danışmanlık firması denetimi sırasında yerine getirilmeyen yükümlülükler ve bu yükümlülüklere eş çevre danışmanlık firması ceza puanları, çevre danışmanlık firması denetimi değerlendirme formunda yer alıyor...

Ymn Tr Danışmanlık iletişim Haberi

Ymn Tr Danışmanlık iletişim

Ymn Tr Danışmanlık Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Osamah Alşarafı tarafından kuruldu.

Ymn Tr Danışmanlık Genel Ticaret Limited Şirketi konusu: 
Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende...