13 / 05 / 2024

yol çalışmalarına aralıksız devam ediliyor

yol çalışmalarına aralıksız devam ediliyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Her yere eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını gerçekleştiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, merkez mahallelerin yanı sıra ilçelerdeki çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye'de gıda fiyatları 34 aydır aralıksız artıyor!

Gıda fiyatları dünyada 26 ayın en düşük seviyesini görürken Türkiye’de ise 34 aydır artışına aralıksız devam ediyor.

TOKİ'den İstanbul'a 1040 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarına aralıksız devam eden TOKİ İstanbul'da Esenler ve Başakşehir'de yeni projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. Projelerde toplam 1040 inşa edilecek. 

Gaziantep Şahinbey'de 9 bin 720 ev yıkıldı!

Gaziantep'e bağlı Şahinbey Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 9 bin 720 evin yıkımı yapıldı. 

Antalya'da riskli binalar ortadan kaldırılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yer alan riskli binalar ve kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar yarın başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde raylı hat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar yarın itibariyle başlıyor. 

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde raylı hat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar başladı. Projenin ilk etabı 2014'te hizmete açılacak. 

Konya Ereğli'nin çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi  Hamidiye, Hıdırlı ve Dalmaz Mahalleleri'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalarla 338 adet yapı inşa edilecek.

Kars'ta metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Kars Belediyesi kent genelinde tehlike yaratan metruk binaların yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

KİPTAŞ projelerinde son durum!

İBB iştiraki KİPTAŞ İstanbul ve İzmit genelinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İşte KİPTAŞ'ın projelerinde güncel durum...

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ilçede devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını değerlendirdi. 

Hatay'da tramvay hattı projeleri için çalışmalar başladı! 

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım ağını genişletmek için raylı sistem çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Bursa Çarşıbaşı'nda yıkım çalışmaları tam gaz!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi dahilinde yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak  Pirinç Han’ın arka tarafındaki bir binanın daha yıkımını gerçekleştirdi. 

yol çalışmalarına aralıksız devam ediliyor Haberi

yol çalışmalarına aralıksız devam ediliyor

Yapımı gerçekleştirilen yol çalışmalarını yerinde inceleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet sınırına giren her yerde yaşayan halkımıza hizmet vermek bizim boynumuzun borcu. Seçim sürecinde verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız. Yol çalışmalarını bir an önce tamamlayıp halkımızın hizmetine açmak için ekiplerimiz ile birlikte gece gündüz çalışıyoruz" dedi. Kocamaz, Gülnar'da kısa süre sonra hizmete girecek olan Büyükşehir Belediyesi Soğuk Hava Deposu'nda da incelemelerde bulundu. 


Sabah...